213

Анонимен

преди 4 години

Съвсем скоро ще пръднa. Тази статия съм я виждал стотици пъти през годините.

212

Пожелание

преди 4 години

До всички в града: бачкайте маймуни, да станете хора!

211

Провинция

преди 4 години

България можем да се оправим много лесно - Северо-запада минава към Румъния, даже със север-оистока, Южна България към Гърция, Югоизточна към Турция и ще сме по добре.

210

Байфидан

преди 4 години

Нещата в държавата не вървят добре и управляващите не се справят така добре и бързо, както ни се иска. Там е работата, че тези, които напъват да ги сменят, са още по-зле.

209

1

преди 4 години

Абе, друго си е в София или поне областен град - пълно е със ***, философи-дървени, тарикати и всякакви екземпляри. Трафик, всякакъв вид шумове, мръсотия и простотия. Освен "великите" училища, болници и университети има и барове, дискотеки, ресторанти и бардаци. Ако си "печен" гражданин, може да баламосваш другите и да "Идеш, пиеш и е***" нон-стоп! А, и всякакъв вид "медикаменти" има да те държат "свеж". И като се забиеш в "заветния" апартамент, пускаш 50" (поне) ТВ и... кеф майка! :)

208

Боли ме чепа

преди 4 години

Бъдещето е на големите градовеКойто му е мило селото - да става селянинАре писта

207

Анонимен

преди 4 години

До Баба Генка 232"Гледам по новините младите имали паники и стресове,елате да копате на нивата да ви вида дали ли ли се сетите за тез глупости."Паниките и стресовете ги има навсякъде, по селата също толкова интензивни колкото и в градовете. Копането не лекува но отчасти помага. Лекува чистия въздух, водата и храната, за съжаление трудно се намират и по селата.

206

Що, бе...

преди 4 години

Да копат комунистите. Нали затова прбиваха хората на село, за да им вземат земите!!??Айде, сега.... копайте другари.Труда е песен!

205

Отговор

преди 4 години

До Баба Генка 232 Нивите отдавна не се копаят , а се орат с техника за каквато не сме и мечтали.

204

Пенсионер

преди 4 години

До Пак до 154 222 На времето като студент по вет. медицина във ВВМИ София изследвахме осем тона развалена луканка ,произведена в месокомбинат Самоков.При хистологичния анализ се указа че в нея има обрезки от св. глави и други низкокачествени трупни части.Та такива ми ти работи за прочутата луканка от едно време.А за кучешката радост не ми се пише , че ме е гнус.

203

Баба Генка

преди 4 години

Я си са връщайте на село,от село по убаво си нема.Кеф ти млеко,кеф ти сирини и мисо,е да ,и работа трябва за тез неща,ама работата е направила от *** човек.Гледам по новините младите имали паники и стресове,елате да копате на нивата да ви вида дали ли ли се сетите за тез глупости.Ай сиктир Софио

202

Анонимен

преди 4 години

бсп са чисти и неопетнени - всичко друго е бушон на партията.

201

Анонимен

преди 4 години

Светът се глобализира и населението на земята нараства. По нашите земи ще дойдат от Далечния Изток или Близката Африка, който изпревари, а може и от двете. Празно няма да има.

200

Дядо Соци

преди 4 години

До Анонимен 202 И аз преди малко се върнах от магазина. Ама то много стока много нещо. Не знаеш кое какво е. На нас не може да ни се угоди. Защо нямаше стока едно време и хранителните магазините бяха празни.? Сега па защо има всичко , ама не било българско.Де дърво , дее!

199

Зозо

преди 4 години

За всичко са виновни ***!!!

198

Анонимен

преди 4 години

Когато през 1954-та ти вземат земята и добитъка и те прокудят в града, 70 годии по-късно е нормално в селата вече дя няма никой.

197

Анонимен

преди 4 години

е как какво - да им обере париците. Любимата паритя само това умеее.А, и за да не им е толкоз мъчно една другарка им целува козичките!

196

Анонимен

преди 4 години

Нека любимата партия на соц носталгиците БСП да каже какво планира по въпроса с обезлюдяването на селата.

195

Анонимен

преди 4 години

"Ама нашенската селска баба и 5 000 лв пенсия да има, пак няма да купи такива чушки, защото предпочита"След като забогатях, моята баба предпочита екскурзии и райграс ...

194

Пак до 154

преди 4 години

За луканките си прав. Някогашните явно са били изключително вкусни.И до днес комшиите ни разказват, как през 1979 г., когато снаха им била бременна за първи път, успели да й набавят такава луканка, защото синът им имал съученик, който успял да се уреди за шофьор към УБО (Управление "Безопасност и охрана") и разкарвал по домовете на "по-равните" хранителни стоки, които те са си поръчали. Такива стоки понякога се появявали по магазините, обикновено в дните, в които се провеждал конгрес на БКП.