83

Инвеститор

преди 4 години

Хм, може да стане идеален хотел с поповете барабар за камериери и обслужващ персонал.

82

Анонимен

преди 4 години

Слушах обясненията на шефа на монастира-уж били дали парите на строителя-половин милион лева , пък той фалирал. При сключване на договор, на строителя се превежда аванс за материали -10%,а не цялата сума и след това на траншове се превеждат парите в зависимост от процеса на изпълнение на ремонтните работи.Нещо послъгва този "духовник" и не е зле прокуратурата да поразгледа какво точно са направили.

81

отец Париций

преди 4 години

всички от синода са в играта ..

80

анонимен

преди 4 години

Как беше онази песен? Продават се, мамо белите манастири. Те това е - доживяхме и това!

79

Анонимен

преди 4 години

Да поискат от Неймар или някой друг с много милиони. Или да помолят Путин.

78

Анонимен

преди 4 години

Този строителен проект, подлежи на основно проучване и разследване от ДА Н С и НАП, а не от *** и излишни коментарии по медиите!

77

До Прокуратурата

преди 4 години

Тези проекти са одобрени и финансирани по времето на Порожанов. Проектите се финансираха на 100%, като след подписването на договорите се изплащаха авансово 50% срещу представянето на банкова гаранция, преди да са започнали каквито и да било строителни работи. След това се изплащат и междинни плащания, като общо с авансовото достигат 70% от цялата субсидия. Въпросът е, защо е теглен този кредит вместо да се представи банкова гаранция и да се вземат полагащите се авансово и междинно плащания?

76

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИ тоя ктитор ,построи над 200 джамии за 10 години .

75

Стамат

преди 4 години

Парите са инструмент на лукавия. Чрез тх той постига своето, а най-главната му цел е да прекъсне връзката (лат. religo означава връзка, свързване) между хората и Бог.Но всички знаем, че лукавия трепери пред Бога. Сами избирайте единия или другия.

74

Анонимен

преди 4 години

Не сме Абсурдистан.НЕЩАТА искат яко финансово разследване от НАП и ДАНС!Стига само голи приказки за пред медиите и Баламите.

73

Търговци в храма

преди 4 години

Игуменът на този манастир е бивш брокер и журналята се надпреварваха да го фалят с какъв икономически успех управлявал манастира гаче ли не е духовна обител, а търговско дружество.Политици от всички бои и нива до министър-председател, банкери, търгаши и причия пък се надпреварваха да го даряват, като викаха по 100-200-500 000, като на сватба.Синодът да се занимае, да разрови далаверите до дъно!Един камшик и търговците вън от храма!

72

Анонимен

преди 4 години

Някой е взел кредит от банка,за да ремонтира манастир.Това е нечувано.Кредити се дърпат само за бизнес дела,които донасят девиденти.Който се е сетил да тегли кредит,следователно е дал някаква гаранция.кой е заложил манастирът на банката? И къде са парите? Манастири,църкви и всякакви Светини се градят и поддържат от дарения.А отделно това,този който е дал кредита,е знаел че е невъзвръщаем.Това си е чиста далавера,както кредитните милионери заложиха крадените заводи за долари,и после пито-платено

71

Щерю

преди 4 години

Абсурдистан сме и туй то...

70

Анонимен

преди 4 години

Пълна свинщина цари навсякъде. Където и да копнеш - далавери, корупция, излъгани измами, кражби...И на това му казват стабилност.

69

Анонимен

преди 4 години

"Така строителната фирма завлича банката с 42 милиона лева." Сигурни ли сте в сумата? За тези пари доста глави биха изхвърчали...

68

няма такъв филм

преди 4 години

Следствие - къде са парите. Фирмата-измамник изчезнала. Как ще изчезне? Тя е била регистрирана с личните данни на собственика. Намерете го и му извадете душата. Няма да правим мюфтийски работи. Който е злоупотребил, да върне парите - накарайте го! Манастирът трябва да си продължи дейността без финансови скандали.

67

кесаревото кесарю

преди 4 години

Вбесявам се от бг бездействието. Манастирът закъса, кво да равим сега? Прокуратурата да се самосезира, да заведе дело срещу фирмата, която е взела парите от манастира и не е направила ремонта. Глобявате тогавашните собственици за измама в големи размери, отнемате жилищата на цялата им рода и имотите на фирмата, събличате ги до бели *** и връщате парите за ремонт. Ако и КТБ не е била коректна, удържате пари и от КТБ.

66

пфу

преди 4 години

Питам отец Никанор - след като си бил брокер на Уолстрийт, как си допуснал манастирът да бъде завлечен? Или и на Уолстрийт беше толкова успешен брокер, колкото в момента се грижиш за манастира? Затова ли те изгониха от Америка? Ти да имаш финансова грамотност и да оставиш манастира на акулите?! Съмнявам се в качествата ти на брокер.

65

Дедо ПОП

преди 4 години

Продават се мамо Белите манастири!Предполагам, че Пловдивския поп ще си продаде колата и ще го купи за къща за гости.

64

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - Това може да се случи само при ГЕРБ!Да отбележим, че си злонамерен глyпeндеp! Точно това няма да се случи само при ГЕРБ! Манастирът не се продава, съобщиха по телевизията, Борисов е покровителят! Той е най-големият ктитор в РБългария!