83

Гид

преди 4 години

Бойко както пита защо БСП не дават оставки, сега защо не пита защо БСП не пращат делегации да се размандахерцат на държавни разноски по разни дестенации???

82

Бжежински

преди 4 години

,,Който ви освободи от комунизма - той ще ви колонизира!" Колко Левски е изпреварил времето....!!!

81

Ludoto Lenche

преди 4 години

...tam da si I ostane I hich da se ne vrashta !!!

80

-

преди 4 години

Не искаме ф16!!!

79

Анонимен

преди 4 години

Между другото, най-добрите фотоапарати са Хаселблад, шведски.

78

Анонимен

преди 4 години

абсолютна лудост!! за 2000000000 да купим 8 самолет4ета???за тия пари ще направим 4 завода за порше!!!! ЩЕ НАПРАВИМ 2 МАГИСТРАЛИ, ЩЕ ОПРАВИМ ПЪТИЩАТА ПО ВСИ4КИ СЕЛА И ГРАДОВЕ .... ! РЕФЕРЕНДУМ!!!

77

привет от Германия

преди 4 години

Ръка за ръса със САЩ ! САЩ пазят западна Европа ,САЩ крепят НАТО , в САЩ емигрират роднините ни ! САЩ за нас означава всичко ! Боли ме онази работа за руските диваци ,които само гледат да откраднат повече земя от нас ! Боли ме онази работа за руските диваци ,където нашите роднини не емигрират и не си печелят хляба там

76

Некакъв

преди 4 години

До 24Защото в Норвегия се правят части за Ф35. В проекта са общо 8 държави.

75

House M.D.

преди 4 години

При евентуален провал, ще закупим чисто нови девоатени от Франция.

74

Сата НАТО

преди 4 години

има европейски машини и щом България получава средства от ЕС най-нормалното е да инвестира в европейски икономики -България от нокого не получава средства за бойни самолети, това първо. И второ, когато се купува оръжие, се взима най-доброто за парите и всякакви други съображения нямат значение. Купува се оръжие, което ще убива най-добре - в случая руснаци.

73

привет от Германия

преди 4 години

Със САЩ братя ,със САЩ !САЩ крепи западна Европа , САЩ крепи НАТО ! Ако ги няма САЩ отдавна щяхте да сте под руски ботуш и да марширувате на площада !

72

Йово

преди 4 години

Добра сделка. F 16 са най добрите самолети, от преди 30 години. Но все пак в България времето тече бавно. Българина още си живее в 80-те на 20 век и комунистите са на власт.

71

Един от Северозапада

преди 4 години

"Да де, със Запада ама само САЩ ли е Запада??!"---Със Сащ, колега, със Сащ. Защото на Баце винаги могат да му спретнат един наш Гуайдо, учил и вербуван още преди години в Сащ, а както знаеш-Сащ са се специализирали в последните години в цветни революции и майдани. От останалиа запад-наш Баце само гледа да влачи това, което му дадат-я траншове за магистралите, я 160 милиона за бежанци, а 40 бракувани Жипки от английската армия...

70

Да

преди 4 години

Е те да не са американски? Вярно, че Кодак бяха първите ама заминаха в небитието.

69

До 81

преди 4 години

Не знам за какъв Запад говориш, и нЕкви фотоапарати. Защото примерно при фотоапаратите има три истински марки - Сони, Канон и Олимпус - и трите японски. При телевизорите е същата боза - Samsung и LG от Корея и Sony от Япония. Най-добрите масови кори - пак японски. Качествените хладилници - корейци. Да не говорим пък, че каквото и да си купиш днес, се прави в Китай.Са не забравим компютрите - там пък всичко ново идва вече не от Силициевата дорина, а от...Тайван!

68

Da

преди 4 години

Да де, със Запада ама само САЩ ли е Запада??!

67

привет от Германия

преди 4 години

Ръка за ръка със запада ! Това ви е спасението ! Турците навремето така се спасиха от икономическа катастрофа ! Коюто е с руснаците хубаво не вижда ! Знаете го от опит и няма смисъл да ви преповтарям и напомням онова ,което заедно преживяхме под руски ботуш ! Западът е гаранция както за икономически така и за военен просперитет ! От русия никой хубаво не е видял, няма и да види ! Поради огромното руско влияние Куба и северна Корея все още се гърчат от мизерия и диктатура

66

До коментар 78

преди 4 години

Да, но в развойните центрове в Русия липсва отдел "Trash Engineering". Където правят стоката такава, че да изкара точно гаранцията, и след това се троши така, че ти е по-евтино да си купиш нова!А хладилниците Мраз се произвеждаха в Хладилния завод в София, а не в Русия. Между другото, имам съветски хладилник "Саратов" и прахосмукачка "Тайфун"- и двете от 1980 година, и още работят безотказно.А сега всичко, което купуваш, е "Made in China", правено от днес до утре..

65

Мда

преди 4 години

Ама ти писа ли на Меркел да и се накараш, що така не искат F-35 ??? Те американците опитаха да им се поскарат, но не им се получи. Русия никога не е била на дневен ред в офертите, но има европейски машини и щом България получава средства от ЕС най-нормалното е да инвестира в европейски икономики и в европейски работни места.

64

Анонимен

преди 4 години

До привет от ГерманияАбсолютно си прав ,че дори и най-некачествените западни стоки са по-покечствени от най-качествените руски стоки ! Дори рубладжиите не купуват москвич или лада , купуват западни коли ! Руснаците една шевна машина не могат да произведат както трябва ,пък за самолети да не говорим ! Някой от вас купува ли си руска фотокамера Зенит ?! Всички купувате Canon , Nikon ! То впрочем Зенит фалираха ,не могат да произведат огледално рефлексна камера - по руски се казва зеркалка