63

Анонимен

преди 4 години

Застрахователите са бандити, свързани с държавата. Държавата е поела ангажимента да се грижи за печалбите им - част от застраховките са направени задължителни, а КАТ и други държавни служби са ангажирани (безплатно) да се грижат приходите регулярна да постъпват при застрахователите. Защо застрахователите на плащат на държавата за контрола върху застраховките на автомобилите, който се извършва от служители на държавата в полза на застрахователите?

62

Анонимен

преди 4 години

Аз от 18 години нямам застрахователни събития, защо да плащам за да могат застрахователите да се гушат ????Нашите банки и застрахователни са рекетьори и лихвари.

61

Анонимен

преди 4 години

В България застрахователите са рекетьори и мародери.Не можеш да очакваш от наш застраховател професионализъм.Когато има дисциплина, няма да има много произшествия и няма нужда от големи плащания.За изрядните шофьори символичното плащане е мотивация а и справедливост, за да не плаща излишно за вината на други.

60

Анонимен

преди 4 години

Я дайте една статистика лечението на колко пострадали в катастрофи е поето от застрахователите, както е в цивилизования свят. Тук плаща здравната каса, т. е. ние и по този начин поемаме финансовите задължения на застрахователите. Става дума за много милиони всяка година, които държавата, неясно защо, не иска да си прибере от застрахователните компании, а ги плаща от здравните ни вноски. Защо не вземат да урегулират този въпрос?

59

Мен

преди 4 години

Как беше приказката - и 5 лева да стане бензина, я пак че карам, и 5 стинки да стане, я пак че краднем. Та, по темата - просто няма да плащаме, това ще стане! Както става и с прегледите. Не си платил данък - не мож мина. Ми просто не минавам, това е.

58

Анонимен

преди 4 години

До Ха-ха-ха!В България само даването е сигурно, получаването е проблемно или невъзможно. Разликата между нас и нормалния застрахователен пазар на запад е, че при нас застрахователите произлизат от мутренския бизнес и продължават да се държат като мутри. Сигурността, че при застрахователно събитие ще бъдещ обезщетен, при нас може да се нарече несигурност.

57

Анонимен

преди 4 години

Ще вдигнат застраховката на всички два пъти, а на "джигитите" 10 пъти. Шопа няма да мисли за това, че самият той е станал по-зле, а ще се радва, че на Вуте-джигита му е още по-зле.

56

Анонимен

преди 4 години

В големите държави застрахователните премии са сравнително ниски, за техния стандарт, защото просто се събират от повече хора. Едно е да застраховаш в 50-милионна Британия, а друго в 7-милионна България, където на това отгоре много хора се скатават и не плащат. Затова са ни скъпи и застраховките, и пътищата. Парите все от някъде трябва да дойдат.

55

Ха-ха-ха!

преди 4 години

До Анонимен 66Няма такова нещо. Застрахователният бизнес е бизнес като всеки друг. За да получиш, трябва съответно да дадеш. Получаваш сигурност, че като пострадаш, някой ще те обезщети подобаващо. Символични вноски означават само едно - символични обезщетения. Не би искал това. Аз не го искам. Ако някой джигите ме утрепе на пътя, семейството ми трябва да е добре обезщетено, за да не гладува. Това не става като плащаш символична премия по застраховка.

54

Анонимен

преди 4 години

За да е стабилна системата изрядните шофьори трябва да плащат символично, всяка година да има възможност за нулиране. Да няма шуробаджанащина и връзката.Така хората ще се дисциплинират и застрахователите ще намалят разходите и персонала , а ние ще плащаме по малко.Всичко друго е грабеж и желание за дране на пари.

53

до 61 в UK

преди 4 години

тук там нещо си разбрал но в цялост си написал една лъжа за шофьорлъка на острова. Живея и работя в Лондон вече 14 години ...

52

Анонимен

преди 4 години

До в UKАма тук не е UK и не искаме да е като в UK. Искаме да е като в Германия.

51

Анонимен

преди 4 години

От рекетьори и невежи само вдигане на такси и данъци и инфлация.Тия ще дерат до дупка.Трябва бунт иначе ще ни обезкръвят до следващи избори.Протести трябва

50

Анонимен

преди 4 години

една нова завоалирана хранилка, герб ако искат и общинските избори да загубят ,да продължават да дразнят народа с подобни башибозущини...

49

Анонимен

преди 4 години

Като се върнеш в *** защо не спазваш правилата бе *** ? Там в чужбина си като мишок не ти се стиска..

48

Анонимен

преди 4 години

още един факт: аз плащам 84 евро месечно, които 29 евро гражданска и останалите са данакът на колата и екотаксата. Това е за 120 кс. И съм много доволен!

47

Анонимен

преди 4 години

В държава без върховенство на закона, всички мерки са "пунта-мара". Накрая *** тържествуват, а данъкоплатците плащат.

46

Анонимен

преди 4 години

Не се заблуждавайте, че ако тази КРАЖБА се узакони, джигитите ще плащат повече!Ще плащате вие, а не те.ТЕ ще си платят на милиционерите и няма да са виновни за произшествията, а виновните ще сте ВИЕ !И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ СЛЕД 1990 г.ЗАСТРАХОВАТЕЛНИЯТ БИЗНЕС БЕШЕ ДАДЕН НА ВТОРО ГЛАВНО, ако на някой му говори това нещо.

45

Мен

преди 4 години

ГО трябва да е лична, а не на автомобила и тогава ще има смисъл.

44

63

преди 4 години

ХАХАХАХА! наистина уникално *** народ! да ви направят гражданската по 3000 лв дано! Без това като се прибирам ми се изправя косата от българските "шофьори"!