35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 32Бил, да бил е някога! А сега е *** или Бил от William. Бяхме млади без косопади!

34

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРазкажи и колко минарета има по пътя за Охрид...

33

Анонимен

преди 4 години

По принцип повечето гърци са от Азия,а ето и къде е била реалната територията на Гърция в европейската част,оцветена в светлозелено - https://bg.wikipedia.org/wiki/Първа_гръцка_република#/media/File:Greece1830EN.pngИли просто напишете - Първа гръцка република през 1830 1832 г.

32

аз-ът

преди 4 години

Що ?Меке-тата нали са антички? Нали с чукове разбиваха български паметници, ругаха ни, обиждаха ни... Който има рода там - да заповяда. Аз обаче и моите данъци - НЕ !Античките не искаха да са българи, за кво да им помагам на тия с*ляни?

31

Ф.С.В.

преди 4 години

Всичко почва с Мадлин Олбрайт и Хашим Тачи - поразровете се малко - имате нет имате и малко мозък в полупразните главици- И накрая ще си отговорите на въпросите ! ХМ!!

30

Анонимен

преди 4 години

Как да реагира България като сегашното правителство са мекoтели?

29

Анонимен

преди 4 години

До АнонименОхрид и Скопие са били български столици,били са столици на България,а Охрид е бил и един от големите български центрове на книжнината,науката и църковен център.

28

Анонимен

преди 4 години

Айде стига умувайте, икономически гърците са изкупили вече всичко, а албанците демографски държат половината територия, лобитата на едните и другите, по света са големи, влиятелни и силни, работата е предрешена отдавна. Нас не трябва да ни пука за сръбските *** живеещи там, скоро ще се изнасят на бегом.

27

crazy

преди 4 години

Бях на миконос за около година,бизнеса се върти от 10 %Гърци,10 %Българии 80 %шиптъри.

26

Анонимен

преди 4 години

Че кога Охрид е бил български, та да имаме някакви претенции? Нито е основан, нито е изградено нещо в него от българи.

25

Анонимен

преди 4 години

България да си гледа Източна Македония.В Северна няма работа.

24

Анонимен

преди 4 години

Че какво му е на албанското знаме? Красиво е, не е като македонският вентилатор.

23

ПЕНКО

преди 4 години

КАКВО СЕГА БЕ ??? БЪЛГАРСКАТА "ВЪРХУШКА " НЕ ПРИЗНА ЛИ ШИПТЪРИТЕ В КОСОВО И НЕ ПРИЗНА ЛИ НАТЮВСКАТА АГРЕСИЯ НАД СЪРБИЯ / ДАЖЕ ПУСНА ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ -ОБЕДНЕН УРАН / !?!?В ТРЪНСКО НИ ИЗГОРЯ РЕКОЛТАТА -ЗЕМЕДЕЛСКАТА!!! В ГОРНА БАНЯ ПАДНА НАТОВСКА БОМБА !!! И НАЛИ САЩ АТАКУВА ЗАРАДИ АЛБАНСКИТЕ ШИПТЪРИ/ И ГЕРМАНИЯ ,АНГЛИЯ ,ИТАЛИЯ / ...АЛБАНСКО ЗНАМЕ НА СВЕТОВНОТО ПО ...В ОХРИД !?!?!?

22

Анонимен

преди 4 години

Работа на *** ли е да се бърка кой къде в суверенна държава е издигнал някакво знаме? Пак по байганювски на всяка манджа мерудия.

21

Анонимен

преди 4 години

Абе, имало е в Македония гърци и сърби. Трима сърби, двама гърци и един влах. Другите са били българи и османлии, които пък са са изселили после. Е, и малко ***, ама тях требе индийци да ги пишем.

20

Ф.С.В.

преди 4 години

Първо професор Павлов да се огледа каква армия имаме и после да говори с разни приказки като посегателства и Албания- Ако е сляп - ще му кажа че на 6 май ще има РЕТРО Парад с нумизматична стойност на военната техника - Ние сме слаби смешни жалки и глупави - КОЙ ПЪРВИ В СВЕТА ПРИЗНА МАКЕДОНИЯ?-НИЕ! СЛЕД ГОДИНИ МАКЕДОНИЯ ПЛЮЕ САМО ПО БЪЛГАРИЯ И ТО ПОСТОЯННО! КОЙ ПЪРВИ ДАДЕ НА НОВАТА ДЪРЖАВА МАКЕДОНИЯ ТАНКОВЕ?-НИЕ! КЪДЕ Е КОСТОВ ДА ОТГОВАРЯ ЗА ПРИЗНАВАНЕТО НА МАКЕДОНИЯ? САЩ ЛИ МУ ПЛАТИХА ЗА ТОВА?

19

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАлбанците подкрепят българите, а не гърците!Албанците първи предложиха на българите да се разберат за Македония,те знаят че македонците исторически и генетически са българи.Така че, не виждам защо ги плещиш тези приказки,гърците никога не са били жители на Македония,нито някога Македония е била част от Гърция,просто сърбите и гърците заграбват и си разделят тази българска територия с българско население незаконно.

18

Анонимен

преди 4 години

То, всъщност, за какво ни е Македония? Македония ни е трябвала заради населението там, братята ни... Сега като нямаме братя там... За какво са ни тези голи чукари, плюс население, което ни мрази. Малко проблеми си имаме, че и тя да трябва да интегрираме. Нито имаме ресурс, нито ни трябват да ни свалят БВП-то. Без тях ще си живеем по-добре и по-богато. Другото е да са на някакво особено геополитическо място, която те не са. Иначе, казано... траем си и си гледаме нас си.

17

Анонимен

преди 4 години

Ами че Македония си е Албанска този незнаели та се пеняви. Ходил ли е скоро по тези земи да види колко Албанци живеят там. По 10 деца имат в едно семейство. Редовно ходя в Македония да си пазарувам евтина храна и да зареждам евтино гориво разговарям с местни Македонци които си признават че са под владичеството на Албания. Албанците са завзели голяма част от Македония и я управляват. Няма да е далеч времето когато македония ще я прекръстят на Албания. Защото един жабо.к не я върна на българия

16

Анонимен

преди 4 години

Как да реагира? Да издигне пряпореца с конската опашка ли?