12

Ке

преди 4 години

До 1.Сигурно често ти казват, че си обратен.Явно има защо...

11

Анонимен

преди 4 години

И мойта е телец и нито обича да яде,нито обича цветя.По скоро обича да се гримира и когато си науми нещо не го забравя.Абе 1/3 е вярно.Доста *** статия още повече,че трябва да ходя до Тялото както винаги

10

Гост

преди 4 години

Аз съм телец и написаното е абсолютно вярно !

9

Гост

преди 4 години

Имам телец до себе си. Абсолютно нищо от написаното не е вярно освен това за чревоугодничеството.

8

Винету

преди 4 години

Какво е това заглавие бре?Половинка с Телец?Половинката ви Телец?Иванка Гъркова (авторът на статията) явно е прескочила матурата по БЕЛ.Много неграмотни станахте джурналята.

7

Телец

преди 4 години

...стига с тая ретро легенда за телеца и храната. Телците обичат хубавата храна нито повече, нито по-малко от всички други. Това може да е важало до преди половин век, но от доста време не е така. А и не са толкова еднопластови, колкото в "анализчето" е описано. Това за протокола.

6

Пффф

преди 4 години

Брато незнам на какви хапчета си, но по е ти е забавно.

5

Анонимен

преди 4 години

Пффф.Достигна малко уважение до Вас.-Развих теория в която дамата не е лидер.Парите отнемат голяма част оттекста.Питам се,ако добия достатъчно,за да съм независим от държавата,какще погледна към тези с които съмделил хляба,и тези които са забравилидоброто.

4

пффф

преди 4 години

може пък ти самия да си мухал със смачкано самочувствие и не много интересен тип .... Земи ходи на фитнес радвай се на живота мисли си хубави неща, може пък мацките най накрая са те вземат насериозно ;)

3

Анонимен

преди 4 години

До омг.Много път изминах,все същото.Пил съм и пак ще пия-едва ли това щедаде настройка. Не бързай да съдиш.Не съм по съветите.

2

омг

преди 4 години

ти си тотално луд бе пичага ..... Пий хапчета

1

Анонимен

преди 4 години

Като телец се пазя от жените.Те първоми се подиграват и след това меразиграват.Когато аз им го предварявамсъщото ще спукат бузите отпред и отзад.Немога да живея смачкан и винаги сиотмъщавам,независимо дали е жена или институция.Факти.