43

Ха-ха-ха!

преди 4 години

Онзи ден ходих в КАТ да си платя за дребно прегрешение - превишена скорост от 11 км/ч. На гишето имаше няколко джигити с актове в ръце. На опашката весело си чуруликаха помежду си и се хвалеха с героизма си. После си подават главата на гишето и като им кажат наказанието, млъкват и ушите им пламват. После мълчаливо си тръгват със стиснати зъби. Това се повтори няколко пъти. Толкова ми стана гот, че моите 35 лв си ги платих с кеф. Шоуто си струваше парите.

42

53

преди 4 години

Просто не мога да повярвам, че може да се сложи минус на ЧИСТ факт! Не съм обидил никого, нищо не е против интересите на някого?! ЧИСТ ФАКТ! Но някои хора просто умират да хейтват!

41

Морски

преди 4 години

Диктатурата и грабежите на ГЕРБ продължават,докато не бъде напълно унищожен българския народ.

40

Анонимен

преди 4 години

Корупция и картел, в Румъния ГО е 99 евро, винетката 28 евро. Пътищата там са с пъти по добри от нашите, полицай те не се крият в каналите. Всяка година се вдигат цените резултат никакъв. Изкам нещо за парите си.

39

Анонимен

преди 4 години

Ала бала работа.. Какво става с изрядни шофьори? Мен ме интересува моят джоб аз няма плащам заради джигитите повече ГО!!

38

Анонимен

преди 4 години

Джигитите ще намалеят, когато започнат да валят глоби.И понеже българския катаджия не е професионалист, трябва да се заложи на техника - камери на всеки светофар - вързани към НАП и автоматично изпращащи глоби, камери на всеки километър - вързани към НАП и автоматично изпращащи глоби, камери в патрулките - автоматично засичащи нарушения и автоматично пращащи към НАП, без намеса на катаджията.Да видите как за 1 месец българина ще стане много, ама много примерен шАфьор.

37

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

36

socialen

преди 4 години

Симпатизанти на ГЕРП.

35

Анонимен

преди 4 години

Австрия: мин. премия (месечно) ако последните 10 год. нямаш изплатени щети - 29 евро. Има скала от 0 до 9. 0 - изряден шофьор. 9 щета последната година. Всяка година намалява до 0. Месечна премия за джигит - 90 евро.

34

Анонимен

преди 4 години

Превишената скорост е причина(или е съпричинител) на 80% от катастрофите.***? Кара с превишена и казва "На мен няма да се случи".Търкането на билетчета - реалната печалба е 1 на 10 милиона.***? Казва си "може да имам късмет" и купува следващото билетче.Разбирате ли къде е проблема? :)

33

Анонимен

преди 4 години

Браво на ГЕРБ, че ще приемат този закон. Зад,ниците на пътя трябва да си плащат за гяволъците.

32

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 35 Тяхната се пише с малка буква , а Борисов с главна буква.

31

Против кат

преди 4 години

Алчни застрахователи цената на ГО трябва да зависи само от участия в катастрофи и изплатени щети. Ако включите нарушенията на пътя се получава двойно наказание и всеки съд ще го отмени. Ако ни вдигате застраховката заради нарушенията по КАТ трябва да се отменят глобите които КАТ налага.

30

АНТИ

преди 4 години

Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.-- Атанас Бров.

29

пак аз

преди 4 години

Исках да кажа , че в Испания и бонусът е пропорционален на малусът.

28

Анонимен

преди 4 години

Господа, застраховките са много евтини . В Испания млад шофьор (ако го застраховат) е около 1000? , КАСКО-то 2300? -говорим за чисто нова кола. С годините застраховката може да падне до към 180-220 задължителната, а КАСКОТО- 450-600?.

27

BG

преди 4 години

Много е малко, трябва да е поне 10 000 лв

26

Анонимен

преди 4 години

Ще се радвам това недоразумение да бъде гласувано! Много ще се радвам, защото Бай *** разбира само от тояга и бъркане в джоба. Така ще се надигне и ще разгони най-сетне крадливата шайка на мутрите и Тяхната кукла на конци борисов

25

Анонимен

преди 4 години

Привидно справедлива система за държави, къдеъо няма мутри, където МВР работи в защита на хората, късето се гласуват закони не за услуга на мутри, където има справедлив съд! В крадливото управление и НС в България вече никой не вярва, така че всички подобни идеи добре знаем кого и защо обслужват. Робията свърши и бе знам защо ББ не го разбира. Номерът с Орешарски няма да мине вече!

24

Жо

преди 4 години

НЕ СТАВА ЯСНО, Гражданската отговорност ще се сключва персонално на всеки шофьор или за автомобила му.Ако в едно семейство има трима шофьори (двама без нарушения и един с нарушения) и тримаята карат един автомобил, как ще се определя размера на ГО? Юристите да отговорят- може ли двама души да страдат, заради прегрешенията на трети?