133

Бойковист

преди 4 години

Важното е че сме стабилни и имаме стабилност и просперитет.

132

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Стига с тия села .Я кажете с колко са се увеличили имотите в София , Варна и Бургас...Това е важното , села отдавна няма

131

Анонимен

преди 4 години

Селата обезлюдяват защото никой не ще да запложда селянки, всеки скача на гражданки...

130

Анонимен

преди 4 години

Абе нема страшно по празниците селата се препълват. Сите сеяндуре се качват на бангиите и запрашват на село да издоат кравата и да заколат ягнето. След празниците пълнат багажниците и се прибират у градо да праат калабълък.

129

Анонимен

преди 4 години

На времето нямаше социализъм за комунизъм пък хич --това тука и сега ако е демокрация ....да не би народа да има думата или онези от горе чрез манипулирани идр методи да успяват да се възпройзвеждат отново и отново едни и същи , да не би да имаше метла на старите соц и дс кадри...при една качествена лустрация всичко горе щяха да са нови непознати имена ...

128

Анонимен

преди 4 години

Опашки за хляб, мляко, шунка, домати, постоянно имаше. И постоянно не стигаха за всички. Всеки ден. Магазините приличаха на кочини. Човек, роден след 1989 г не може даже да си представи тогавашните бакалии, хлебарници и особено Плод-зеленчук. Това, което сега го има, не бяхме го и сънували.

127

до 136

преди 4 години

За хляб опашки нямаше --а тези дефицити за който говориш бяха от началото на прехода -- за мен демокрацията в Германия е била винаги по-хубава от Бг социализма ,но като доиде българската демокрация разбрах ,че е имало и по --лоши работи от тъпата соц система....

126

Анонимен

преди 4 години

Тука някакъв пенционер ми венцехвали соца. Абе точно соца с национализирането на земята и образуването на текезесета евамамата на селското стопанство.

125

Като изчезнат селата

преди 4 години

идва реда на Софето! И без това столицата се превърна в голямо село, но ци..ганите и него ще унищожат! Иван Костов е убиеца на българското село, той унищожи поминъка на хората, и затова те се преселиха в София и чужбина!

124

Анонимен

преди 4 години

Световна тенденция е, че след десетилетия, 98% от човешката популация ще живеела в 600 мегалополиса.Та селата са отживелица навсякъде по Света.

123

Момци !!

преди 4 години

Мога да се подпиша и с двете си ръце ,че българина оцеля благодарение на провизиите от село --здравата връзка подпомагаше семействата отишли да работят в големите градове от колите се сваляха всякакви щайги и касетчици ,бяха времената на домашното консервиране ,домашната ракиика ,виното --А си направете сметка, че сега младежите като отидат в един чалга-клуб и плащат по 100 лв бутилка водка--за какво спестяване и семейства говорим и раждаемост--тези онищожават БГ из корен !--чрез ликвидиране на

122

Анонимен

преди 4 години

Природата не търпи празно. Там където се обезлюдява ще дойдат други хора. Има нации които преживяват демографски бум и им е необходимо жизнено пространство.

121

Анонимен

преди 4 години

Баце Суджука нали ви каза да пасете овцете на село???Съсипахте му държавата диверсанти!

120

Анонимен

преди 4 години

До бившТи беше продавача в магазина нали?Дето живееше в квартира с 2-*** румънци?

119

Анонимен

преди 4 години

Докато русофилията вилнее и чакате да дойде отвън и да ви оправи, няма да се оправите. Лично аз за социализъм и чегеварски фанелки бих пращал на каторга, а който много мучи - един камик на врата и в Черно море.

118

Анонимен

преди 4 години

Армията на НРБ служеше да пази народа да не избяга от комунистическия рай.За производството на зърно не знам, ама си спомням опашките за хляб, час преди да дойдеше камиона.Комунистическа работа - зърно уж имало, ама опашки за хляб.И режим на тока. Уж голям стандарт - а режим на тока.Уж стандарт - а не можеш кола да си купиш. Не можеш на море в гърция да идеш.*** промити мозъци - стандарт имали.

117

бивш

преди 4 години

поздрави от Дойчланд , бъдете живи и здрави , още ли работите за 281 евра минимална :)

116

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 129Вие избихте или изолирахте легендарните български офицери и на тяхно място създадохте хрантутници. Вашите синковци подписаха спогодбите, унищожили българската армия.Царство България произвеждаше храни, достатъчни да се изхрани два и половина пъти по-многобройно население. А през соца внасяхме зеле и картофи, та даже и чесън!Хората ни купуваха електрокарите, за да претопяват.Ако твоите господари не могат да намерят по-грамотен ***, спукана им е работата.

115

Анонимен

преди 4 години

Спокойно, селата пак ще се съживят. Пак ще се раждат в тях новобългарчета.

114

Анонимен

преди 4 години

Според мен най-добре ще е, който не е роден в София да се върне там, където е роден.Тогава селата ще се съживят. Повечето "столичани в повече" са дошли от село.И се правят на граждани, обаче трудно им се удава.Говорът им ги издава.