63

Анонимен

преди 4 години

До привет от ГерманияАбе Гендин ти докога ще се правиш , че си в Германия като пишеш от некой нежен мъжки клуб в софия ?

62

привет от Германия

преди 4 години

Едно трябва да ви е ясно ,че -и най-некачествената западна стока е по-качествена от най-качествената руска стока !Така е и с бялата техника ,и с автомобилите , и с оръжията и ракетите ! Така е с всичко !Затова никой от вас не кара лада ,жигула или москвич ! Всички имате западни автамабили ! Затова никой от вас не си купува руски хладилник Мраз и не рискува да сгага храна в него ! Всички купувате качествени западни стоки или стоки произведени в Турция по западен лиценз

61

Шопо

преди 4 години

Че приберат % от сделката ...

60

от немско

преди 4 години

До 69 привет от ГерманияАбе Гендин ти докога ще се правиш , че си в Германия като пишеш от некой нежен мъжки клуб в софия ?

59

До 67 Учуден

преди 4 години

Ами не съм мерил почивката. Обикновено в работни дни нямам време да повторя. Мислиш ли, че е опасно натоварване?

58

само НАТО

преди 4 години

До привет от ГерманияАми американците знаят ,че сме в НАТО като руски пионки ! Затова няма да ни продадат нещо по-хубаво от Ф-16 . А руските "братушки" нека си пратят специалистите в България да разглобяват и проучват Ф-16 , та поне да си подобрят качеството на самолетите до нивото на Ф-16

57

Мда

преди 4 години

Да го повторя и с главни букви :ГЕРМАНИЯ БУКВАЛНО ИЗХВЪРЛИ F-35 ОТ ПОТЕНЦИАЛНИТЕ ВАРИАНТИ ЗА НОВИ МАШИНИ !!!

56

ГЕРБ=КГБ

преди 4 години

Правете деца и любов а не война .Те хора не останаха в БГ пък те тръгнали за самолети патриотите ...Няма поминък в БГ занаятите изчезнаха, както и девбния бизнес е унищожен .Остават няколко големи вериги от магазини и три завода на чужди фирми .България става само за секс туризъм и алкохолизъм благодарение на ГЕРБ .

55

привет от Германия

преди 4 години

Може пък тези Ф-16 да се купуват с благословията на Путин ?! Всичко е възможно ! Така братушките ще си пратят военните "специалисти" в България за да разглобят няколко Ф-16 и да им проучат чарковете от игла до конец ! Така руснаците ще могат да разберат защо американските самолети превъзхождат руските и ще се опитат да подобрят качеството на руските самальоти с помощта на събраните сведения от разглобените и проучени до последния чарк Ф-16

54

Mda

преди 4 години

Хаха, ти си в Германия колкото ние на Марс. Германия се отказа да купува F-35. Направо ги извади от списъка и това е зрелищен удар върху цялата програма. Германците ще разчитат в дългосрочен план на европейските проекти за изтребители. По-рано и Белгия отказа F-35Та *** давай акъл на Германия :)

53

Учуден

преди 4 години

До Анонимен 65Четири часа със почивка от 230 минути или.............?!

52

привет от Германия

преди 4 години

Ами щом не искате турски самолети да ви пазят въздушното пространство , тогава трябва да си бръкнете в джоба и да си купите самолети ! Въпросът е какви самолети , руски тенекии или нещо качествено ?! Изборът ви Ф-16 не е лош като се има предвид лошото ви финансово положение ! Ф-16 са много по-добри от всеки руски самальот ! Ф-16 могат да поразяват 20 цели едновременно , а руските самальоти могат само да си мечтаят за това ! Пожелавам ви да съберете пари и да купите дори Ф-35 !УСПЕХИ !

51

Гошо

преди 4 години

" На гол тумбак и чифте пищови."Каква делегация,какви самолети и то ф-16.Всичко в държавата е прогнило и оглозгано до кокал от корупция.Нови тежести и вероятно данък тумбак ли искате да въведете?Летящите крави идват у нас с готова и спретната база ,а само обслужващия персонал е от 3200-3600.Какво се промени у нас,като сме без флот,авиация ,отбрана и даже армия?Нищо,а в разходите увеличени в пъти.Гледайте утре пет минутния парад и ще си говорим за отбрана и защита.Продажници и крадци!

50

адвокат Тенев

преди 4 години

Крайно неразумно решение! Нерзумно решение както на всички нива в политиката,дипломацията,икономиката,здравеопазването,опазването на природата и културата....Боже пази България!!!

49

привет от Германия

преди 4 години

Дори пилотът *** генерал Румен Радев не може да се противопостави на мнозинството ,което е решило да не купува повече руски тенекии !Путин пак изхарчи парите си напразно и заложи на губещата карта !

48

привет от Германия

преди 4 години

За какво са ви Ф-16 бе ?!Купувайте руски тенекии !Волен Сидеров нищо не постигна , не можа да накара правителството да купи руски тенекии ! Путин отново и за пореден път изхарчи парите на празно избирайки непечелившата карта , тоест избра некадърник като Волен Сидеров !

47

Анонимен

преди 4 години

Въпросът трябва да е, не защо купуваме Американски, защото това е ясно, в НАТО сме и това "трябва" да купим. Въпрост е защо не купуваме F-35, както ще направят Полша и "фалиралата" Гърция. Като ще даваме пари, поне да си заслужава. Относно наема на Американските бази, само ще ви споделя, че Полша се моли на САЩ да направят таквиа на нейна територия, за което е готова, забележете, да плати 2 млрд долара на същите тези Американци. Поляците разглеждат тези бази, като възпиращо средство срешу Русия.

46

Анонимен

преди 4 години

Братя, ние сме велика сила! Българите са най-стария народ на света. Ние имаме най-добрите инженери, авио-специалисти, летци и военни. Да си направим собствени самолети и ще владеем световните небеса!

45

Анонимен

преди 4 години

отиват на екскурзия до САЩ да си договорят комисионните, шкембе войвода дава мило и драго да стане сделката, че и той да облажи. тия тераски и паласки неговите не се поддържат лесно

44

Анонимен

преди 4 години

срам и проява на слабост и зависимост,да отидат и да преговарят за наемите на базите краварски у нас,и самолетите да се заплащат от наемите за тези бази,надупени дупетати с големи палати не от заплати