21

Анонимен

преди 1 година

аз бих казал да са живи и здрави райънеър и компания

20

Анонимен

преди 1 година

Тая трябва да ни я покажат поне по веднъж сутрин, обед и вечер.

19

Анонимен

преди 1 година

Това означава,че София е курортен град щом увеличението на туристите е с 85 %ръст
и туристопотока е целогодишен а цените на нощувките в хотелите са се запазили непроменени десетилетие.Крайно време е да бъде обявен освен за столица и за курортен град,още повече че и Банкя е вече квартал на столицата София.Така може да се получи липсват и повече субсидии от държавния бюджет.

18

Анонимен

преди 1 година

С колкото се увеличил процента на напускащите Бг ,за последните 10 год ,с толкова са се увеличили и туристите Кото се мъкнат тук !
Не за друго ! Просто няма вече визи !
Само ,че те идват и си заминават !
За разлика от Бг ,които си бият камшика завинаги !

17

Анонимен

преди 1 година

Добре че са нискотарифните авиокомпани.

16

рускиня до 9

преди 1 година

По червена от учителка по руски наистина няма накъде.
Водих група по София - избрах така маршрута за да не се червя от провиснали жици, проскубани сгради, хлопащи плочки. С какво се гордее тая самоковско селяндурка?
Нито стил, нито архитектурен дизайн - нищо...

15

123

преди 1 година

Не знам какво ми се хвали, туристите са абсолютна напаст за всеки който не държи хотел или заведение, разбирай 99% от жителите на един град. Вместо това да се похвали с индустриална зона Божурище, да направят нещо със северна София, Кремиковци...

14

Анонимен

преди 1 година

Важното е фейка да дава лице,да заема
мозъците ни.Фандъкова с тези номера,
особено с вечните "глоби" ни размотава,
разкатава и е доволна.Инак е на тъча,
да се самосмени и пак - тормоз.Значи
учител кмет да нестава.

13

Анонимен

преди 1 година

Lajite ba fandakova da kaje kak stana milionerka turisti eftini pianizi mladozi angli4ani nama gi bogatite turisti v bg is4esnaha predi 29 g

12

Анонимен

преди 1 година

Тя ИЗЛЪГА, че ще премахне мутренската автокъща и чалга-кръчмата от Борисовата градина. Не само, че още са си там, но и мутрите си вдигнаха покрив да не им вали върху скъпите мутренски лимузини.

11

Анонимен

преди 1 година

Добре,че са имали късмета да не се пребият от някоя перка на Графа.Или да не се спънат от някоя щръкнала плочка по тротоарите.А какво ли възхищение са предизвикали гросните,олющени фасади в центъра или надрасканите от самозвани художници?Ти точно госпожа с какво постижение се хвалиш?При милиард и половина бюджет София трябваше да цъвти и грее от красота,но усвоените/присвоени/средства са повече от вложените за инфраструктура.Това е истината.

10

дедо

преди 1 година

едни ке неф няма в центаро , имаше интервю с японски туристи които се оплакаха за този проблем ... и как екскурзовода ги съветва да ходят по кафетата ... жалка работа

9

Анонимен

преди 1 година

Хахаха голям кеф червените твари си плюят с години и така ще е винаги защото червен кмет в София никога няма да има.

8

Анонимен

преди 1 година

На това туристи ли му вика? Идват на стоп или с някоя лоу кост компания и обикалят без да изхарчат и една стотинка. Едно парче пица си го делкат и го снимат. Един ме попита къде може да си ремонтира обувките и ми показа кецове, които са били някога бяли сега са кафяви и са се отпрали от подметката. на раницата висят джапанки... Те дали са надникнали в някой музей? Ходят на безплатните турове, организирани от деца- доброволци.

7

Анонимен

преди 1 година

Тя е доволна ама ние от БСП сме недоволни и никак не ни е добре

6

Анонимен

преди 1 година

Разчуло се е по света, че бугарите правят ремонти на ремонтите на ремонтите и така до безкрай и са дошли ората да получат опит! Схемата била железна и те ги те иностранците, да видят как става далаверата!

5

Шиши

преди 1 година

Оставка герберуга. Тотална неадекватност.

4

кой

преди 1 година

Този ръст е на лице Въпреки работата на Фандъкова и Столична община, не благодарение на тях. Това е някаква пародия на държавни служители. Някакви пиявици, които са там само от интерес за лични ползи, нищо повече.

3

Гошо...Тъпото

преди 1 година

И аз посещавам София през 2-3 месеца.Даже ходих до Женския пазар и до още един,ама не му знам името.Посетих и една закусвалня,където ми дадоха вчерашна...претоплена манджа,ама не бе поне развалена,за което съм...благодарен.Също видях и някои квартали,като Манастирски ливади и Оффча купел,където ходих на гости.Хубави са и дано оправят поне тротоарите,че бая калища прескачах,почти като в Кривунделово,ама тукашните са по...хубави.Все пак е...столица

2

Анонимен

преди 1 година

Данчееее,те туристите си идват и въпреки теб.