112

Анонимен

преди 4 години

Ако Европа не смачка Просия сега, когато е още слаба, после руснаците ще ни нападнат. И тогава ще е в пъти по-трудно. Путинска Просия е фашиска държава и враг номер едно на Европа. Сега е момента да се започне най-малкото конфликт с ниска интензивност, за да почнем да ги трепем на малки порции. Изчакаме ли, войната ще бъде на наша територия.

111

Факт

преди 4 години

До АнонименЕнергийната независимост от Русия води автоматично до такава от САЩ.За малките потребители не е толкова от значение,но за Германия далеч не е така.Бумът на немската химическа промишленост се дължи ИЗЦЯЛО на евтиния и надежден поток от руски газ!Отказвайки се от него,Германската хим. промишленост веднага ще загуби конкурентноспособност спрямо американската.Впрочем,пренасочването на руския газ към Азия(Китай) вече дава горчиви(за Европа) плодове...

110

Анонимен

преди 4 години

Никоя европейска държава не издава паспорти на хора, които живеят в други държави.

109

pasporti.europe

преди 4 години

това заглавие е измислено, с цел заблуда за хората, да публикуват една публична статистика, колко паспорти на чужденци са издадени в отделните държави от ЕС; факт е, че всяка европейска страна масово издава паспорти на други народи/и то неевропейски/ и след това ги правят германци, французи, българи, италианци, англичани и други..

108

Сата НАТО

преди 4 години

Колкото по-рано започне войната срещу Просия, толкова по-добре. Лошо е, че Европа се управлява от заблудени демократи, които мислят, че ще избегнат силовия сценарий. Така се дава време на руските с вини да се превъоръжават.

107

Ха-ха

преди 4 години

Ако хохлите смятат с квичене срещу Русия да преживяват-трудна работа.Все по-трудно им отпускат пари,а помощта се изразява най-вече в потупване по рамото.Колкото до Донбас-след всичко,което изсипаха върху региона,няма как да очакват благосклонно отношение на населението.

106

Анонимен

преди 4 години

До УДа, Путин въведе ли и за българия улеснен режим за руско гражданство пръв ще кандидатствам със семейството ми!-Сега защо не кандидатстваш?Не е чак толкова сложна процедурата.Само щи проверят ануса, да не си гей.

105

привет от Германия

преди 4 години

Русия е от много отдавна е бита карта , не само сега при санкциите , а доста отдавна руската е най-голямата в света ! Отворете географската карта в Гугъл и погледнете Русия и Китай ! В картата на Китай навсякъде жълти линии тоест магистрали , оплетени като *** коса ! А в картата на руската има 5 магистрали около Москва и Санкт Петербург , всичко останало са черни пътища , хората са блокирани ,не могат да пътуват ! За мизерията да не говорим , всички знаете това !

104

Анонимен

преди 4 години

Европа трябва да се готви за война с Русия. Това вече се обсъжда в НАТО и първото което трябва да направи Европа е да се отърве от енергийната зависимост от Русия. Считайте че до 1-2 години този въпрос ще бъде решен, а Путин ще остане само по долни ***.

103

Сата НАТО

преди 4 години

Трябва да се направи база данни и никой, който е взел паспорт по втория начин, да не може да влиза в ЕС.

102

Анонимен

преди 4 години

До до 98Ужасното е че европейците ще минат и без руска газ. То и без друго от няколко дни им спряха руските нефтопроводи към Европа заради изключително лошото качество на руския петрол довело до масофи аварии в рафинериите в Буларус, Полша и Германия. Колко му е да им затапят и газопроводите? Не си мисли че руснака ще накриви шапката на европееца заради някакви си доставки на газ.

101

Анонимен

преди 4 години

До НевъзвращенецИСТИНА!

100

Анонимен

преди 4 години

До привет от Германия"Най-чудното ми е за какво им е на руснаците толкова голяма територия след като не могат да я поддържат ,след като хората масово мизеруват ?!"Имперския синдром на главния мозък е много сериозно заболяване от което масово страдат руснаците, а покрай тях виждам и доста българи русофили са прихванали тая болест.

99

до 98

преди 4 години

и кое му е ужасното, че газ на запад няма да отива и онези ще си захранват индустрията с космически прах

98

Анонимен

преди 4 години

До УКакъв българофил си ти бе? Пред всички заявяваш че си готов да бъдеш руски слуга на фашиста Путин а ми се прави на българофил. Пълен русфилски *** си ти.

97

привет от Германия

преди 4 години

Най-чудното ми е за какво им е на руснаците толкова голяма територия след като не могат да я поддържат ,след като хората масово мизеруват ?! Дори и несметните природни ресурси не им помагат да си оправят долу-горе положението ! Масов глад и масова мизерия , 90 % пътищата в страната не са асфалтирани ,а черни пътища , като завали един дъжд 2 дена не можеш да излезеш докато не изсъхне почвата ! В ютуб има стотици клипове , напишете - русская деревня ,или дороги в России , и гледайте трагедията

96

до 73

преди 4 години

изтъркани клишета пичаз като харесвам швабите и като държава и като техника, значи ли че трябва да заминавам в Германия. Да харесваш на друг народ културата, историята традициите не означава да си напуснеш държавата .

95

У

преди 4 години

Да, Путин въведе ли и за българия улеснен режим за руско гражданство пръв ще кандидатствам със семейството ми! Няма да ви чакам още три мандата да избирате борисов наглата крадлива Тиква и 20 години да тъпчеме на едно място! Не съм русофил, а разочарован и изморен българофил!

94

Анонимен

преди 4 години

Тия паспорти на Путин май ще затапят Северен поток 2 за вечни времена. Освен това след месец два Русия ще трябва дя клекне пред Украйна и да преговаря за нов договор за транзит на газ сегашния изтича на 31.12.19г, защото вече на всички е ясно че газ по СП2 няма да потече до края на годината както се надяваше Путин и с този си ход да избегне преговорите за нов договор. Нещата за Русия от лоши започват да стават ужасни.

93

Анонимен

преди 4 години

Виждам че във форума пак има излъчване на любимия ми филм война на *** който е в класацията мега турбо хипершитня на хилядолетието.Първо Потрошенко Путин европейските крайнодесни леви средни и сие напаст както и Тръмп са един дол дренки все тоталитаристи и кандидат диктатори спорещи за това с кое е най-добре да излъжем народа дали със социални или псевдонационални глупости или смес от двете.