28

Анонимен

преди 4 години

КТ Подкрепа е най-смешния профсъюз създаван някога в тази държава.Господа от КТ трябват действия и кръв, приказките всеки ги знае. Тук в Гърция като кажат хайде на нож и Атина гори, а вие там сте ' приказки " за шехерезада.

27

серена

преди 4 години

Гледам и се мая,ама де ще му излезе края.КТ Подкрепа взеха да си правят снимки за спомен.Правете си,че то не остана,ама да попитам вие кого подкрепяте и изобщо чий го държите?Уредихте ли си с Порожанов къща за гости или по точно къща за ***,че да празнувате!С тези балони и към небето да излетите,едва ли някой ще разбере,че ви няма,пак и на кого ли ще липсвате!

26

ЕВО

преди 4 години

Сетила се Мара да се побара и то точно на 1ви май!

25

Анонимен

преди 4 години

Отидете в някоя нормална страна и вижте как работят синдикатите, как се прави колективно договаряне, как се защитават правата на всики отделен член! Мнооого сте далеч!

24

Щирлиц

преди 4 години

От вас,другари никаква полза няма.Полза имат единствено "бизнесмените",заради които вие туширате всяко недоволство-или веднага,или когато вече има протести,вие ги саботирате.

23

Анонимен

преди 4 години

Да го отбележат с увеличение на нощен труд!!!А не от 10 години да говорят и после им се скара баци и си млъкнат1

22

Анонимен

преди 4 години

браво, бе кърлежи! че нали точно това е вашата работа - да търсите справедливост за българския работник!

21

дедо гого

преди 4 години

пълна справедливост има в едни т.нар. диктаторски общества където - всички работят и заплатите са почти еднакви, няма профсъюзи, няма съдилища, прокуратури,адвокатури, няма държавни агенции, служби и службички на бюджетна ясла, това ли искаме другари?

20

Пародия

преди 4 години

В България синдикатите и данъчните са пълна пародия. В цял Свят това са двете независими институции, които проверяват фирмите. Единствени сме в ЕС, без доплащане за нощни смени, работи се извънредно, работника няма права, а само задължения и фирмите укриват ДДС с фалшиви фактури, допълнителни каси и много други.

19

Анонимен

преди 4 години

На Българският народ му липсват доста неща,но относно липсата на "справедливост" ми се струва че основна вина за това носят именно псевдо синдикатите които имаме!

18

айде нЕма нужда

преди 4 години

Синдикатът отбеляза Деня на труда с традиционни шествияДействия трябват !Правилни действия !!

17

Анонимен

преди 4 години

А нима не окрадоха гербавите престъпници страната?

16

Анонимен

преди 4 години

И какво смятат да направят синдикатите, за да компенсират ниското заплащане и ниското самочувствие на работещите? НИЩО!Пак ще ядат и пият с Велев, Домусчиев и всички кожодери.

15

Анонимен

преди 4 години

Е що не дойде бай Тошо,за един ден,да разфрашка и Нинова и Ниновица...!

14

Анонимен

преди 4 години

Е какво,да няма синдикати! И на Първи май да оставиме БСП-то да си развява байрака на площада? Това ли искаш бе, нафталин?

13

Анонимен

преди 4 години

Тия какво работят?

12

Анонимен

преди 4 години

Е да де,ГЕРБ и синдикатите окрадоха държавата,а Нинова на бял кон идва и връща заграбеното с помоща на Тройната си коалиция, Орешарски и президента си! Я стига!!!

11

Анонимен

преди 4 години

Ако не са синдикатите, кой да манифестира? Нинова или Орешарски? Те днес демонстрират,а синдикатите манифестират! Те са докарали от кол и въже,от цяла България и си трошат субсидиите, които сме им дали ние работещите! Има разлика,а?

10

Липсвала му била

преди 4 години

на народа ни справедливост, но къде го народът днес, да се изправи в качеството си на трудещ се субект и да надигне глас за справедливо заплащане?Народът е на софрата, после ще се изтегне на дивана пред телевизора и ще обяснява на жена си колко несправедливо му се заплаща или най-много ще дискутира тази тема с комшията на чашка домашна ракийка.

9

Анонимен

преди 4 години

До ДокторНе съм ляв, но направих сравнение с другата статия - за шествията в русия. Само в Москва те са две - едното от тях е на синдикатите и участниците били около СТО ХИЛЯДИ. Левите сили също си направили шествие, не пише колко човека са взели участие. Тук нашите леви са многословни, но по форумите.