23

Анонимен

преди 4 години

Големите премии по застрахователни събития в повечето случаи са ДАЛАВЕРИ НА ШЕФОВЕ В ЗК, ЗА ДА ОСКУБЯТ 10-20 БОНА ОТ СОБСТВЕНАТА СИ ФИРМА!Простият българин го скубят като заклана кокошка!ДО ГОГА БЕ?

22

Shark

преди 4 години

Това откога го слушаме.....

21

Да допълня...

преди 4 години

За джигитите 2 000 лв. , а за изрядните шофьори 25 % намаление.Браво !Да пълним гушите на държава и застрахователи. А нещо за спиране от движение на автомобила , отнемане на книжка ,затвор... Ама не , парите да се вземат.

20

Анонимен

преди 4 години

Какви са тези 2000 лв?Как си ги представят нещата тези мутри- застрахователите?Що за са тези, които биха гласували такова ограбване на хората?Повечето коли, които се движат в нещастната ни БГ са с цена, съпоставима с този данък.Не защитавам джигитите, точно обратното, но това което се искат крадците в ЗК и НС надминава всичко до сега.Ако си прилежен,ще плащаш 30 лв по-малко, ако не - 1700 повече!?!?!?!?!?!?!?!?

19

Анонимен

преди 4 години

На 26 Май Гласувайте за Промяната! Да кажем НЕ на мутрите не на обира на народа.Менда Стоянова ви каза преди време, че ГО се увеличава заради 15 братовчеди поискали обезщетение от ГО изплатените обезщетения само за миналото лято са 80 милиона.Да кажем СТОП на ОБИРА на ГРАЖДАНИТЕ Не ходейки да гласувате статуквото ще продължи да ви граби.

18

Adam

преди 4 години

Я пак 700% на 300 лв. колко е?:)

17

...

преди 4 години

2000 за застраховка на джигит. че той е джигит, няма да я плати и пак ще кара. Като го хванат, ако го хванат изобщо, акта е 400 лв. За кво да плаща 2000 за застраховка, след като акта без нея е 400 лв.? Нещо системата малус-фалус пак куца. Недоизмислено... отново...

16

HeinrichHimmler

преди 4 години

Пак ще си пълнят джобовете с нашите пари. Затов и взеха нови камери за милиони! Няма такава държава. Пътищата - швейцарско сирене, обаче те търсят все под вола теле и все си мислят , че всяка нова тяхна идея ще намали катастрофите. Ще намали само джоба на българина. Значи по-високи глоби веднъж, после като следователно от глобите по-висока застраховка, по-висок данък на колата, еко стикер, по-скъп ГТП. А за ток, вода и прочие: а заплатката я вдигнаха с десет лева и се бият в гърдите.МАФИЯ!

15

Майор Костов

преди 4 години

Евтина застраховка? Само след преминат УСПЕШНО психо тест.

14

ТАКА ДЕ

преди 4 години

До Анонимен 18Хубаво е че шофираш изключително внимателно, но това си го знаеш само ти, застрахователя НЕ.

13

Анонимен

преди 4 години

Дизайна на системата е шит. Аз нямам нарушения, карам изключително внимателно, не се блъскам в другите и пак ми искат 400 лв. Защо? Застрахователи, я си оптимизирайте работата, погледнете си бизнеса, знам, че е трудноо, но защо аз да ви плащам с грешни пари?

12

Анонимен

преди 4 години

Не трябва да допускаме поредната далавера на правителството на Тиквата със застрахователите да направи бонус малос ! Дайте да излеземе за нещо все пак да протестираме????

11

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 4 години

А на някои шАфиори много им е мъгляво влизането, въртенето и излизането от така модерните напоследък КРЪГОВИ кръстовища.

10

Анонимен

преди 4 години

Поредната рекламна акция на Боко предизборно, за да има вълнения и той да се яви предизборно на бял кон и да спре проекта. Колко плитко.

9

Анонимен

преди 4 години

Има почти фалирали затрахователни компании, чиито мутренски босове се къпят в разкош и трупат неземни богатства за смвтка на всички нас. Държавата да си свърши работат и да гинакар да върнат краденото, а не ние да продължаеаме да плащаме безумни суми. Борисов, ще ти кажа едно, това са последните ти дни на власт! Ще бъдеш изритан много скоро. Просто си некадърен каккто и цялата ти *** шайка. Не си взе бележка, понеже нямаш достатъчно мозък!

8

Размисли....

преди 4 години

Интересно, защо санкциите са винаги в парично измерение, защо не са отнемане на книжка, спиране от движение,затвор и подобни,а всичко се върти около парата...Намериха един неизчерпаем извор на пари без почти никакви вложения от държавата....Лошото е,че на всички партии този начин на събиране на парици им харесва, и до сега НИКОЙ, новозахапал кокала не е връщал назад някой закон в ущърб на народа...Геноцида продължава до последния оцелял........

7

Анонимен

преди 4 години

Бонус фалус ням да се въведе! Точка! Муттите ще бъдат изтребени до крак ако трябва, но няма да крдат повече от хората! Това е! Долу мутри!

6

Анонимен

преди 4 години

Браво В момента в България може да те убие да те осакъти някой и то излиза пак че едва ли не след като свърши съдебното производствоДжугита дето те е блъснал пак няма да плаща нищо за гражданска Крайно време беше ,да се въведе бонус малус Крайно време беше

5

сигурно

преди 4 години

Ще намалеят ,когато изчезнат крадците и мушингерите които ни управляват ,и това означава ,че никога !

4

Доктора

преди 4 години

Аз ще си карам със 100 градско, не могат да ме пипнат, балами.