24

ПроСоТо

преди 4 години

-1:-НЕИЗБОРНОСТТА,а НАЗНАЧАВАНЕТО на съдиите,особено на ония с "квотите", е предпоставка за груби зависимости и влияния.-2:-Тоталното изолиране на ОБЩЕСТВОТО от съдебния процес е ПАГУБНО за самото общество!!!!!!...Тоя факт само УЛЕСНЯВА КОРУПЦИЯТА И НЕПОЧТЕНИТЕ ДЕЙСТВИЯ на тия,които би трябвало да раздават "правосъдие"..

23

Кофти, а?

преди 4 години

А като си вземахте парите от Чората и такива като него - всичко бе точно, а ? Ама не сте много умни. Търсите подкрепа от хората, от народа, а? Ама нещо не ви се получава. Защото няма българин, който да не е жертва на кражба, обир, измама, изнасилване или убийство! Няма бе! Нито един. Защото такива като вас "пазеха българите". Иначе, има ли протести, скачате като еничари да защитавате политиците. А сега, до народа опряхте, а? Аре стискайте сега дупета, че 7 години си е срок.

22

ПроСоТо

преди 4 години

няма да уточня мнението си за полицията,защото...защото "рибата се вмирисва откъм главата"....Друго ме притеснява:-АКО е верно,че заключението на проф Раданов КАТЕГОРИЧНО е било отхвърлено от .."18 водещи специалисти",но въпреки това е в основата на решението на съда,то....къде е отлетяла "съдебната ни система"?!?!..Как, по какви критерии се гледат и решават делата?!?!.......Ще ви кажа:..-"Правораздаването" ни страда от две тежки болести с предизвестен фатален край:..продължавам

21

Анон

преди 4 години

Мили родни картинки- тези хора вместо ДС ги наградят- ги сложиха в затвора. Срамота....

20

Анонимен

преди 4 години

А защо сте осъдени и как умря Чората ? А другият се е обесил сам без никой да му помогне

19

читател

преди 4 години

Добре , не са убийци.А какви са?Може би полицаи?

18

ЧЕСТНО КАЗАНО

преди 4 години

На тяхната сметка е и убийството на проф.Раданов!Професора послуша съвестта си и беше убит.И затова тези убийци си помислиха че са се отървали.

17

Хайде, хайде

преди 4 години

Чората е плащал на Писов от много време за покровителство. Писов разбира за тефтерчето на Чората и като офицер разпорежда акцията за респект. Ама нещо прекалиха с ритниците. Чората вече мъртъв е качен на задната седалка на патрулката с клюмнала глава. Цял Благоевград знае за какво става въпрос.

16

Анонимен

преди 4 години

Егати ти мишоците.Пет човека се изредили да бият вързан човек и сега реват като вдовици.Всички са такива.И затова хората не ги уважават.Защото знаят ,че всеки един от нас може да е следващата жертва на подобни извратеняци.Да не говорим ,че и те са почитатели на белото.Така борели стреса.Дрън-дрън.

15

Пфу!

преди 4 години

За един мъртъв сутеньор и наркодилър, петима полицаи в затвора. Ей затова ще има престъпност в тази държава - никой не уважава закона и хората на закона. Най-вече съдът.

14

Анонимен

преди 4 години

ами какви сте бе? По закон сте точно убийци! Държавата мота делото и ги кри 14 г., прави всички опити да ги оправдае, фалшиви експертизи, бавене на делата и т.н., уж да изтече давността. Добре ама нали сме европейци! ЕС ни осъди и Цацаров и съда нямаха избор освен накрая да направят каквото трябваше още тогава. Даже да благодарят, че присъдите са само 7 години - след 4 години са навън! Тук е време да се сетим, че има аналогичен случай с Чакъра, там Тиквата си призна, че той е заповядал убийствот

13

Замислен

преди 4 години

Всъщност, абсолютно безпристрастно - сте убийци. Когато приведеш човек в безпомощно състояние с белезници на гърба, автоматично поемаш отговорност за здравето и живота му. Има труп. Умряло човешко същество. Без присъда.

12

уточнение

преди 4 години

Ако имаше правосъдие ,тези петимата щяха вече да са излежали присъдите си.Но макар и късно ,възмездие трябва да има.

11

обективен

преди 4 години

5 самозабравили се полицаи са убили по особено жесток начин криминалнопроявен.Това е истината за убийството на Чората.Тя е известна на всички обикновени хора в Благоевград.Редно е всеки да си понесе заслуженото.Началника допуснал убийството, следва да носи най-голяма отговорност.Така е в цивилизованите държави.

10

Анонимен

преди 4 години

Ама моля ви се, как може един доказан сводник и дилър да умре по време на полицейска акция? Това само в България е възможно! Закривайте районното управление веднага!

9

Анонимен

преди 4 години

Оня журналист дето снима Чората след аутопсията ще се пържи в ада, ама той горд че привлякъл много мнения с измамата си.

8

Фен на белото

преди 4 години

Заслужено наказание за убийците на един достоен мъж, помогнал на толкова много студенти да си вземат изпитите в ЮЗУ!!!

7

ПЕНКО

преди 4 години

ЗАЩО Е СКРИТО ИМЕТО ИЛИ ИМЕНАТА НА СЪДЛЯРИТЕ -СЪДЛЯРКИ /ОТ НИКОГО НЕ ИЗБРАНИ ДА ПРОИЗНАСЯТ ПРИСЪДА ЗА ВИНОВНОСТ /- НАЗНАЧЕНИ СЪДЛЬОВЦИ СЪСИПАЛИ БЪЛГАРИЯ !!! ЩО НЕ МЕ МОТИВИРАХА МЕН ,ЗА ДА ВИДИТЕ КАК ВРИ СЪДЛЯР- ПРОДАЖЕН ЗАЕДНО С МАЙКА СИ В КАЗАН- И ТО ПО ИНТЕРНЕТ!! КАК И ЗАЩО МОТИВИРАНИТЕ БЪЛГАРИ НЕ ИЗБИВАТ СЪДЛЬОВЦИТЕ -СЪДЛЯРКИ ПАРТИОПОДМЕТКИ !!! СЪДЕБНА СИСТЕМА ПО ОБРАЗЕЦ НА САЩ !?!?!?

6

ГНЕВЕН

преди 4 години

Напротив.Убийци сте.Убийци с пагони и много добре знаете че сте такива.Не очаквайте съчувствие от гражданите , които редовно биете.И шефа ви по това време -Боко Тиквата , също е убиец.Той уби с гранатомет Чакъра край Хасково ,скрит зад бронята на БТР.Рано или късно той също ще бъде осъден.

5

АнонимеН

преди 4 години

ЧИСТИ УБИЙЦИ СТЕ И ТО ДОКАЗАНИ!!!!ПРИСЪДИТЕ ИМ СА МНОГО МАЛКИ!