80

до 50 анонимка

преди 4 години

Правилно! След още няколко години всички Българи ще са в чужбина и в БълГЕЙрия ще останат емигрантите, пенсионерите, калинките на ГЕРБ, ромите и мечтите ти и няколко нови изстребителя, а утре 8-ми още 2 семейства (седем човека) се завръщат от България към на запад! ХахаАз им пожелавам приятен полет и понеже са ми познати ги чакам с автомобил (чисто нов) под наем и така си карам различни коли и не мисля за нищичко, а колко е и удобен новият Хюндай Кона електро, но дерзай!

79

до 50 анонимка

преди 4 години

Правилно! След пще няколко години всички Българи ще са в чужбина и в БълГЕайрия ще останат емигрантите, пенсионерите, калинките и ромите и мечтите ти, а утре 8-ми още 2 семейства (седем човека) се завръщат от България към на запад хахаха.Аз им пожелавам приятен полет и понеже са ми познати ги чакам с автомобил (чисто нов) под наем и така си карам различни коли и не мисля за нищичко, а колко е и удобен новият Хюндай Кона електро, но да не вземе да се задавиш от яд....

78

до 78

преди 4 години

Защо му се обесняваш на този кокошкар, изобщо? :) Като е такъв разбирач, да си кара ладата и да се кефи

77

До Дедо

преди 4 години

Викам на теб първо да я вземем.

76

Peter

преди 4 години

Daite gi za po 1000lv i problema e prekliochen

75

дедо

преди 4 години

Като гледам какво трепане и какъв мор е по пътищата,колата и книжката трябва да имат такава цена .че да е недостижима мечта за 85% от БГ населението.Друга оправия няма!

74

Едо

преди 4 години

Вижте сега, големият проблем е в сърцето на човека! ,,Сърцето на човека е страшно болно! Кой може да го познае?" Завист,злоба, алчност,егоизъм,кражби,злоупотреби,глупавост,наивност,неукост,лекомислие,шепотничества,перчене,крамолничества,заговори,убийства и тем подобни,за които неща ви предупреждавам,че които вършат такива неща,нямат място в ЦАРСТВОТО БОЖИЕ! ,,Не си събирайте съкровища,които хващат ръжда и крадец подкопава и краде, но събирайте си съкровища в НЕБЕСАТА,където никой не краде!"

73

Анонимен

преди 4 години

В нашата околия, декември свалиха цената на стария модел А6 с до $20 000.Само споделям.

72

Анонимен

преди 4 години

До Истината 59Странно, тук е пълно с коли над 10г. Те с изкорубени електроники ли са?Аз пък да ти кажа, моята стана на 10г взета от магазина и никога не съм имал проблеми с електрониката от каквото и да е естество!Само умряха 2 акумулатора за тези години, поради многото електроника!

71

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Ами работете и ще си купите и нова кола. В момента в България недостига на кадри е много сериозен, минете един два курса, каквото и да е, дръжте си цената и за отрицателно време ще минете на 2000+ заплата."И ще ти останат 1500 след такси, а колата, освен ако не е VW UP, по-известна, като "оная кутийка за обувки с 4 колела", ще платиш по едно 800 лева ... на месец, всеки месец, след 10к предплата.

70

Анонимен

преди 4 години

"на какво са богати "богатите"? само не ми казвай - "на пари", защото парите НЕ съществуват!"Я не си плати наема 3 месеца, па обяснявай после че не същестували парите ...

69

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"От 96 г насам се въведе заложено предварително състаряване чрез което се програмира новите коли да дефектират след 5 г като мине гаранцията. Т"Емчи ка па *** знайм, ша свалим пач или ша чипузами и а са ипрай!

68

Анонимен

преди 4 години

До ИстинатаИстината е, че ако искаш нова кола, едва ли след 10 години, ще караш същата такава ...

67

Анонимен

преди 4 години

До УчуденНе точно, но не се асоциирам със социално неблагоприятните класи....

66

Анонимен

преди 4 години

До TrololoДа, ако си някво бедняче, сигурно е така :))))

65

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 71Ако човек си има парички, ше си седи и ше си се кефи и ше ви показва, виййй кви сит нищастни ...

64

Анонимен

преди 4 години

Не е вярно,успокой нервите,само ти пробвам реакциите....лесно се вързваш!Нека плювалника започне сега!

63

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"...живея в нов тристаен апартамент в затворен комплекс.имам магазин, 2 гаража и 3 наследствени апартамента и 70 дка земя в Добруджа..."---Анониме-е-ен, Анонимен! :)Това, което пишеш, ако е вярно (хи-хи!) нямаше да висиш пред компютъра и да коментираш другите. :)P.S. Не съм Владислав, а ти не си крий името! Виж Бойчето от БанкИ как смело се показва по медиите, взимай пример от него! :) :)

62

Анонимен

преди 4 години

Няма смисъл от днешните коли, постоянно умират хора. Да идват роботите шофьори, защото човека, и най-вече българина не става за водач на МПС.

61

Скептик

преди 4 години

Реституцията роди Чудовища