19

Гoшу

преди 4 години

А на другите коментиращи пък, дето оригиналничат как не чукат жените си и колко са им писнали искам да им кажа само следното: БЛАГОДАРЯ ВИ, ПРИЯТЕЛИ! За това че толкова ме улеснявате. Тази вечер имам среща с една юристка, дето я сгъвам като шивашки метър, която е иначе примерна съпруга, дори твърди че обича и много държи на мъжа си и не би си развалила семейството никога. Но явно кекса нещо куца, та затова излиза и с мен, да допълвам семейното и щастие :)))

18

Гoшу

преди 4 години

Прочетох коментарите, всичките и както се очакваше бяха много интересни. С някой от тях съм напълно съгласен. С тези, които пишат как девойки и жени правят тройки, четворки, безразборен секс докато са във връзка, омъжени или сгодени, та дори и деца имат. Лично съм ги правил тези неща с подобни. Като млад имах едно....как до го нарека не знам - гадже, дето я лупахме 3-*** на група, сега е примерна съпруга и всеотдайна майка, която от време на време кръшка с мен като се прибера в Пловдив :)))

17

Папа Йоан Павел II

преди 4 години

Участвали ли сте в групов сeкс с 3+ мъже и 1 жена?Да - Палец нагореНе - Палец надолу

16

Какасиса

преди 4 години

Познавам момиче, което прави групов сeкс с 8 момчета ( 8v1 ) и победи. Сега води честен и почтен живот със своя "избранник".:D

15

Разумен

преди 4 години

Жените са като ГЕРБ - само лъжат

14

Данъкоплатец

преди 4 години

Нагледал съм се на "честни" "добри" МЛАДИ девойки, които правят секc на разбъркано, докато са във връзка, имат брак, деца или ДОРИ СА СГОДЕНИ. ДАМ

13

Циклопа

преди 4 години

Жените са лъжкини. Гледат те в очите, лъжат те че те обичат или са добронамерени, а на другия ден с действията си показват, че изобщо няма нищо подобно с това и даже ВИДИШ ЛИ си си "въобразил".Няма лошо за мен. Значи само ебaне и захвърляне в канавката, да я дави някой друг балък, а аз тая вече съм я ебaл и минавам на следващата. Колко време изгубих в баламосване. И то "добри" момичета. Уж умни... почвам да *** *** и да си правя кефа аз. То аз вече съм почнал де. ,

12

Анонимен

преди 4 години

Всеки брак спира или разрежда интервалите на секса до веднъж годишно. Единственият начин жената да е заинтересована да прави секс и да се държи нормално без истерия е когато няма брак, тогава може да й се покаже къде се намира вратата ако откаже без това да въвлича загуба на 50% имущество.

11

Анонимен

преди 4 години

Основната причина за брак без секс е, че жената маструбира от твърде рано и е неспособна да получи влагалищен оргазъм. Много са такива и после се чудят защо никой не се задържа при тях или защо ги изоставят в някакъв момент без никакво предизвестие.Драги жени, ако не сте способни да получите влагалищен оргазъм, моля търсете помощ от сексолози, лекари, психолози и дори от господ, защото иначе загробвате живота на всеки мъж, до който се докоснете. Поне направете каквото зависи от вас.

10

Гошето бе

преди 4 години

Зависи от човека/жената. За мен секса е нещо специално.За други ракийката, салатката и мача пред телевизора.От заседналия живот органите закърняват.Така е и при мъжете и при жените.И така е добре, защото откъде иначе незадоволени жени за извънбрачен.

9

Анонимен

преди 4 години

И Гергьовден мина.

8

именно

преди 4 години

До Анонимен 9Обаче ужасно държат да са бракувани.

7

Ало

преди 4 години

Жената: Хайде в леглото. Мъжът: Не правя секс с женени жени. Жената: Аз съм жена ти бе. Мъжът: Съжалявам не правя изключения.

6

Бан

преди 4 години

Има 2 причини. Или има изневяра и вече се отдалечава от мъжа/жена си или са остарели.

5

Не съм трол

преди 4 години

*нето е като парите. Колкото и да имаш никога не ти стига. Ако пък нямаш, никога няма да имаш.Факт.

4

Анонимен

преди 4 години

Да им имам проблемите. На 60 години плющя буля най-малко по 3 пъти на седмица.

3

Данъкоплатец

преди 4 години

Най-яко е като си 4 пъти различна и вече не ти става, като се прибереш и не ти стане тя спира да иска да го правите. Чалъмите на брака

2

W A1 Mtel

преди 4 години

Съседката постоянно ми прави френски без и после в къщи ми все тая дали ще има кекс

1

Гошо

преди 4 години

Не сме пропаднали толкова да правим секс с жените си!