59

Анонимен

преди 4 години

Наглостта няма граници .

58

Анонимен

преди 4 години

ало,правосъдието,вие само обикновени хора ли осъждате,как така ще му давате книжката-има смърт на пътя по негова вина,да взимаме ли правосъдието в нашите ръце,казвайте ако не можете да се справите.Ако за тея дето са на власт няма вина и справедливост,значи не ни трябват съдии и прокурори

57

123

преди 4 години

Бяга от страната щото знае че вече всички го мразят.

56

Анонимен

преди 4 години

Иска да се скрие в Турция при шефа си Реджеп за да отърве затвора.

55

Анонимен

преди 4 години

Според мен, Местан няма да живее още много в България! Ще изчака да подкупи делото! Ще стане още по отвратителен на хората , и ще замине да си харчи парите по Австрия, Германия, но не и в Турция , там няма вече при кой да ходи!

54

Анонимен

преди 4 години

До до турцитеЕто какъв *** гласувате на изборите.Ето за такъв бок сте гласували!

53

Анонимен

преди 4 години

Местан е виновен колкото и другият, дето е карал с превишена скорост.

52

Само питам

преди 4 години

Може ли да се укрие в някое чуждо посолство, ако не му разрешат в чужбина?

51

Анонимен

преди 4 години

след като си върна шофьорската книжа, сега е обжалвал чрез адвоката си наложената му мярка за неотклонение "гаранция" от 10 000 лв. и забраната да напуска страната.................следващият ход какъв е ? да обвини починалото пеленаче ? срамота и грехота !

50

Анонимен

преди 4 години

Та той нищо не е направил, за да му се вземе книжката, за да му се наложи парична гаранция, за да му се забрани пътуване в чужбина (дори, за да не избяга перманентно - няма смисъл след като тук може да си дерибейства безнаказано) Кой луд ще избяга от тази съдебна система? Само жертвите биха избягали! Аллахски рай е тук!

49

Анонимен

преди 4 години

Неадекватен е не само той, а и всички куки като него и политици в страната, които забогатяха и сега се страхуват за парите си. Идва видов ден и Господ ще ги съди, а не прокуратурата. Може и Аллах да е, но ще е справедливо.

48

Mitkyla

преди 4 години

Върнахте му книжката, сега го пуснете да излиза и извън страната и после ходете го намерете....

47

ПЕНКО

преди 4 години

КОЙ ЧОВЕК -/ ОЖЕНИЛ ДЪЩЕРЯ СИ С МИЛИОН ПАРИ/ , УБИЛ -С ВИНОВНОСТ БЕБЕ- МОЖЕ ДА ОБЖАЛВА НАКАЗАТЕЛНИТЕ МАРКИ НА ДЪРЖАВАТА /БЕБЕТО Е ОТ ТУРСКИЯ ЕТНОС /??? АМИ АКО АЗ БЯХ БАЩАТА НА БЕБЕТО : "НЯМА МАСТУН ,НЯМА ЩЕРКА ,НЯМА ДОСТ" !!!!!!!!!!!!

46

Анонимен

преди 4 години

агент павел вместо смирено да сведе глава, се жалва и наглее. очакваме да съди България за дискриминация (нали е от малцинствата).

45

teo

преди 4 години

До Анонимен Турската низост е пословична, НО ЕНИЧАРСКАТА НИЗОСТ О МНОГО ОПАСНА ЗА БЪЛГАРИЯ ! БЪЛГАРИНО СЪБУДИ ЛЕВСКИ ?????!!!!!

44

НЕбългарин

преди 4 години

До онзи ден, когато тоя ви печеше чевермета и ви говореше благо-благо. Когато ви насъскваше срещу българите ви беше добре, нали! Бяхте готови да колите българи, щтото тоя ви бе обещал РАЙ на земята. -Кога станало това бе? Ей заради такива провокатори, като теб винаги ще има планини между турци и българи! Кога ще спрете да се биете срещу вятърни мелници? В момента ти насъскваш хората с лъжливи твърдения! Аз не помня да съм мислил да коля българи, нито пък съм чул от друг турчин такива намерения

43

Анонимен

преди 4 години

Ейй, тоя по нагъл от Тиквата ще излезе! Местан е свършен , като политик - турците го намразиха и още ще го намразят, а на Ердоган такъв не му трябва!

42

Зозо

преди 4 години

Този ДС *** ако го бяха вкарали в затвора като се скри в турското посолство, сега всички щяха да са по - добре. Вече взе и хора да убива!!! Сега ако се измъкне направо не знам..... Да му пишат и на него 30г. поне!

41

Този

преди 4 години

Гледайте го резака политик как наглее до низост нечовешка-животните имат повече морал от това нещо.

40

Фахри

преди 4 години

Справедливо ще е да предоставят Местан Шейтан на роднините на убитото момиченце и осакатената му майка и те да решат какво да правят с него, защото както е тръгнало накрая ще изкарат престъпника невинен или ще го пуснат да избяга при ментора му Ердоган.