40

Няма много време

преди 4 години

Хората все още са затворени на една планета и докато това е така, все в един момент ще осъзнаят, че трябва да въведат ред, инак ще стане свинска ***. колкото и странно да звучи, все още има свободно място и за това нехаят, но графиката на увеличаване населението е стръмна права с наклон 87 градуса спрямо хоризонталът.

39

Анонимен

преди 4 години

До 48там е работат, че ако ми е пълна със шкембе, щях последвам примера на 46 , на който очевадно шкембето му е дошло в повече...

38

Анонимен

преди 4 години

До 36Нито мислиш, нито виждаш...........понеже горната ти глава е пълна само със шкембе чорба--"шкембе" никога не съм ял през живота си - много мазно, много тежко, много селско, много мирише на чесън

37

КОС

преди 4 години

пълно е с работа. аз взимам 1900 и си купих чисто ново пежо 208 на изплащане. работете и си искайте увеличение на заплатата, а не да си кроткате на 500-600 и да ревете бойко и *** са виновни

36

300 лева заплата

преди 4 години

До До 300 лв заплатаНе твърдя че заплатата ми е 300 лева.

35

Анонимен

преди 4 години

До 42нищо не допринасяш за благото на света--искаш да кажеш за твоето благо ... защото както виждаме това "световно" благо дава 40% фира и скраб... дали е "благо" и разхищение?

34

До 300 лв заплата

преди 4 години

Абе човек, след като твърдиш че взимаш заплата двойно под минималната значи си тотално изпаднал и рядко про.ст и неуспял човек .Проблема е не ,че не можеш да си купиш кола.Истината е ,че НЕ заслужаваш да имаш кола, защото с нищо не допринасяш за благото на света .Просто най-добре отивай да пасеш овцете вместо да си губиш време тук сред общество към което НЕ принадлежиш !!!

33

Един от Северозапада

преди 4 години

Леле, късно пуснахте тая статия! Изборите почнаха вече, а можеше Баце да подарява по един такъв "стар" автомобил, на всеки гласувал за Герб, по-евтино щеше да му излизи, от традиционното купуване на изборите.Ще купи тези коли на старо, и в количество, а ще набере точки пред електората, пред стадото, което ще продължи зда блее възтохржено, какъв добър овчар е, докато ги води към кланницата...Закъсняхте!

32

ПЕНКО

преди 4 години

ДОРИ В" ТОШКОВИЯ" СОЦ - ВЪВ ВРАЦА БЯХА УНИЩОЖЕНИ ХИЛЯДИ ТОНА СИРЕНЕ, ЗА ДА НЕ ПАДА ЦЕНАТА МУ НА ПАЗАРА !!!!!!!... КАКВО ЛИ СИ МИСЛЯТ КУБИНЦИТЕ ЗА АВТОМОБИЛИТЕ -САЛСАТА И "ДЖАЗ ЛАМБАДИТЕ" !?!?!?

31

Анонимен

преди 4 години

Ами работете и ще си купите и нова кола. В момента в България недостига на кадри е много сериозен, минете един два курса, каквото и да е, дръжте си цената и за отрицателно време ще минете на 2000+ заплата. Но не става по пасивния начин, да чакате да ви дадат, трябва да си вземете, вечер вместо да си играете игрички на телефона може да понаучите това онова и да си вдигнете цената.

30

Анонимен

преди 4 години

Някакви мързеливи негодници се сърдят на Света, Космоса и Вселената, че не им дават безплатно нов автомобил.

29

300 лева заплата

преди 4 години

До Анонимен 40Нито мислиш, нито виждаш...........понеже горната ти глава е пълна само със шкембе чорба.

28

Поддържайте...

преди 4 години

...си сегашните коли и нека си помпят статистиката

27

300 лева заплата

преди 4 години

До Анонимен 35Мислиш със една задна и ниско разположена част на тялото си, нали?

26

Миро

преди 4 години

Непродадените Хонди, стояли над една година в централните бази претърпяват фейслифт и се продават отново. Възможни са големи сделки за оперативен лизинг с богати компании за употребата на автомобили за една година. Даже гумите за тези автомобили са с по малък грайфер. След година се подменят гуми и надрадни елементи и се пускат на ново за употребявани.По този начин се правят едни кухи проценти на продажби. Няма как производителите да не си прогнозират свръхпроизводството, това са сериозни компан

25

Анонимен

преди 4 години

До 300 лева заплатаИ как точно да си купя НОВ автомобил в ''проспериращата'' държава на Али Реза от Банкя?--че ти ако сега, с 300 лв не можеш да си купиш кола, ако заплатата ти стане 1000 лв - хептен няма да можеш да я купиш, защото тогава капиталиста ще е надул цената х4!ппно не се вайкай, скоро и ханс от бавария ще е в твоето положение... като гледам колко коли не емогъл да продаде...

24

Анонимен

преди 4 години

До SHEFAМНОГО *** ВЪПРОСИ.-ЩО НЕ ВЗЕМЕШ ДА ХОДИШ ДА СИ ИГРАЕШ НЯКАДЕ С ДЕЦАТА А?--задавам екзинстенциални въпроси, на които очевадно не си способен да намериш отговор, и затова за по-лесно е да триеш.ти си роб бе, роб на желанието "да си пръв", "да се доказваш", цялата врътка е , че за да се чувстваш "значим", трябва да накараш другите да вярват в ценноста на твоите критерии "за значимост" ...ти си просто казано - ЕГОИСТ , а такива са само животните ... и ти си Животно, но е и Човек!

23

Анонимен

преди 4 години

Zimat zlato i jiliazu ot afrika i sofia bez pari....davat im gratis citroooeni i ooopeli...kolonialen barter...

22

Анонимен

преди 4 години

До SHEFAЩОТО АКО БЕШЕ КАТО ПЯСЪКА НАВСЯКЪДЕ НЯМАШЕ ДА СТРУВА НИЩО.--а кой ти каза, че т.н. "злато" струва нещо? кое му е ценното, че да "струва" разходите за добива му, а да не говоря пък за моментната му оценка на Ценноста, наречена Цена ? кое му е ценното, така и не разбрах? хубаво, не се окислява лесно, ама това прави ли го ценно? не мисля!

21

Анонимен

преди 4 години

До SHEFAНАЛИ НЯКОЙ ЗА ДА СПЕЧЕЛИ-ТРЯБВА ДРУГ ДА ЗАГУБИ.-ТАКА Е В БИЗНЕСА-КОЙ УСТИСКА.--а защо трябва няко "да печели" и някой "да губи" ?защо да не е така, че - никой да не печели и никой да не губи?