12

сминдух енд чесън

преди 5 години

В САЩ е пълно с такива ,които управляват "парите на другите",а у нас с такива които крадат "парите на другите.Разликата е съществена.

11

Гост+

преди 5 години

Коментарите изглеждат достоверни. И все пак е по-свестен от Сорос, защото интересите му са преди всичко икономически, а не политически, т.е. не е тръгнал да подчинява нации и държави.

10

Анонимен

преди 5 години

Религията Бъфет си има материално изражение.Влиза Бъфетчо и изкупува акции на дадена компания. След него АРМИЯ от религиозни последователи купуват и увеличават силата му. Бъфетчо цивилизовано заплашва компанията че ще излезе ако не му дадат контрол. Ако излезе, последователите му също излизат и компанията наистина страда. Иначе има папионка и е готино старче нали? Къщичката, скромен, колата, хихи. По-скоро е нещо като Пингвина от Батман в костюм на човек.

9

Анонимен

преди 5 години

Ми тая статия е образа който той иска да виждаме. Не давал пари за коли, къщи, давал пари на бедните.. почти робин худ е той.В реалноста по време на кризата експлоатира правителството на САЩ заедно с банките и направи невъобразими пари. Постоянно ощетява данъкоплатеца и определено си позволява повече неща отколкото легендите МУ повеляват да мислим. В инвеститорските кръгове някои му викат "пиявицата". Ходете му се покланяйте на статуята, гарантирам че ви се смее цинично в старата си къща

8

Анонимен

преди 5 години

Хайде сега ... *** сипи ярма на npaceто

7

Стамат

преди 5 години

Хайде сега да паднем всички в краката му и да му нацелуваме задните части!

6

Циник

преди 5 години

Някъде бях чел...че Уорън Бъфет за разлика от много "ликвидатори" като тлъстачката Нинова...е изправял на крака компании пред фалит - и тогава ги е продавал с печалба.Късмет...нюх...кадърност...малко са като него.

5

ПроСоТо

преди 5 години

До бай ганюмного ги издигаш!...Всъщност,НЯМА "американски тип капитализъм" !!!!!!!!Капитализма е един,но БРУТАЛНОСТТА на прилагащите го е различна.

4

ПроСоТо

преди 5 години

Има нещо много знаково,но много малко осъзнавано:-Бог е създал човека с особена цел:-Да му даде СВОБОДАТА ДА ИЗБИРА.Той би могъл да направи човека по подобие на всички останали ЖИВИ същества-ПРОСТО "АВТОМАТ",програмиран за безотказно действие..Но не,дал му е невероятния шанс да има ИЗБОР!!!!..Вероятно замисъла Му е да "Отсее зърното от плявата",аз не знам и не мога да гадая.Но на всеки е дадена възможността да избира."Основните Закони" са дадени,а кой ще ги спазва и кой погазва,вече е избор

3

бай ганю

преди 5 години

американския тип капитализъм е брутален но без този тертип на правене на бизнес светът щеше да е с 100-150 год назадтози който не е склонен да стига до крайности няма как да успее

2

Щерю

преди 5 години

Дърт Изръчкан Бюфет фрашкан с пари...

1

До 1

преди 5 години

Питин е най благ...споко.