35

Анонимен

преди 4 години

Тия дето гласуват за ГЕРБ и БСП са за затвор.Това е престъпление срещу България.Изберете друг поне един път, да му се не види

34

Охобохо

преди 4 години

Ама верно ли ЦЦ казал,че е влязъл с 6 а ще излезе с 12 апартамента?Това ли означавало 12?

33

Анонимен

преди 4 години

Корнелия Нинова веднага да излезе с изявление, че това (ГЕРБ е с 12, а БСП с 18) е предизборна манипулация, ЦИК е компрометирана и подчинена на управляващата коалиция, изборите са манипулирани и предрешени.Ха-***-ха!

32

Анонимен

преди 4 години

Ако пак гласувате за мафията на бойко борисов, значи си заслужаваме съдбата!

31

БАБА КУНА

преди 4 години

ХОРА ГЛАСУВАЙТЕ СПОРЕД ВЪЗГЛЕДИТЕ И ИДЕИТЕ СИ, НО НЕ И ЗА МАФИЯТА ГЕРБ! ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СМЕ НАЙ-ЗЛЕ ИКОНОМИЧЕСКИ И С НАЙ-НИСЪК ЖИЗНЕН СТАНДАРТ, НА 111 МЯСТО ПО СВОБОДА НА МЕДИИТЕ, НАЙ-БОЛНИ В ЕВРОПА, С ПРОПАДНАЛО ОБРАЗОВАНИЕ, С НАЙ-ЛОШИ ПЪТИЩА И УЛИЦИ С ПОСТОЯННО КАЧВАЩИ СЕ ЦЕНИ НА ХРАНИ, ГОРИВА, ТОК, ВОДА, С НАЙ-НИСКИ ПЕНСИИ И ВСИЧКО НЕОБХОДИМО ЗА НОРМАЛЕН ЖИВОТ !!!

30

Анонимен

преди 4 години

Браво! ГЕРБ пак изпрев8ари бсп-то!

29

Неразбрал!

преди 4 години

Каква Десислава Иванчева?!? Тая не влезе ли в затвора? Доколкото знам при изборите в България едно от изискванията към кандидатите е чисто съдебно минало! Това за изборите за ЕП не важи ли?!?

28

Анонимен

преди 4 години

Да си знам N18, смъррт на герб и тиквата

27

House M.D.

преди 4 години

"Ново 19" - най-новият хит на Хиподил, защото "Всеки член на Хиподил здраво пак се е напил!"

26

Очевиден избор

преди 4 години

Хора, вижте какво говорят ХОРАТА от Възраждане и ги съпоставете с когото и да е... Изборът е очевиден.

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 23Аз никога не съм гласувала за БСП, сега обаче ще гласувам, с преференция за Велизар Енчев срещу Станишев.*** *** е повела яка бтка със Станишката а?Значи ако вземете властта ще търсите врага с партиен билет.Знаем ви номерата.

24

Анонимен

преди 4 години

Кои ли ще гласуват за тези еднородни партии. Кои са БСП наследници на БКП кои са Герб рожби на същите само че пребоядисани. Гласувал съм на първите избори за безпартиините но се оказа че безпартиините са партиици. От тогава не съм гласувал. За кои да гласувам. За децата на комунистите за внуците на комунистите или за пребоядисаните комунисти. Нямам голям избор а й тези дето се изписаха безпартиини се оказаха партиици. То й затова вече няма безпартиини кандидати просто няма такива.

23

Анонимен

преди 4 години

"Възраждане" е новата НПО'шока на партийно инженерство на Кремъл !Под "възраждане" разбирай съветско възраждане от следдеветосептемрииско време !

22

Анонимен

преди 4 години

До ХАХАХХАХАМи много ясно бе!Няма да гласуваме за БСП я?Хах!И ако искаш да знаеш 2018г са се върнали 30 000българи.Ако БСП вземе властта ще си отидат пак.

21

Анонимен

преди 4 години

Така като гледам само атакистите не можаха да намерят жендър в партията си който дa иде да слугува на еврохомосексуалистите, ще взема да гласувам с 14.

20

Анонимен

преди 4 години

Аз никога не съм гласувала за БСП, сега обаче ще гласувам, с преференция за Велизар Енчев срещу Станишев. Мястото му е в антибългарската листа на ГЕРБ.

19

Анонимен

преди 4 години

До обединение на народаНяма ли БСП един евродепутат повече от Шайката, няма да има предсрочни избори. Ако искате предсрочни избори за БСП, даже като екстра с преференции да изритаме патерицата на ГЕРБ СТАНИШЕВ!!!Ми то и предния път го изритахте бе!Или си забравил 15/15?Вие червените много кратко помните.

18

ХАХАХХАХА

преди 4 години

Имаше в Дневник един герб *** Фред, преди едни избори се скъса да призовава да не се гласува и излъга доста народ. След изборите им се подиграваше каква добра работа свършил за ГЕРБ. Ей такива сте гении. Вие ще си гласувате за вашите, не апартаменти, а един милион българи да избият. Вие срам нямате. Затова срещу вас трябва пълно обединение, докато не видите че вече нема власт и се разпаднете. Щото вие без власт сте много зле.

17

Анонимен

преди 4 години

Значи чакаме 18/18

16

Анонимен

преди 4 години

Това "път на мадите" не е ли старото "Русофили за смяна на модела" !?Мимикрията на русофилската Мафия няма аналог за всички времена !Избираш "път на младите" и стигаш до мавзолея "Ленин" !