39

факти

преди 1 година

Ако живееш в бедна държава като България и нямаш пари да се разведеш и живееш сам си живееш без секс докато смъртта ви раздели...

38

Са

преди 4 години

Тука пак някой психолог със съмнителна диплома се е изказал!Не бе,имам две деца-едното на 2 и 1/2,а другото на 4!Ако едно спи,другото не спи и е малко трудно хем да заспят двете,хем да не сме уморени,хем да ни се плющи по едно и също време!

37

Радио Ереван

преди 4 години

Имам една колежка много добра и ненаситна ,а мъжа и не я пипал с месеци не са виновни само жените.

36

Стратег

преди 4 години

До Анонимен 25Господ, га е раздавал от мозъка, теб те е пропуснал;)))

35

Стратег

преди 4 години

До ГoшуИ аз обичам да допълвам семейното щастие, на примерните съпруги;))). Моето не се губи, че за още искам, па ми писна мозъкът ми, да ми излиза през ушите, та не ми пречи загубата на минерали;)))

34

Социолог

преди 4 години

Ако жената не пуска е или скрита лизбийка по душа или си има 5-6 коча под ръка...

33

Чиче

преди 4 години

Попаднали сте на зла жена със суха *** след брака няма проблем...Доста готини жени има по сайтовете- хотел ,такси ,хронорар за час за младо надарено моме е около 200 лв могат да се прижалят поне един път в месеца.А за пред жената оправданието е винаги ремонт по колата.Затова не си купувайте нова кола в гаранция ;)

32

Анонимен

преди 4 години

И тогава хората как имат по 2+ деца?

31

Гларус

преди 4 години

Брака си е брак ,а за секса има млади и надъхани провинционалистки с високо либидо и ниски претенции дошли у градо да стават звезди....

30

Анонимен

преди 4 години

Бракът убива секса на 80%, а появата на дете довършва и другите 20%.Всеки мъж, който желае да му приключи животът, да направи дете.И не е само сексът.

29

НИМАНД

преди 4 години

аз търся секс без брак !!!

28

Анонимен

преди 4 години

Гошу ти си пияница.

27

Анонимен

преди 4 години

Еваларка, Гоше. И аз така искам да го раздавам, ама нещо не ми се получава с намирането. А иначе претенции нямам да са красиви, в смисъл ако няма друго и Цецка Цачева бива.

26

Гoшу

преди 4 години

До 29Защото не мога да пиша художествена литература. Падам си по документалистиката - мемоари, спомени и така...:-P

25

@@@@

преди 4 години

До Анонимен 28:Напълно сте прав!Сега съм на етап,когато вече съжалявам,но влакът заминал, и след близо 40 години брак се чувствам,като самотен моряк,изхвърлен от морето на незнаен бряг?!?!?!

24

Анонимен

преди 4 години

До ГoшуЩо не започнеш да пишеш за "Лична драма"?Купища пари ще изкараш!

23

Анонимен

преди 4 години

Всяка фригидна жена загробва поне един мъжки живот. Драги младежи, ако момата не може да достигне влагалищен оргазъм, каквато и да е, търсете друга. Или после ще съжалявате. От друга страна, поне никой няма да я иска и ще и е трудно да ви изневерява ;)). Та зависи кое ви е приоритетно ;))

22

Анонимен

преди 4 години

Пич, съжалявам, че не ти достига мозък и искаш да си го запазиш за сметка на секса. Аз мозъка ми е в изобилие и дори имам в излишък, та за това секса ми е с приоритет ;)) Гледам да си пазя секса ;)

21

Анонимен

преди 4 години

Цялата тая загуба на генетичен материал дето я практикувате е загуба на мозък. Щото всички усилия на организма са насочени да възстанови репродуктивната функция като приоритизира пред други органи. Така че ако ви се спи и не ви се работи седмица след това е защото мозъка е в полу-кома от загуба на минерали. Освен ако не консумирате 10яйца и 10лимона всеки ден и кой знае още. Като се оженя жена ми трябва да е девствена и да остане такава. Ако престане да бъде вече няма да ми представлява интерес.

20

Анонимен

преди 4 години

Всеки мъж заслужава жената до себе си.