19

Анонимен

преди 4 години

Щом го иска,значи от банкя са разрешили.Имало е телефонен разговорИстанбул- София.Търси се словесната упойка.

18

Анонимен

преди 4 години

Излежи си присъдата и напускай за винаги България.Щом не зачиташ българските закони нямаш място тук.

17

Анонимен

преди 4 години

Говори като мъдрец ,а се държи като подлец.Що е то?-Лютви Местан. Време му е да отива при Ахмед Емин .

16

Анонимен

преди 4 години

Да се жалва за книжката си, разбирам, но не ми е ясно, защо обжалва гаранцията като мярка за неотклонение? Тя е замяна на задържането под стража, или се лъжа? Никой от нас не е бил там и не знаем, кой е виновен за катастрофата. Тъй че е рано да раздаваме лаишки присъди - нека поне ние да сме по-професионални от българския съд :))

15

И.Б.

преди 4 години

От случая "Местан" личи болното самочувствие на т.н. политик. Той смята, че е безсмъртен и че законите важат само за простосмъртни. Силно се надявам българските правораздавателни власти да не се огънат под ничий натиск и да отстояват законните изисквания за наказание заради причиняване на смърт на невръстно дете поради непозволена висока скорост на управляване на МПС и неспазване на правилата за шофиране по пътищата.

14

Анонимен

преди 4 години

Идат избори и Местан трябва да пътува редовно до Турция за инструкции.

13

НЕбългарин

преди 4 години

Ще иска,защо да не иска,като българските турци са коне с капаци.Накъдето ги бутат ДОСТ и ДПС натам смирено навели глави вървят,дори да убиват децата им.-Ама това българин ли го казва? Говори за коне с капаци без да гледа себе си? Ооолеле божкеее! Значи народ, който от десетилетия насам избира управници, които яко ги доят, и на всичкото от горе това и те си го знаят, но продължават да избират същите! И сега говорят, че турците били коне с капаци? Ако не беше трагично, щеше да е смешно!

12

Анонимен

преди 4 години

Да се приложи строго закона, точно защото е публична личност. А, как ще живее в мир със себе си, е друг божи въпрос. Престъплението е огромно! Нахалството му безкрайно.

11

Анонимен

преди 4 години

Тоя ако го бутнат в затвора, шест месечното детенце ще се превърне в национален герой пожертвал се за страната си

10

Анонимен

преди 4 години

Аллах наказва сурово за детеубийство. Този път мърдане няма.

9

Анонимен

преди 4 години

Той може да иска да иде и в турското посолство, но най-добре ще му е в затвора. Там ще има гарантирани удоволствия и пълна безопасност. Дори и българските турци го мразят, както и приятелката му Ахмед Доган. Между другото, нея още ли я пазят от НСО-то за да не забременее?

8

Ясно е къде иска!?

преди 4 години

При бай Ердоган, затова си иска книжката. Където и да отиде, ако има поне малко съвест, това дете ще го преследва навсякъде, а духът му ще побърка този ***! И това ми било политик, да видят турчеещите се какви ги водят за носа!? Като стадо са, без да мислят гласуват за такива Местановци, виждате ли го колко е принципен, такъв беше и в политиката!

7

Анонимен

преди 4 години

Абе, тоя "екзактен" наглец трябва да е в следствения изолатор, както му казват на предварителния арест, той иска при бате си Реджеб да се скрие !!!Като пишете за тоя, поне НЕ ПИШЕТЕ за Иванчева, за да не личи ДВОЙНИЯТ АРШИН на "правосъдието" и да не се възмущават хората !!!

6

Анонимен

преди 4 години

Ами да го пуснат и в чужбина,че после да го издирват чрез Интерпол.Обаче харчовете по издирването и екстрадицията да ги плати съдията,които му отменя забраната.60796

5

Анонимен

преди 4 години

Ще иска,защо да не иска,като българските турци са коне с капаци.Накъдето ги бутат ДОСТ и ДПС натам смирено навели глави вървят,дори да убиват децата им.

4

ай сиктир

преди 4 години

Егати държавата вече всичко може да се очаква. Няма да се учудя, ако тоя наглец заведе дело срещу семейството на убитото бебе за нанесени морални щети и уронване на името му.

3

MaйMyнaтa

преди 4 години

Турчина да лежи, поне година.

2

Анонимен

преди 4 години

нагъл килър.

1

Анонимен

преди 4 години

То е казано бре - искай и ще ти се даде!Махнаха му гаранцията, върнаха му книжката, сега ще го пуснат и да си джитка по света.