21

Анонимен

преди 4 години

аз бих казал да са живи и здрави райънеър и компания

20

Анонимен

преди 4 години

Тая трябва да ни я покажат поне по веднъж сутрин, обед и вечер.

19

Анонимен

преди 4 години

Това означава,че София е курортен град щом увеличението на туристите е с 85 %ръст и туристопотока е целогодишен а цените на нощувките в хотелите са се запазили непроменени десетилетие.Крайно време е да бъде обявен освен за столица и за курортен град,още повече че и Банкя е вече квартал на столицата София.Така може да се получи липсват и повече субсидии от държавния бюджет.

18

Анонимен

преди 4 години

С колкото се увеличил процента на напускащите Бг ,за последните 10 год ,с толкова са се увеличили и туристите Кото се мъкнат тук !Не за друго ! Просто няма вече визи !Само ,че те идват и си заминават !За разлика от Бг ,които си бият камшика завинаги !

17

Анонимен

преди 4 години

Добре че са нискотарифните авиокомпани.

16

рускиня до 9

преди 4 години

По червена от учителка по руски наистина няма накъде. Водих група по София - избрах така маршрута за да не се червя от провиснали жици, проскубани сгради, хлопащи плочки. С какво се гордее тая самоковско селяндурка? Нито стил, нито архитектурен дизайн - нищо...

15

123

преди 4 години

Не знам какво ми се хвали, туристите са абсолютна напаст за всеки който не държи хотел или заведение, разбирай 99% от жителите на един град. Вместо това да се похвали с индустриална зона Божурище, да направят нещо със северна София, Кремиковци...

14

Анонимен

преди 4 години

Важното е фейка да дава лице,да заемамозъците ни.Фандъкова с тези номера,особено с вечните "глоби" ни размотава,разкатава и е доволна.Инак е на тъча,да се самосмени и пак - тормоз.Значиучител кмет да нестава.

13

Анонимен

преди 4 години

Lajite ba fandakova da kaje kak stana milionerka turisti eftini pianizi mladozi angli4ani nama gi bogatite turisti v bg is4esnaha predi 29 g

12

Анонимен

преди 4 години

Тя ИЗЛЪГА, че ще премахне мутренската автокъща и чалга-кръчмата от Борисовата градина. Не само, че още са си там, но и мутрите си вдигнаха покрив да не им вали върху скъпите мутренски лимузини.

11

Анонимен

преди 4 години

Добре,че са имали късмета да не се пребият от някоя перка на Графа.Или да не се спънат от някоя щръкнала плочка по тротоарите.А какво ли възхищение са предизвикали гросните,олющени фасади в центъра или надрасканите от самозвани художници?Ти точно госпожа с какво постижение се хвалиш?При милиард и половина бюджет София трябваше да цъвти и грее от красота,но усвоените/присвоени/средства са повече от вложените за инфраструктура.Това е истината.

10

дедо

преди 4 години

едни ке *** няма в центаро , имаше интервю с японски туристи които се оплакаха за този проблем ... и как екскурзовода ги съветва да ходят по кафетата ... жалка работа

9

Анонимен

преди 4 години

Хахаха голям кеф червените твари си плюят с години и така ще е винаги защото червен кмет в София никога няма да има.

8

Анонимен

преди 4 години

На това туристи ли му вика? Идват на стоп или с някоя лоу кост компания и обикалят без да изхарчат и една стотинка. Едно парче пица си го делкат и го снимат. Един ме попита къде може да си ремонтира обувките и ми показа кецове, които са били някога бяли сега са кафяви и са се отпрали от подметката. на раницата висят джапанки... Те дали са надникнали в някой музей? Ходят на безплатните турове, организирани от деца- доброволци.

7

Анонимен

преди 4 години

Тя е доволна ама ние от БСП сме недоволни и никак не ни е добре

6

Анонимен

преди 4 години

Разчуло се е по света, че бугарите правят ремонти на ремонтите на ремонтите и така до безкрай и са дошли ората да получат опит! Схемата била железна и те ги те иностранците, да видят как става далаверата!

5

Шиши

преди 4 години

Оставка герберуга. Тотална неадекватност.

4

кой

преди 4 години

Този ръст е на лице Въпреки работата на Фандъкова и Столична община, не благодарение на тях. Това е някаква пародия на държавни служители. Някакви пиявици, които са там само от интерес за лични ползи, нищо повече.

3

Гошо...Тъпото

преди 4 години

И аз посещавам София през 2-3 месеца.Даже ходих до Женския пазар и до още един,ама не му знам името.Посетих и една закусвалня,където ми дадоха вчерашна...претоплена манджа,ама не бе поне развалена,за което съм...благодарен.Също видях и някои квартали,като Манастирски ливади и Оффча купел,където ходих на гости.Хубави са и дано оправят поне тротоарите,че бая калища прескачах,почти като в Кривунделово,ама тукашните са по...хубави.Все пак е...столица

2

Анонимен

преди 4 години

Данчееее,те туристите си идват и въпреки теб.