9

Анонимен

преди 5 години

Хвали се че е карал с 214км/ч ??? Че аз там съм вдигал 250км/ч ама забравих да се похваля май :)

8

бай ганю

преди 5 години

а защо на околовръстното няма камери ?особенноот онези които има на запад за изчисляване переодично на средната скорост за всяко возило на отделни участъци ?топлата вода е открита отдавна назапад на нас ни остава най лесната задача просто да я копирамеа този *** ако не може да постигне нищо смисленно в живота не му остава да си погъделичка егото до като накрая завърши на кайма

7

Анонимен

преди 5 години

Благодаря за корекцията г-н Попов!

6

Анонимен

преди 5 години

Клипът може и да не е изтрит. Трябва да проучат кой точно го е качил, оттам възможности - бол.

5

Анонимен

преди 5 години

И за чии са камерите за маса пари? А пък и точно на Южната дъга до известна бензиностанция има стационарна камера, но явно хваща само до 120 км. в час. Младите хора направо да се изнасят към Терминал 2 с еднопосочни билети. В тази държавица няма за какво да стоят. Таковам ти и патриотизма.

4

zeus

преди 5 години

Обаче ако напиша нещо срещу ГЕРБ у Фейсо още вечерта ще ми почукат на вратата с протокол повече да не правя така..

3

100

преди 5 години

И така написаният материал ще вдъхнови много други да го правят, тъй като статията очевидно носи посланието полицията признава невъзможност да санкционира. И много хлапетии искащи да се изфукат пред проятелите си ще искат да се снимат и публикуват клипчетата в интернет.Поднасянето на новината е отговорна задача. Моля, винаги мислете за посланието, което носи всеки един материал - това е силата на 4тата власт.И всичко това без капка злоба и с цялото ми уважение към автора и екипа! :)

2

Анонимен

преди 5 години

Той клипа и да не е изтрит, те пак са с вързани ръце! Какво могат да им направят на такива? Пращат им електронни фишове, които те НЕ ПЛАЩАТ и играта си продължава... Изумително наистина но факт - държавата е абсолютно безпомощна срещу джигитите на пътя!

1

Ко?

преди 5 години

Нали са заснели колата, как така нямат доказателства?