15

до 15

преди 5 години

Аякс удариха греда 2 минути преди края. Ударът беше извън наказателното поле и явно е бил изчислен с хирургическа точност. Не ви ли писна да пишете глупости?

14

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

В годината на Брекзит само английски отбори на финалите на ШЛ и ЛЕ. Не, въобще не е нагласено всичко !Вие да не би да си помислите, че има нещо нагласено ?!Чиста случайност ! :)Те 6 еднакви числа в два последователни тиража на тотото "излязоха", та тук за някакви мачове ще се съмняваме ...

13

Цецо Асансьора

преди 5 години

Логично. Който излезе от ЕС, неизбежно става по-силен. ЕС е тумор и развъдник на корупция.

12

Анонимен

преди 5 години

"Черен ден за хейтърите, сега са обезумели от злоба и с пяна на устата но фактите са си факти - тотална английска доминация!"2-3 пъти в историята и веднъж световен шампион. Страшна тотална доминация.

11

Фен

преди 5 години

Четири английски отбора на финал, а даже първия в Англия ( най-вероятно Манчестър Сити) го няма в тази четворка. Тотална доминация.

10

Анонимен

преди 5 години

Черен ден за хейтърите, сега са обезумели от злоба и с пяна на устата но фактите са си факти - тотална английска доминация!

9

Анонимен

преди 5 години

Където са парите, там е футболът. С тези доходи от тв права, цяло чудо е че английските отбори не са всяка година в този вид.

8

Айде

преди 5 години

Слезте на земята момченца и погледнете статистиката на шампионите, а тя е 1 към 5 за най великата лига срещу останалите некадърнци.

7

Анонимен

преди 5 години

След толкова години английска тишина не си мислете, че за 1 година пълен успех са станали най-силното първенство. Догодина пак ще е тихо.

6

Анонимен

преди 5 години

Честито на всички фенове на мадридските и каталунски примадони.Най-великата футболна лига в света-английската,тази година ще се погрижи и за вас,та да гледате истински футбол още един месец допълнително.Ще свърши чак на Първи юни.

5

Гон Зо

преди 5 години

А можеше да е моят любим ,,Уеффски -Лаффчис,, 1992...

4

Анонимен

преди 5 години

God save the Queen!

3

Пиниза на Маркиза

преди 5 години

Добрече Евро турнирите са само два,щот ако бяха десет,цялата Англиска Висша щеше да е на финалите.Може би бях с футболът до тук,за залаганията на букмейкърите също.

2

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1"Дървено"защото последния може да победи първия и няма да е заради тото. 2 кръга преди края не бе ясно кой ще е на 3-то и 4-то място. В последния кръг се решава титлата.

1

Анонимен

преди 5 години

Нещастна година за ШЛ и ЛЕ. Едно от най-дървените първенства триумфира. Ама то това ще им е. Догодина както преди. Някой ден слънцето огрява и кучия г..!Прочети още на: https://dnes.bg/football/2019/05/10/angliiski-furor-arsenal-i-chelsi-otivat-na-final-v-liga-evropa.409881