15

sante_dog

преди 4 години

Северномакедонците да си стягат онова дето слънце не огрява и да влизат в НАТО и ЕС, че иначе скоро Охрид ще иде към Албания...Иначе правилното е над Самуиловата крепост да се вее Българско знаме. Та ако реагираме на Албанското, май следва да реагираме и на Северномакедонското. Или как?

14

Анонимен

преди 4 години

Нямаме никаква работа да се месим там, северомакедонците мразят най-много нас, поне да не се караме и с албанците. От ясно по ясно е, че Северомакедония ще бъде все някога разделена между гърци и албанци. Да не би да искаме да ни се повтори 1913 - сами срещу всички. Ако един ден не дай Боже, избухне конфликт между тях, и отидем да помагаме на северняците, те ще са първи които ще ни стрелят в гръб. Затова - по далече от там.

13

Анонимен

преди 4 години

Боко Тиквуня да се оплаче на Папата докато го гали по празната кратуна.После може и на Арменския поп.

12

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно задължителна е реакцията, но с тези тю.флеци за управляващи няма да има. Пълен срам са те за България - Тиквун и шайката му. И какво казва човекът - преди 20 години нещата въобще не бяха така. Ми, не бяха, ама.....

11

Анонимен

преди 4 години

Да бе.... на кльощавата веднага ще й дръпнат ухото от Козяк... Направо си го представих как България заявява протест...

10

Я па я..!

преди 4 години

Я да си стоим на ***. *** колкото искаш. Какво е виновна Албания ?

9

Анонимен

преди 4 години

Ми да пратат една ротам да махне и албанското и македонското знаме и да развее българското, освен така да реагира, аз друг подходящ начин не виждам

8

Анонимен

преди 4 години

До ГостенинЗа Русия не е ли мааааалко по-различно ? Тоест там се изразява солидарност с гледната точка на Русия по някакъв въпрос, който съвпада с Българския ? Вие имате проблем с инакомислието и различните гледни точки ? В случая с Албания се намесва и териториален фактор ... Когато от Украйна се огранизират протестиращи (повтарям украинци !!!) и идват София с флаговете си и правят провокации, те не ви ли смущават ?

7

Анонимен

преди 4 години

Това си е проблем на Р.С.М.!Точно заради такива позиции на наши историци и политици ,северомакедонците казват с пълно право ,че България се меси във вътрешните работи на държавата им!Ако го слушаме този, трябва да се изпокараме с албанците ,а те признаха малцинството ни в Албания!

6

Анонимен

преди 4 години

Македония е отделна държава и не виждам България в качеството си на каква ще се меси в този случай.Още повече, че политиката на България и на ЕС е да подкрепя ислямистите в региона.Срещу македонците и сърбите се води медийна война, понеже са Православни държави като Русия.

5

Гостенин

преди 4 години

И при нас се веят знамена на чужди държави като Русия и Турция първо да реагираме за тях после за албанското знаме което е в Македония

4

Анонимен

преди 4 години

е то по принцип и на македонското знаме не му е мястото там :)

3

ай сиктир

преди 4 години

Кой да реагира онова недоразумение ли което е външен министър или другото заместника и гербавия комсомолец ??? Те не смеят и да гъкнат без разрешение от големите началници.

2

Анонимен

преди 4 години

Мисля, че това не е работа на България, а си е проблем на Македония.Обаче Тикво-Суджуците много обичат да си придават важност и да се правят на някакви обединители на Балканите.То се видя колко струват, никой не ги зачита. Дори Тетка Меркел не ги покани на срещата на Балканските държави в Берлин преди дни.

1

Анонимен

преди 4 години

Вече не! Да се оправят неблагодарниците...Българите направиха предостатъчно и в миналото, и в последните години.