34

Анонимен

преди 4 години

Слабата избирателна активност е музика за ушите на обичайната партийна клика - така само с гласове от махалите могат да си осигурят убедителна изборна победа, няма кой да гласува за опозиция, затова и в сегашния парламент няма такава, всички са в един отбор, само се правят на опозиция преди изборите. Демократична България ако влезе в следващия Парламент ще ви покаже на всички какво значи опозиция и съдебна реформа.

33

Анонимен

преди 4 години

бе луди ли сте бе, авторите? Ще агитират задниците по ФБ! - ми нали ще ги направят луди избирателите! ФБ е медия с обратна връзка! За разлика от вас - платените ***, които пускате каквото ви наредят!

32

мотото на изборите

преди 4 години

Продай Родината и си купи мезонет,тризонет и 200 квадрата тераса.Ше ти се размине.

31

Анонимен

преди 4 години

За 30 години демокрация - 200лв пенсия 500 заплата , тези хора нямат никаква амбиция и желание България да се развива и гражданите да са добре

30

Младеж

преди 4 години

А много добре ги разбираме , че са там за лично облагодетелстване

29

Анонимен

преди 4 години

Младите се интересуват само от евратаа и доларите и не милеят за България и се превръщат в еврояничаре както са Мария Гербиел и *** Майнел.

28

Анонимен

преди 4 години

Напротив разбрани са политиците. Цел номер 1 им е да свият кинти от еврофондовете,чрез държавни поръчки,или чрез лобистки закони и решения и с тях да си купят палати,мезонети,тризонети,сауни,тераси и т.н. да си уредят и внуците чак да бачакат.

27

Анонимен

преди 4 години

Оо..не е верно!Много добре сме ги разбрали какви са.

26

Димчо

преди 4 години

Има достатъчно фактори,които ще повлияят на очакваната ниска избирателна активност.Ще има и размити(разсеяни)гласове заради определени гафове особено от двете основни полит.сили.Скандалите и липсата на конкретни опорни точки,липсата на ясни цели и политика,както и на липсата на политическа култура у обществото ще бъдат част от причините хората да не гласуват.Дано не се сбъдне прогнозата за много ниска избир.активност.

25

Картофчо

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!! (26)Къде са се скрили тия бе? :))))Къде са да гласуваме и ние за тях? :))))

24

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Гербаджиите днес реват да не гласуваме за комунисти. А, по-големи комунисти от ГЕРБ няма. Гербаджиите реват да не гласуваме за крадците на Прехода. А, по-големи крадци от ГЕРБ няма. Гербаджиите плюеха по БСП, че се целува и прегръща с ДПС. А, ГЕРБ не само се прегръща и целува с ДПС, а направо си го слага без вазелин. Затова ще гласувам за промяна !Искам да ме управляват умни хора, а не мутри, физкултурници и калинки.

23

Дядо Соци

преди 4 години

Ние пенсионерите най после се осъзнахме. Е , остана тук там по някой опален пън , ама са малко.Напред към бъдещето.

22

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!! (19)То и другите ги видяхме - правеха пак от същото. Така че, дали ГЕРБ или някой друг от същата кочинка е все тая! Спечелилите даже не са всички от ГЕРБ, а определени по списък за печеливши. Другите и те са при нас в блатото!Много добре сме ги разбрали политиците - затова не гласуваме !!!

21

ФАКТ

преди 4 години

до Калеко АлекоЧе те тези с апартаментите отдавна задминаха онези от прехода по кражби.

20

Анонимен

преди 4 години

Пилитиците вместо да се радват, че народа не вярва на изборите да вземат да се страснат.Защото отчаяни хора оставени без сламката за надежда "избори" може да потърсят друго решение.

19

Калеко Алеко

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!! ... Мъртвите души са на бабичките със със старческата деменция, които са забравили какво са яли вчера и затова за пореден път са се вторачили във Визията на Импексова ... и на мъртвородените им отрочета ... !!!

18

Анонимен

преди 4 години

аз съм комунистическа бутка и обичам да си ръгам РРузкий хурец и да пия водка бутинка. после народът ми яде лляйната

17

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Като не гласувате все едно гласувате да ГЕРБ !Цецо вече е съживил мъртвите души от списъците и е подготвил Костинбродската печатница. Ромските босове също са обработени да изкомандват махалата да гласува за Бате Бойко. Така че хубаво си помислете дали искате още от същото. Все пак Цецо има нужда от 8-ми апартамент...На вас негласуващите разчита ...

16

Анонимен

преди 4 години

Тази държава няма да я има до 10 години.Гарантирано от хунтата Гроб!

15

Калеко Алеко

преди 4 години

Не гласувайте .... И тънете в клоаката на тоалетната война, на тези от Прехода които приватизираха държавните активи, а сега надничат в апартаментите, терасите, килерите и долапите на политическите си опоненти, на тези които източиха с офшорките си парите на КТБ, а ни замазват очите с дупки по оградите, със суджуци и с клипчета на "Ало Банов съм ... " ... !!!