60

Анонимен

преди 4 години

Владиславе,Владиславе живея в нов тристаен апартамент в затворен комплекс.имам магазин, 2 гаража и 3 наследствени апартамента и 70 дка земя в Добруджа.доходите и платените ми данъци за 10г.назад са несъвместими с възприятията ти.

59

nekoj

преди 4 години

До Помня - верно - и все пак вършеха 'основната си задача' - да те предвижат насам натам, нали? Ко37ето в крайна сметка е основното предназначение на автомобила! Всичко останало са приятни допълнения но не променят основното предназначение а само цената (е да съм честен - и комфорта).

58

Trololo

преди 4 години

Какви нови коли, бе? Вчера гледах ново Ауди А4 комби, стартова цена беше нещо от рода на 162 000 лв. Вие нали осъзнавате, че това е цената на едно двустайно едно жилище в София?! И после що седят непродадени. Докато цените са такива, ще си стоят все така непродадени и/или пробутвани на промоция.

57

Учуден

преди 4 години

До Анонимен 62Повечето семейства които познаваш са все депутатски с тези 4+,така ли?

56

24345

преди 4 години

До АнонименТази реплика ме върна 40 години назад, когато един мой приятел се хвалеше пред мои гости французи колко доре платен е и как може да си позвои всичко. Франсетата приеха думите му и го обявиха за скромен ексцентрик, който ходи п ротрити еспадрили... И твоите млади семейства съвсем не съставляват мнозинството от младит български семейства. Има с 4+, вярно е, но меинтересува по колко деца са родили.

55

Анонимен

преди 4 години

Ще се върнат ама с големи диоптри и слухови апарати. хахахахахаха.

54

Анонимен

преди 4 години

до Питам 52,всички онези, към които не принадлежиш. Плюс това, кой ти каза, че става въпрос за 800 лева на месец.Повечето млади семейства които познавам взимат 4+ на месец, хора които са учили и са се развивали. А ти си продължавай хейта и самосъжалението.

53

Помня

преди 4 години

При соца нямаше такива проблеми. Един модел се произвеждаше 30г. И пазара гладен , гаден...

52

Питам 52

преди 4 години

Ако са току що започнали кариерата си, дори във въпросните градове, няма кой да им даде толкова, че да плащат 800 лева месечно за кола. Ако са се задомили, изплащат дом и два лизинга им идват твърде много. Ако са улегнали, децата им са големи, разходите също, не остава за нова кола. Ако са пред пенсия, вече нямат тази работа и тези доходи. Кои са тези "работещи", че не останаха възможности?

51

Истината

преди 4 години

До sofetoтова се прави нарочно !живота на електрониката е максимум 10 годинислед това изхвърляш кола в прекрасно техническо състояние единственно и само заради електроникатапреди време Асанж беше хакнал нямави документи на Айпъл където софтуерно беше заложено след 3-таат година батерията да спре да работи въпреки че може да работи още дългоникой не иска тези глупави елекроники в колите но евреите ни ги набутват все повече и все повече

50

sofeto

преди 4 години

От момента в който германци, французи, италианци, японци, корейци и др. започнаха да монтират на компютри по четри автомомобилни колела, това вече не са автомобили а някакви софтверни "тинтири-минтири" за електронни игри!

49

Аз ще ви кажа

преди 4 години

какво правят - "рециклират ги"това означава че заводите ги събират от дилършиповете (в САЩ ги наричаме stealership)иги разглобяват, двигателите и пр. се монтира в "новите" модели и се продава отново като нова кола, това което не може да се използва се унищожавацелта тук е НИКОГА да не се допусне спад на цената , цената трябва да върви само нагоретова е новия юдо-масонски световен ред - пладнишки грабеж и варварско отношение към ресурсите на планетата

48

Владислав

преди 4 години

До:44 Е ти страшна кола си купил хахах те производителите от такива като теб печелят, неграмотници дето взимат бараки и после на нова барака. Като си толкова ербап взе си премиум марка нова и тогава се хвали. Чудно защо ли "Бугати" "Ролс Ройс" и т.н правят само по няколко броя коли и пак са на печалба и имат клиенти. Най-обичам разни мишки да ми се хвалят колко са успели в живота. Сигурно живееш в 30-годишна панелка ама ново "пежо" си взел..... Голяма работа си

47

Анонимен

преди 4 години

Такава статия напишете за "новите" имоти, които стоят на шпакловка и замаска над 10г. Без наемател дори. Ако някой наистина иска да живее там, то първо сваля всичко до тухла, и после го прави годно за живеене. Цели блокове (и нови квартали) празни. Ама пък цени да видиш...

46

bocko

преди 4 години

и 15 000 лв. заплата да вземам, просто няма как да си купя нов автомобил в България с окаяните ни пътища. 6-8 год кола е перфектна откъм поддръжка, ексрти и цена за мен, като на 10-тата год. я продавам.

45

Анонимен

преди 4 години

Хубава нова Шкода може да си вземете за 20-30 бона. Като я разхвърлите на лизинг за 5 години си я позволявате без проблеми. За всички работещи в Сф, Плд, Бургас, Варна, Стара Загора, че и другите областни градове това няма да е проблем. Ето това е ЕС, другари, колкото и да се изпускате в гащите се вижда, че има смисъл. А след няколко години като почнат да се връщат и българите в чужбина тогава съвсем ще дръпнем.

44

До 49

преди 4 години

Поласкан съм, че ме слагате в тези НИЕ, които манипулират "тълпата", но не познахте! Говоря за друг вид икономика, в която наистина се икономисват материалите и печалбата не е самоцел. Тълпата, както я наричате, е онова множество, което няма как да е съгласно със закони само за някого. Това е неизбежно поради споменатото количествено натрупване.

43

Анонимен

преди 4 години

и пежото ми 406 беше купено с 30%отстъпка ново .преди да го спрат от производство и АудиQ3 си купих преди да излезе новият модел ново с 20 000лв отстъпка.Карам само нови коли от магазина!

42

Анонимен

преди 4 години

До Няма много времеинтересна работа - след като се видя, че Тълпата взе да отваря очи и да отказва да играе Играта "купувай без пари", изведнъж тази Тълпа взе да става "излишна" ... може би защото отказвайки Играта, тя дава сигнал, че вече НЕ и владеете Ума, а значи и Енергията, а значи ... не може да я спрете, ако тръгне!

41

Анонимен

преди 4 години

Най добрата сделка е да закупиш чисто нов автомобил, вече спрян от производство, точно преди зареждането с новите. За годините на производство са отстранени дефекти, цената може да слезне с до 30% надолу! Преди време на суходолската митница дремеха едни хонди, там вече и новата кола си е стара...