7

Рени Вълева

преди 4 години

Изключителни професионалисти! Ще бъда вечно благодарна на проф. Цачев и колегите му ! Да са живи и здрави !

6

Анонимен

преди 4 години

Грехота е през два дена да се прави реклама на ВМА в тоя сайт. Направо си е грехота!Толкова е очеизвадно вече, че е най-обикновена реклама, че няма накъде повече! Всекидневно в България се правят страхотни операции от страхотни професионалисти, а за тях никой нищо не казва. Във ВМА си играят със здравето на хората, защото знаят, че болницата си има връзки с правителството и никой няма да им държи сметка дори и да осакатят или убият някой с нехайството си.

5

Анонимен

преди 4 години

"Господине,защо не идете да ви оперират инженери. За разлика от тях лекарите са намерили начин да използват иначе *** им открития. А мнението ви за ВМА е мнение на кухоглавец."Ами те инженерите по-добре ще се справят от кaсапите във ВМА конкретно. А сега ми кажи, че си доктор и автоматично ще докажеш на хората, че докторите в България са супер пpоcти.

4

Румен до 3

преди 4 години

Господине,защо не идете да ви оперират инженери. За разлика от тях лекарите са намерили начин да използват иначе *** им открития. А мнението ви за ВМА е мнение на кухоглавец.

3

Анонимен

преди 4 години

Браво на докторите лииии??? БРАВО НА ИНЖЕНЕРИТЕ!!! Че са измислили такова нещо и технологии с които може да се прави това.Какво я рекламирате тая yбита болница пълна с връзкари и доктори с тъмно минало? ВМА е една от най-сабите болници в България, обаче благодарение на властта се наливат супер много (даже излишно много) пари в нея, а управлението е толкова некадъpно, че не знае какво да направи с тях. Поне да гледат от частните примери, ама не, ум не им стига! Супер много смъртност има във ВМА!

2

баба мара

преди 4 години

браво на докторите

1

Анонимен

преди 4 години

браво , пазете си нервите и здравето , че всичко друго се купува