18

123

преди 4 години

#19Чешмата си е мивка,други въпроси? :)

17

м дааа

преди 4 години

тези къртят от всякъде, ограничения на 30км/ч , че и радари им сложили.Сега разбрахте ли защо в Европа са примерни, в града където живея , преди 2 години сложиха камери за червен светофар, да видиш как спраха да преминават на жъъълто.

16

Руснака

преди 4 години

Умивалник мивкари :)

15

Анонимен

преди 4 години

Кажи отворко 17-ти как е на български турската дума "Чешма" ? М? Аре у лево!

14

Анонимен

преди 4 години

до 17 Добре, бе кебап, чешма, кебапче не са турски според теб...но не са и български. Мисълта ми беше като си толкова отворен кажи българската дума на думата кебап, , на думата перде? Нали си големия разбирач- патриот?

13

Ванката

преди 4 години

До Анонимен 9Думата "джигит" не е турска, многознайко, кавказка е - кавказки конник. Пък и да е, какво от туй!? В езика си имаме към 15000 турцизми, като за повечето нямаме българска дума... Аман от кухи патриотари!

12

6

преди 4 години

От това разбрахме че в Германия камерите работят за всички, дори за гълъбите, а при нас едни ниско летящи обекти се пропускат отвреме на време.ела работи в германия 6-8 годинки поживеи малко с тях дележите между хората винаги е имало и ще има и от държавните учреждения и на лекар и на работа от обиковенните хора.......................... не ги хваляите не зачи че като имат икомика всичко се дели по често няма такава правда спрете с рекламите за "честна" западна европа

11

Анонимен

преди 4 години

от 14 до 9А, сетих се за "Перде". Как е на български тази дума, защото е турска? Завеса????Само че тя е руска дума. Коя е българската дума???Муахахахахаа....

10

Анонимен

преди 4 години

до Я кажи като не сме турска провинция, защо казваме "чешма", която си е турска дума и няма заместител в българския език на български??? Като не сме турска провинция защо казваме "кебап", която също е турска дума и няма заместител в българския език на български?

9

Анонимен

преди 4 години

Само германци могат да кажат на един гълъб с колко километра в час трябва да лети.

8

Анонимен

преди 4 години

*** Христова, няма такава българска дума джигит ... хайде моля да не се връщаме в 5-ти клас.Още не сме Турска провинция, намираш се в Република България ***.

7

Анонимен

преди 4 години

Като става въпрос за гълъби винаги се сещам за Майк Тайсън. Нали знаете, че той ги е обожавал от малък и си е отглеждал гълъби?И се захваща с бокса именно заради гълъб.Някакво *** по-голямо от него на години му взима един от гълъбите и му откъсва главата. Майк Тайсън както е на 10 -11 години освирепява и пребива това момче от квартала. И оттогава се захваща с бокса.

6

Анонимен

преди 4 години

До 5 Ако е спортен гълъб, даже развива 140км/ч. На такъв гълъб в населенео място трябва да му оскубят перата( понеже книжка няма). )))

5

Анонимен

преди 4 години

От това разбрахме че в Германия камерите работят за всички, дори за гълъбите, а при нас едни ниско летящи обекти се пропускат отвреме на време.

4

Анонимен

преди 4 години

При нормални условия в смисъл няма насрещен вятър гълъб развиа скорост от 60 до 90 км в час. Така че тази скорост с която е летял гълъба е минималната при прелитане на късо разстояние като например от покрив до покрив. А тази камера дето го е заснела да я пренастроят да не хваща нисколетящи гълъби а да заснема автомобилни нарушители.

3

Анонимен

преди 4 години

Само не разбрах там автомобилите във въздуха ли летят? Гълъбът не е бягал по пътя, а е летял! Той не е участник в пътното движение.Така че за какво нарушение става въпрос?!

2

Анонимен

преди 4 години

Ама как така му се е разминала глобата? Съд и прокуратура за този нарушител!

1

нострадамус

преди 4 години

Ако искаш да направиш на някой мръсно.подари му чифт гълъби