64

Axa

преди 4 години

Те всички в затвора така приказват, че са несправедливо осъдени и има заговор срещу тях, ама пък толкова инстанции да ги признаят за виновни все ще има за какво .

63

тя па...

преди 4 години

Търсят подкрепа от народа. Тия не са наред. Не разбраха ли още че народ няма, само пия,ни ***, като тоя втрещения. Вместо да се правите на полицаи та сега втрещени разни да се гаврят с вас, да бяхте взели пари и да бяхте пуснали чората поживо поздраво, за да ви уважават всички.

62

Втрещен

преди 4 години

Абе тия нагли ли са, прости ли са ?! Те търсят подкрепа от народа ?! Ти да видиш! Същия народ който са рекетирали, тровили с наркотици, тормозили !!! До народа ли опряхте дупета ?! Аре стягайте ги, че болката може да отмине но срама ще остане !

61

Каква е разликата?

преди 4 години

Петима полицаи за един бандит, може ако и за Чакъра осъдят виновните със същата присъда!

60

Анонимен

преди 4 години

Кой му е дал прякора на този. Чор-ата на Ромски език означава крадец. Какво е крал и за кои. Полицаите нямат вина че един крадец е предал сатанински дух. По времето на бай Тошо щяха да ги наградят и да ги повишат в звание. Но уви вече не сме във времето на бай Тошо а във времето на меките китки цветовете на дъгата и на триполовите.

59

ПроСоТо

преди 4 години

а какво стана с гранатомета на Борисов?..а да!..-Той получи своята награда-туриха го за "минпридсидатиль"...Така че ако се следва "логиката" на нещата в Бг,тия имат право да се оплакват,защото според въпросната "логика" би трябвало да ги направят поне депутати...........Чудя се какво толкова се чудите!...Та става въпрос за "пунта мара":-Освирепяли същества от Територията 24/7 се блъскат в ИГРАТА "ЗА НЕКОЛКО ДОЛАРИ ПОВЕКЕ"..И който го застигне куршума,си отива..Останалите продължават..

58

гост

преди 4 години

няма некорумпиран съдия всичките са един дол дренки , не съм видял досега осъден министър президент депутат митничар прокурор ,законите важат само за тези които нямат пари да си платят,така че най добре е да си вземем правосъдието в собствени ръце.нямаш право на оръжие нямаш право да псуваш политициза 30 години не можаха да окрадат създаденото за 45 г мошеници и крадци б е л е не е малко за такива

57

Анонимен

преди 4 години

Само като им видиш муцунките на тези тъй наречени полицаи ти става ясно що за стока са рушветчии и далавераджии...да влизат в затвора и да не се правят на ущипани селски учителки...оплакаха орталъка...невинни били...а кой обеси проф.Раданов на катерушката...

56

Анонимен

преди 4 години

В държавата на Винету и крадливите богаташи полицията трябва само да събира рекета .Ако някой застреля престъпник ортак на Винету и компания е виновен.

55

Грешка

преди 4 години

До Анонимен Тези *** са от хората на Пъпеша апартаментчик.

54

Милиция

преди 4 години

Другарите от "полицията" са същите прости милиционери , отвратително прости и арогантни.И понеже жертвата им е плащал е трябвало да му затворят устата.Покрай този случай доста хора "случайно" умряха'. Това не ви ли прилича на случая Мишо Бирата? В страната на мутрите най голямата престъпна шайка след политиците са силовите структури.Каква е тази страна в която *** в униформа може да те прибере за 24 часа само защото не му харесваш?

53

Анонимен

преди 4 години

Тези не са никакви органи на реда. Това са престъпници и мафиоти!

52

САЩ

преди 4 години

Тук при нас щяха да ги наградят, всеки ден полицаи убиват престъпници при най-малката съпротива от тяхна страна. Каква е тази българска демокрация да защитава престъпниците и наркодилърите, а да осъжда органите на реда.

51

Анонимен

преди 4 години

Нали знаете защо по филмите ченгето слага ръка на главата на арестанта, когато го качва в колата - да не си удари тиквата и да обвини полицаите. От момента на задържането полицаят е отговорен за живота и здравето на задържания. Ако му нахлузиш на главата чувал и го нариташ през него, може да се окаже неприятна изненада.

50

Анонимен

преди 4 години

Тези са избирателите на ***

49

Анонимен

преди 4 години

Именно до къде стигнахме,по съмнение за подкуп ония човки отнесаха по 20 години,а тия за убийство чак след 15 години протакане са осъдени на по 7 години,мила родна картинка.

48

той

преди 4 години

Малко повече срам, смирение и осмисляне на тези хорица няма да им навреди.Униформата НЕ Е индулгенция за неправомерна употреба на физическа сила и насилие.Директните обвинения срещу доказани специалисти патоанатоми най-меко казано са неуместни.Нека всички униформени се позамислят.Ако са в състояние де.И СТИГА ВЕЧЕ ГРЪМКИ ПОЛИЦИЕЙСКИ АКЦИИ С КРЕЩЯЩИ ИМЕНА, необходима е повече ежедневна полицейска работа и превенция.

47

Анонимен

преди 4 години

До къде стигнахме, ако беше бяла държава да са ги освободили отдавна. Полицията няма права, като че ли по желание са отишли да го арестуват. Чората е пазил правата на проститутките и наркоманите, половин град беше пропищял от него.

46

Анонимен

преди 4 години

На *** мамините сладки гугутки, вижте ги само червените ченгета как са се нахилили

45

Ако имаше камери

преди 4 години

в техните полицейски коли ,сега всичко щеше да е ясно ! Няма как да арестувате 5-човека един и той да умира по време на транспортирането до мястото за задържане и да няма нищо което да му защити и неговите права и техните--даже си спомням ,че първата експертиза беше изключително срещу тях ,мисля ,че и лекаря който тогава я направи почина и т.н.т. Да се вземе поука инещата да се оправят всеки да си върши работата по законния път без да е съдия и без да е изпълнител на присъди ,който не са факт.