92

Невъзвращенец

преди 4 години

А срещу турските паспорти на половината м.ъ.нгали в България няма ли кой да протестира?

91

Анонимен

преди 4 години

До 88 привет от Германия - Не им бери грижа на руснаците как плащат на офицерите си, щом през послените години увеличиха двойно армията си, бе , боклуче, дето сипеш обиди към съфорумците. И щом си въобразяваш, че можеш да заповядваш на Тръмп в импративна форма, то е явно, че си пълно куко

90

Анонимен

преди 4 години

ФАШИСТКИТЕ БАТАЛЬОНИ НА БАНДЕРОВЦИТЕ- УКРИ.

89

Анонимен

преди 4 години

ЩОМ ПИЩЯТ КАТО НА УМРЯЛО, ЗНАЧИ ПУТИН ПАК ЯКО ГИ Е НАСТЪПИЛ ПО ОПАШКАТА.

88

Анонимен

преди 4 години

До цирк ЕСИмаш предвид фашистките батальони на Путин?

87

до ДА

преди 4 години

Демек Русия определя какво ще става в САЩ

86

цирк ЕС

преди 4 години

"Гневния"ЕС 5 години търпи гражданска война и фашистки батальони в центъра на Европа,много гневни и с двойни стандарти явно забравят за 1934г.

85

привет от Германия

преди 4 години

, показва намерението на Русия да продължи да дестабилизира Украйна и да изостри конфликта....................Руската *** дестабилизира само себе си! Стана по-бетер от *** ,мизерия и глад ! Още преди санкциите Путин не можеше да намери пари да плаща заплати дори на висши офицери ,пък сега със санкциите положението е повече от трагично !Вижте как живееха руските офицери преди санкциите и си направете сметка как живеят сега ! Youtube - Къде и как живеят офицерите във велика Русия

84

Анонимен

преди 4 години

къв е тоя ЕС фашистки и расистkи срещу белите и толерантни към черните и мюсулманите смърт за ЕС и НАТО

83

да

преди 4 години

веднъж Русия позволи на глупавите американци сами да си избират президент и те избраха...не'гър:))))а после защо Москва намесвала..ами ще се меси - щом глупавите крави не могат да се оправят сами - ще ги оправи тя:)))

82

Анонимен

преди 4 години

На русофил не може да се угоди.Ти му казваш "Прав ти път", че иска да емигрира в руския Гулаг, а той ти слага минуси !Като казваш на русофилите, че са генно увредени, те пак не вярват !

81

Анонимен

преди 4 години

До до кога?Тия глупости ги пише само по руските сайтове. Цял свят знае че Донбас е тъпкан с руски войски представящи се за опълченци. Само 2-3% от местното население подкрепят сепаратистите, но промитите мозъци като теб вярват на руските лъжи че имало въстание в Донбас, че имало кървава фашистка хунта в Киев и че нямало никакви руски войски на украинска територия.

80

Анонимен

преди 4 години

До 65 Драги ми, Акълчо, жителите на Донбас се намират тъкмо у дома си и никой не може да ги изгони от дома им, без това да бъде етническо прочистване. Плюс това, никой не може да ги изгони от Донбас, защото вече пет години в Донбас киевската хунта е аут и там има де факто две независими републики на местното население. Освен това поляците, унгарците и румънците си живеят в Украйна с полски, унгарски и румънски паспорти. И накрая в Украйна над половината население е рускоезично и никой не може да промени този факт

79

да

преди 4 години

веднъж Русия позволи на глупавите американци сами да си избират президент и те избраха...***:))))а после защо Москва намесвала..ами ще се меси - щом глупавите крави не могат да се оправят сами - ще ги оправи тя:)))

78

да

преди 4 години

добре, че беше Русия да назначи на глупавите американци президент, защото сами не умеят

77

Анонимен

преди 4 години

Европейският съюз пък да даде паспорти на всички афганистанци и талибани в Афганистан. Вече ги управлява 18 години. Нека отвърне на провокацията на Путин. Афганистан е витрина на европейската и евроатлантическата ценностна система, сила, ред и законност.

76

до кога?

преди 4 години

До Анонимен 71Дори и САЩ признаха че в Донбас няма Руски войски и агресия и на тях ли не вярваш,или от промития мозък спасение няма.

75

Анонимен

преди 4 години

Евроболшевиките ни мачкат с плана Макрон. Имаме 17 нефелни евроменшевики, които за нищо не стават. Изпуснаха самолета за важното гласуване, но не изпускат да се покажат по телевизора.

74

Анонимен

преди 4 години

До УЧе то и сега можеш да заминеш в Русия бе що чакаш Путин даа ти реши проблема с Борисов? Прав ти път, дори съм готов да ти купя и еднопосочен билет за там, от такива русофил-предатели като теб България няма полза.

73

Анонимен

преди 4 години

Ти изобщо прочете ли статията бе козяшка мaймyно?