21

сминдух енд чесън

преди 5 години

Пишете сградата като къща за гости,тогава ще се намерят пари.

20

Анонимен

преди 5 години

Типичен фейк.Работех наблизо и един ден грубо изчислявах такси за влизане,такси за скъсани,за около 10хил .студента.230 - 950 лв А има и такси общежитие,наеми.Нямам информация за бройка на дистанционния формат.

19

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

Защо не пишете, че днес българин купи най-скъпото имение в Бевърли Хилс ?Някой си Христо Иванов Христов е дал 35 000 000 долара за имота.... Кой е този ?Говори се, че бил търговец на оръжие. Дали ?!Да не е някое подставено лице на главния меценат на недвижими имоти у нас Цецо Апартамента ?

18

Анонимен

преди 5 години

Ректорът Стати Статев (иначе агент Стойновски) в паника - няма да може да си довърши къщата преди да се пенсионира, о ужас!

17

Анонимен

преди 5 години

До УЕФА - мафияРекторът ли имаш предвид? Де да беше само той!

16

продължението

преди 5 години

и "управител" (?!) на списание. Понастоящем е взел още няколко дини под една мишница - управител на ООД,, председател на УС на българо-швейцарска фондация,, председател на Бълг.асоциация за европ.изследвания, зам.-председател на Съюза на икономистите в България.По колко ли часа или минути месечно отделя за всяка една от тези дейности, за колко от тях какви пари получава, а други му дават силни връзкарски лостове. И паралелно с всичко това учи студентите така,както него са го учили в СССР някога

15

Анонимен

преди 5 години

И те ще обучават икономисти, като самите те ще фалират :D

14

До 4, 12, 15

преди 5 години

Та значи, един завършил Московския държавен и-т по международни отношения (нали знаете кои бяха пращани там), после тук школувал във в. "Работническо дело", после взел, че станал професор в УНСС. И да не мислите, че само това е работил през последния четвърт век? Освен четене на лекции в УНСС и в Бог знае още колко ВУЗ-а, този същият паралелно с преподавателската си дейност е бил съветник на президент Гоце, началник отдел в администрацията на Нар.събрание, зам.-гл. редактор на вестник /продълж./

13

Анонимен

преди 5 години

Оо неее. Харвард на Балканите ще фалира! Къде ще си развяват егото изкуфелите му преподаватели? Само вкъщи ли ше изнасят лекции вече? Ами прочутата софийска забележителност - тоалените с клекало? Толкова история не може да бъде погубена с лека ръка

12

Има питане

преди 5 години

В УНСС колко на брой са преподавателите, които са над 65 г.?Какъв процент са те от общия брой на преподавателите?Как да останат младите в България, след като дЕдо Пр_ъд_льо заема работно място дотогава,докато може да си влачи краката.И преподава според лекциите, които самият той е слушал като студент в Москва през 1960 или 1970 г.! От такава гледна точка им разяснява същината на международните отношения и спецификата на свободния пазар, на капиталистическата икономика и на плановото стопанство

11

Трифон

преди 5 години

УНСС са пълни ментета. Правят бизнес с държавни пари и произвеждат неграмотни надувки. След Калотина никой не е чувал за УНСС.

10

тончо

преди 5 години

ще откриват Икономика на Водораслите в Стопанска Академия

9

Счети

преди 5 години

Над 75 % от специалностите са измислени, както казваше един професор от същия университет "Икономика на водораслите" те ще ми откриват ново крило ! По мое време 2001-2007 голяма част от студентите след 2 курс почваха работа и не ходеха по лекции, друга част си купуваха изпитите и въобще не се вясваха и реално оставаше една малка част 10-15 % ходещи на лекции.

8

баба Яга

преди 5 години

Ами хайде УНСС да осъди държавата. Нали има цял факултет с юристи. Няма какво да чакат. Който е нарушил клаузи от договора да бъде осъден.

7

Анонимен

преди 5 години

Тия бълват нищоможещи и беполезни кадри, за какъв *** им е още един корпус??

6

vlady

преди 5 години

Най-големият икономист проф. Ал. Томов преподава в СУ - създал две важни фундаментални икономически теории - теория за ширпотребата и социалдемократически икономически модел и приложил ги успешно в Кремиковци и ЦСКА. Негови ученици и последователи прилагат широко и успешно теориите му в различни области и е крайно време да бъде номиниран за Нобелова награда за икономика. В УНСС няма учени икономисти на такова високо ниво.

5

MaйMyнaтa

преди 5 години

На кой му дреме вече эа унсс, важното е авто школите да са повече, и да са дашни

4

Анонимен

преди 5 години

първо отидете в чужбина и научете как функционира пазарната икономика, а после преподавайте. Кои от преподавателите играят на борсата и практикуват наученото практически? Който се е докоснал до властта се е провалил!

3

Параноик

преди 5 години

Като се казваше ВИИ Карл Маркс проблеми нямаше. Coincidence?

2

унСС

преди 5 години

Икономиката е майка на мизерията.Като са ви некадърни икономистите - това е резултатът.