7

Вито

преди 4 години

3 знака че не сте Айнщайн: 1. четете тази статия 2. четете този коментар 3. сте жена.

6

Правила

преди 4 години

1. Изобщо не се захващай с такъв.2. Ако си се полъгала и отначало не си го разбрала що за стока е, забележиш ли макар и само един от тези пет знак, дари го с един шут малко по-долу от гърба и, ако не си много срамежлива, може да съпроводиш ритника с един звучен "Сикт.р"!

5

Анонимен

преди 4 години

В статията е описан един стопроцентов мамин лигльо, на когото още от предучилищна възраст е внушено, че основната му задача е да си гледа кефа, а всички около него са длъжни да му служат и да му угаждат. През последните 70 години броят на този тип "мъже" в България непрекъснато се увеличава. Венец на това "развитие" беше отмяната на задължителната военна служба.

4

Анонимен

преди 4 години

Въпроса е колко члена ще избира избира тази жена като на всяко лошо момче даде пробен период на своята демо режим версия пробно по 6 месеца докато накрая се намери някой изпълнителен на заповеди и да отговаря на всички нереалистични изискванив да е съгласен на тази жена вече втора употреба навъртян километраж и набита нереално висока цена като за чисто нова не разпечатана да го тика насилствено към брак при вероятност за развод 50%.

3

Анонимен

преди 4 години

1, 2 и 3 е намерил пакет на плажа в Шабла.

2

И запомни

преди 4 години

Това, че сърцето ти е експлоадирало някак си не означава, че аз съм те треснал ... Много бих искал, но не бях аз, а един с бяла коса на около хиляда години ...

1

Нане

преди 4 години

До Мон Шер Азъ!Като, как сте?!Расте ли кученцето... Ако наминавате насам, Ви чакам, да празнуваме Православният Великден в 'Момини двори'..Банско... Винцето е от мен... Ваш... Нане... :)