14

Анонимен

преди 5 години

Така е политиците са неразбрани от младите.Утре Носете Съответната Сума ще има специална лекция от "БОГ СЛЪНЦЕ"; "ВОЖДА НА ВОЖДОВЕТЕ"; "ЗЕЛЕНИЯ ЧОВЕК"; "ЧОВЕКА ЛЕНТИЧКА" и ще разберат младите; "ще разберат"

13

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Всеки като вземе властта гледа да натрупа пари и имоти. Никой не го интересува как живее народа. Никой не мисли за България. Избирахме бедни, а те като вземеха властта забогатяваха. После избирахме богати, че уж да не крадат, а те като яхнеха властта ставаха още по-богати. Няма ги вече онези българи от Възраждането, които са дарявали само, за да я има България и да пребъде. Станали сме материалист, завистливи и егоисти. Ламтим все едно ще живеем 1 000 години....

12

Анонимен

преди 5 години

Точно обратното:Политиците вече станаха прозрачни за всички. Въртят едни и същи номера вече 30 години и очакват да се правим на изненадани.Та много добре сме ги разбрали мерси.

11

Анонимен

преди 5 години

По традиция не гласувам на евроизбори, това са избори без никакво значение за мен. Така или иначе в ЕП ще влязат послушковци и натегачи лижещи брюкселски подметки и никой няма защити националния интерес.

10

Анонимен

преди 5 години

Гласуваш и влизат такива като Барека, дето грам английски не знаят и не ходят на работа, само гълтат заплати.

9

Неразбиращ

преди 5 години

Младите не могат да разберат политиците, откъде ги взимат тези апартаменти за без пари.

8

House M.D.

преди 5 години

Институт за какво в политиката?Кой финансира този институт?Каква е неговата деятелност?За разлика от Сашо Курчев, данните показват, че младите не искат да съучастват в пъклените дела на най-отявлени престъпници.

7

Анонимен

преди 5 години

Сбъркан е начина по който се пращат депутатите в ЕП.Защо не гласуваме за Европартийните семейства ,ЕНп,ПЕС и тн .А трябва да изпращаме по квоти гласувайки за нашите маскари .

6

Анонимен

преди 5 години

Е как за кой бе ? Гласувайте за "бореца" срещу коруппцията Иванчева ! :)

5

Бау

преди 5 години

До 1Малка и бедна държава сме, разбери го. Много ясно, че ще правим каквото ни кажат батковците. Северна Корея е чудесен пример за напълно самостроятелна държава. Въпроса е "кой батко да слушаме?".

4

хм

преди 5 години

Младите има за кой да гласуват,едно ново гражданско движение от млади хора.Въпроса е, дали и то е читаво,щото ненадейно едно момиче от това движение,участвало като гост в едно тв шоу,се пръкна в листата на партията майка?

3

Анонимен

преди 5 години

Аз няма да гласувам за никого .Смешно е да гласуваш за 17 човека от които нищо не зависи в ЕП.

2

Анонимен

преди 5 години

Водят до изборите и там ГЕРБ печели пак .

1

Дидо

преди 5 години

Е за кого да гласуваме? Едните не ходят на работа. Другите ходят, но правят всчико, което кажат САЩ и Европа. Без собствено мнение. За кого да гласуваме?!