54

асдиайи

преди 4 години

трябвало да се гласува...точно като гласуваш подкрепяш системата, като не гласуваш, системата се променя.щом гласуваш й оказваш доверие...ако само 30% идат да гласуват, това значи край за ЕС...затова са и тези реклами и дебати с които ни занимават в тази смешна държавица

53

eduihuwedjiwefjojjff

преди 4 години

в тази провинцинална държавица само с избори се занимавате, като молдова и македония.....колко време се говори за някакви незначителни избори, в германия и франция не чух нито един да се интересува...вземете и прочетете някой европейски вестник и ще видите че никой не говори за тия смешни избори

52

123

преди 4 години

Мисля да гласувам но все пак ще питам сина ми на 1 год.

51

venix

преди 4 години

Идва краят на политиката като такава. Нужен е друг модел, генерално различен от досегашните.

50

venix

преди 4 години

ИскАх да гласувам, но немАх желание. :D

49

Анонимус

преди 4 години

Кво да им разбирам. Корумпаци, шуробаджанаци, крадци, убийци. Не са много сложни за разбиране...

48

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 33За пенсиите не е виновна демокрацията, а светлият социализъм.Хората им е обещано, че някой ден ще бъдат издържани, и нито е имало инвестиционни фондове, нито нищо. Никой никъде в цивилизованите държави не разчита на пенсия, а отделят по 15% от заплатата си всеки месец за инвестиране.

47

Чиновник

преди 4 години

Частта от простолюдието, на възраст до и под 30 г. е нормално да не разбира нито от политика, нито от нищо. Интелектуалния им капацитет едва стига да пазят равновесие и да контролират физиологичните си нужди. И дума не може да става да проявяват някаква форма на мислене, дори на най-повърхностно и елементарно ниво. И политиците са наясно с това, затова изобщо не се занимават с тях. Просто няма смисъл.

46

Картофчо

преди 4 години

До анонимен (46)Ох милото ми заблудено детенце :)В америка управлявали корпорациите :)А кой мислиш че управлява в европа ;)Това с изборите е само отдушник на напрежението, за да се обвинявате сами себе си за лошия избор. Иначе няма случайни хора в нито една от листите на партиите. Който и да изберете винаги ще е едно и също. Ще се прави това което корпорациите са казали. Айде успех на изборите ;)

45

анонимен

преди 4 години

На заплатаджии да осигуряваме места, безсмислено е.

44

анонимен

преди 4 години

Млад човек съм, гласувам на всички видове избори, защото така разбирам самостоятелността, свободата, собственото мнение и преценката. Ние, младите се интересуваме как се развива България, дали имаме перспектива, а не колко документи ще се подписват в Брюксел, джендърство и политическите игрички на САЩ, които си водят политически битки и са готови да водят войни, защото там всичко се диктува от корпорациите. Нека нашите представители да решат както могат европейските проблеми, но и у нас има.

43

Е за кой ?!

преди 4 години

ДА, трябва да се гласува, но сериозно, за КОЙ бе хора??? 30 години все едни и същи ***. Лицата отпред се сменят леко, а отзад остават същите...всяка една държавна институция е прогнила от шуробаджанащина и корупция, без изключение. Имам примери с познати, печелят даден конкурс, назначават ги на ръководна позиция и след 1 месец му се казва: или си в играта или си извън нея ... Който и нов да се опита да влезе, ще затъне до гуша в ла*на от които няма излизане. Та, ЗА КОЙ ?!

42

Анонимен

преди 4 години

Младите гласуваме за демократична България.

41

Анонимен

преди 4 години

Когато отвратените не гласуват, отвратителните управляват. Затова България стигна на това дередже. Имах познати като по-млад, правеха се на голямата работа "ще им гласувам аз на тях". Сега съжаляват, че са мислили така, но и те споделят как младите не го разбират - също като тях някога. Партийната субсидия за всеки глас е нищожна на онова, което губим всички ние, ако не гласуваме и останат пак същите да ни управляват. Сега изборите са за европарламент, но са не по-малко важни.

40

До 41 Ванката

преди 4 години

Вие Софиянците може и да вземате над 1000лв но в провинцията се взема толкова 500,600 ..800 в най добрия случай . Така че не се прави на отворен , България не е София

39

Ванката

преди 4 години

До АнонименКва е тая заплата 500 лева бе? Никъде няма толкова ниски. Всички, които познавам взимат минимум 1,7 - 2 хиляди. Аз самия взимам 4500 чисти. Разкарайте се от тея умрели села и вършете нещо смислено - стига шили дрехи и карали тирове.

38

Мария Скокундрел

преди 4 години

Мария Габриел и *** Модел българки ли са ?

37

Пен

преди 4 години

Много ми се гласува ама .... все няма положителен резултат като гласувам....

36

Анонимен

преди 4 години

Политиците отдавна са скъсали връзката с народа си и слугуват на чужди държави и съюзи.

35

Анонимен

преди 4 години

До 36Слабата избирателна активност е музика за ушите на обичайната партийна клика - така само с гласове от махалите могат да си осигурят убедителна изборна победа,--хич не ме интересува... те и без това са морално нелегитимни