96

Анонимен

преди 5 години

До 28А на зеления чорап му пишат речите, само дето той не може даже и да ги прочете като хората.

95

Анонимен

преди 5 години

Външният ни дълг не е 30 млрд , не лъжи!

94

Покана

преди 5 години

Бойко, бай Ставри съм. От централния. В края на месец май ще се видим. Вземи със себе си и Цецо асансьора, и Пацо Терасата, и Цецка с дупката и Веждито с многото имоти. Да. Пропуснах. И Делян Добрев вземи със себе си. Абе за по сигурно, я вземи всички министри, зам. министри и герберастки депутати. Вземи със себе си и герберастките кметове, че и при тях е една........ .

93

Анонимен

преди 5 години

Ще пътуват герберските чиновници.Аз ще ловя жаби край Банкя.Бутчетата стават за храна.

92

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 102НАПРОТИВ. Ти бъркаш. Спиш

91

Анонимен

преди 5 години

Още малко и "бедният" народ ще се запъти към Гърция, опашката от автомобили ще започва от Дупница, само гледайте.

90

Анонимен

преди 5 години

Ако политиците ги беше грижа как живее Българският народ, поне наполовина колкото кокала и властта... Вече и покрай изборите не го коментират. Народа да си гине извън обективите, да не ни разваля имиджа.

89

БАБА КУНА

преди 5 години

БОКО Е САМОЗАБРАВИЛ СЕ МАФИОТ !!!

88

Анонимен

преди 5 години

Не знам за какво зове Радев, но знам, че най-простият министър-председател, който някога е управлявал България, се казва Бойко Методиев Борисов. А казват, че Живков бил ***, а?! Ами той е направо планина пред еднокнижника Борисов.

87

Анонимен

преди 5 години

ако Борисов направи преврат след като загуби изборите,ще има контрапреврат и танковете и самолетите на Радев ще смажат преврата на Борисов

86

Реставратор

преди 5 години

Както казах Радев няма до сега изказване в което да похвалил за нещо България.Радев няма изказване с което да е похвалил с нещо и Народа, а го приема за умрял.Но за сметка на това има изказвания в които хвали жена си, хвали баща си, хвали секретарите си и не само, че ги хвали, но и лобира за тях !Какво добро може България да очаква от такъв Президент !?...народе ????

85

Анонимен

преди 5 години

Тиквата е обикновена корумпирана мутра!Да изчезва ме съсипа живота на милиони българи!

84

Анонимен

преди 5 години

До АнонименРадев да иска помощ от братушките ..............Ей, ***, нали те му дърпат конците. Малко ли е ??? Я марш в Сибир, не - може би Северна Корея по ще ти допадне. Бунак

83

Анонимен

преди 5 години

Сега като загубите изборите пак ли ще изкарате танковете като при Петър Младенов.

82

Даскала

преди 5 години

Разбирам го Борисов , черно МУ е пред очите , точно преди изборите , приятелите Му от Запада ги цапнаха от "Свободна Европа"!Не плачи Бойко , ред ти е , но не излизай пооцапан пред хората вече , ставаш за резил , достойнство нямаш ли ?

81

Анонимен

преди 5 години

До 33 000 000 000 ЕВРО33 000 000 000 ЕВРО ВЪНШЕН ДЪЛГ НЕЗНАМ КОИ ПАДА И КОИ КРАДЕ-Крадат милиарди,а пенсионерите умират от глад или се самоубиват от безизходица,банди крадат спестяванията им за черни дни,от залъка им,докато мафиотите си пълнят гушите,къде са 16 милиарда ограбени от данъците на хората,имам чувството,че тези не са добре,готови да срутят страната,да умират хора или тънат в мизерия,да угажда на мафиотите и олигарсите,но да е на власт,не мога да им схвана логиката

80

Анонимен

преди 5 години

До !!разликата между президента Румен Радев и Борисов от групировката СИК ??Радев е българин, а Борисов - страхливец ,............радев е патерица на корни и *** на решетката. Срам за българите.

79

Анонимен

преди 5 години

Дела трябват..дела!Военни и танкове да изгонят Шайката и да съборят палатите им!

78

Мима

преди 5 години

Мнозина слагат знак на равенство между военни и полицаи. А общото е само, че ходят с униформи. Полицаите при всичките им безпорни кусури все пак вършат ежедневно някаква реална работа. Военните /и слава Богу/ повече от 70 години се занимават сами със себе си. Та, то е все едно да сравняваш един опитен, макар и понякога безпардонен любовник с девствен онанист. Военните са много далеч от реалноста и опитите за импрегнирането им в цивилни професии, често са гротестни.

77

Анонимен

преди 5 години

То групировката СИК я създадохте вие от БСП.