43

Achr.

преди 4 години

Попската *** отново в действие. Не се наядоха и наиграха. И винаги приятелчета с властта. Хитри и нагли, а си дават вид на смирени. Попитай ги, обаче кога най-после НАП ще започне да следи и техните приходи като на всички останали и ще видиш колко им струва смирението. Цялата им работа е лицемерие и печалбарство, а с благи приказки всеки може. Само трябва да е морален *** като дЕдо ви с мерджана.

42

A

преди 4 години

До Фарагон45Браво, че вземаш за 60 часа на седмица за5-600 евро. Работя повече време и по-тежка работа от чернодрешковците (но не зная как да се моля ни на бог, ни на гербаджии), но за месец по малко от 600 евро.

41

Ваньо

преди 4 години

Един познат работеше в тоя манастир, не към фирма, а директно за въпросния Никанор. Бавеше му заплатите, а последната така и не му я плати. Расоносеца играеше на криеница, лъжеше, че е в чужбина, всякакви попски шмекерлъци за едни 400 лева. А в същото време далаверките за милиони си ги върти.

40

Фарагон

преди 4 години

Е.а ти и закона! Защо да не може да има принудително изпълнение срещу църкви и манастири? Пак привилегии за попщината. На мюфтарите пък им опрощават огромен дълг. Вие бъхтайте по 60 часа на седмица за5-600 евро, пък чернодрешковците, дето дейността им е безсмислена, пак т.рикати. И как нагло, привидно смирено, отговаря калугера, след като си е направил гешефта "такъв е живота, Бог да ви пази." Да ни пази такива да не получават още привилегии, за което драпат постоянно.

39

Анонимен

преди 4 години

Кви европари, кви 5 лева? Пардон - няколкостотин хиляди? Нали основен ктитор и пръв епитроп на Гигинския манастир, дарил му над половин милион лева, беше Цветан Василев, за чиито си принос той и съпругата му са изписани на стената в църквата? И да не е само той дарител там? Ами Станишката, правителствено, де, да не повярваш, ама и той дълбоко набожен и щедър към Гигинския! Бойко също, естестествено. И тоя, и оня, и разни много и все за Гигинския. И след милион и нещо дарения, дължал???

38

Гиги

преди 4 години

Пак Никанор бизнесмена. То не бяха скандали около тоя борсов играч, не беше чудо. Не е тайна, че е сол та.ак на Тиквун и от години си вършат заедно далаверките.

37

юбералес

преди 4 години

KТБ е държавна банка, тоест манастирът ще стане държавна собственост. Държавата или ще го предостави на БПЦ за стопанисване или ще го продаде за колеж например. Много католически манастири в Европа станаха колежи или болници.

36

Анонимен

преди 4 години

До Продавааааат сеСал мутри и комунисти имат париииии----Тъй ли бе, дришъл? Ти комунист не си виждал и през плет! Тяхги избиха фашистите, а които останаха, измряха от старост и болести. Какво, Софиянски, сват му, Доган, Шиши,Ц.Ц., Б.Б. и целия им антураж комунисти ли са? А, Лилито Дебелото Дъ е детенце и внуче на стари комунисти, ама навсякъде ще се намери боk (тур.)

35

ГНЕВЕН

преди 4 години

Да го купи Боко с джобните си.И да настани вътре цялата Шайка.После само ще го оградим с бодлива тел и ще минираме подстъпите към него.Така апартаментаджиите ,суджукарите,терасаджиите ,гаражарите ,къщаджиите и собствениците на лични асансьори ще могат да се молят на спокойствие до края на живота си.Едва тогава ще станем европейска държава , а не краварска колония ,управлявана от престъпници-герберасти ,каквато сме сега.

34

Продавааааат се

преди 4 години

Мила моя майно льо Белииииите МанасаааастириииииНикой не че ги купииииии майно льоСал мутри и комунисти имат париииии

33

Къдекъде

преди 4 години

Къде е ЦАЦАТА да погне крадеца? Да не му е братчед по партизанска линия??!

32

Анонимен

преди 4 години

То като вече не може да има принудително изпълнение срещу църква или джамия, би трябвало банките категорично да им отказват кредити, защото са без покритие!

31

Анонимен

преди 4 години

Въпрос - как така 3 години са спали. Януари 2016 се изпраща заповед за изпълнение, а чак от 01.01.2019 влиза в сила протекцията за принудително изпълнение. Ако някой от нас дължи нещо, то моментално има запор, а не 3 години чакане. Нещо май не е съвсем наред и с този отец, който се подсмихвал.

30

Анонимен

преди 4 години

Какъв кандидат чакат да изкупи кредита като първо от фонда трябва да открият къде е останалат сума от кредита по този проект щом разплащането става при изграден проект от разплащателна агенция,някой се услушал след като по голямата част от кредита е изплатена,усвоена,но за какво изпълнение е въпрос да се провери,кат може да не съответства за тез пари,а кой ще отпусне останалата сума щом срещу нея няма необходимото покритие за общата,а по европейски програми кой ще изкупи кредити несъответстващи.

29

:)

преди 4 години

Поредната PR димка на Тиквун се раздухва от медиите. Утре или вдругиден лицето Тиквун ще се появи на бял кон и ще "оправи нещата" раздавайки моите пари!

28

Абе

преди 4 години

Дали може да се продава, дали не може, поправка имало в закона от 2019г., ама имота бил обявен от 2016г.... Да се размърдат правителството и синода, че докато мъдрите мъдруват, да не се яви някоя фирма - подставено лице на някоя чужда православна църква(руска, гръцка, що не македонска),току-виж изсипе торба пари и придобие манастира под някаква измислена форма. После има да гоним Михаля по съдилищата, а за такива неща не се знае международен съд какво може да измъдри с някое "либерално" решение.

27

Анонимен

преди 4 години

Някой е свил парите от европроекта, свил е парите на банката и сега иска да вземе манастира и да го продаде и от там да свие парите. Смърди отдалеч на голяма далавера.

26

абс

преди 4 години

щом парите не са стигнали до манастира това означава че зад това стои някои си политик или министър мафията работи много усилено и имено сега търсят отчет когато всичко се забрави и не са дали дял от тортата и всичко излезе на бял свят крадете още повече този народ си го заслужава народа може само срещу ромите да викат и пискат че са крадливи да ги нападат по домовете им а не търсят сметки къде и вкои джоб са влезли тези пари сега народа да крещи къде отиват данъците от българщината

25

истина

преди 4 години

Поредната фалшива новина. Този отец Никанор, Бог ще го накаже за лъжите и кражбите, които прави. Всеки ден е във Фонд Земеделие, постоянно пари иска и му се отпускат, яде и пие начело с ръководството на Фонда. Всичко е такава порнография в този фонд и този Порожанов, че няма на къде. Снощи и двамата се оплетоха в лъжите си, когато дадоха репортажа. Пак всичко за пари правят, да ги съжали бедния и оргабен народ, да събере парите, които уж иска строителната фирма и да си ги лапнат сладко. Наглост!

24

Азис I Български

преди 4 години

На Бойко Антихриста му е кеф да закрива църкви и да дава гювеч на мислиманите...