8

Анонимен

преди 4 години

Гербавите окрадоха страната!

7

Тинев

преди 4 години

Подкрепа: Поредната пирамида съградена от група тарикати с единствена цел смукане на пари от държавата. Плътно стоящи зад НАЙ-ЗАКОРАВЕЛИТЕ мошеници / самоопределящи се като бизнесмени /, защитавайки интересите им като в същото време тръбят, че са най, ама най-най големите защитници на трудещите се.В България от край време е нямало синдикална дейност. Всичко е шашмалогия.Виждаме как се стачкува когато има истински синдикати а не марионетки! Подкрепа, КНСБ - *** на капитала.

6

Анонимен

преди 4 години

А бе приятел! Имаш избор,като ти харесва Нинова,припкай пред президентството! Остави темата и не се нервирай!

5

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам червените плювалници! Имате си ваша демонстрация,какво желаете по темата!? Не сте трудещи се,не ви трябват синдикати!

4

Доктор

преди 4 години

100 човека бяха... Барабар с ръководството!

3

Анонимен

преди 4 години

Аз си спомням по онова време един баш подкрепажия с брада като на козел. Бях 13 годишен и се чудех какво прави този народ по улиците защо реват и вират двата пръста. Най интересното ми беше когато прочетох плакат с надпис. ВРЕМЕТО Е НАШЕ. Попитах баща ми какво означава това. А той ми каза. Ами това означава че времето е ваше ама парите са наши. Нищо не разбрах но след време видях как едни прибраха милионите и все още продължават да прибират. А народа се държи за времето на безвремието.

2

Анонимен

преди 4 години

Синдикатите у нас са пунта мара.

1

Анонимен

преди 4 години

Доктор Тренчев прави научни открития заедно с доктор Доган. Сега работят заедно върху ядрения синтез. Пак им закъсняват с 2 седмици откритията, които ще послужат за избягване на зависимостта от Русия в енергетиката.