8

Анонимен

преди 4 години

Този е експерт по ядене на македонски наденички .

7

Македонец

преди 4 години

Пиндарски е македонския Плевнелиев.

6

Анонимен

преди 4 години

Чак пък определящи за Европа... Те не са определящи за нас и дори Балканите. Определящи за Европа ще бъдат европейските избори през Май и състава на европарламента. Там ще им възможност да се промени политиката по миграцията, да се помогне на европейския малък бизнес, да се спре с *** пропагандата и т.н. Македониа е и ще остане незначителна периферия с огромни претенции. Но такива има много

5

Питанката

преди 4 години

В Македония- пендаровСКИ, в Украина- зеленСКИ.... Прави ли нещо впечатление?Украина за Русия е това, което е Македония за България- демек предатели.И по много други неща си приличат. Добре, че не граничат една с друга, че да се избили до сега за някой спор. Например :Луната, македнска ли е или Украинска, или пък дали древните укри са изкопали Черно море или древните, Македонски булдозеристи са го сторили.

4

Само питам

преди 4 години

Няма ли кой да каже на експерта, че държава с името Македония не съществува?

3

Анонимен

преди 4 години

Тоя доцент може да изяде дипломата за доцент..............понеже е голям аматьор по Македония и политиката на Балканите!!

2

Анонимен

преди 4 години

Много е зле тоя доцент...............много е зле, не знам по какво е доцент и как е станал доцент...............но нищо не разбира по т.нар. Македонски въпрос!

1

Анонимен

преди 4 години

и аз не ги виждам тия македонци да са се засилили да се "братушкат" с нас... а пък в крайна сметка - ако искат ...грешка би било да се постъпва така, както прави раССия към украйна - опит за силово, насилствано "братушкане", чрез всички форми на шантаж...да на другия свобода и ако сам се върне - значи това е "твоят човек", ако не се върне - значи "не е твоя" и няма смисъл да го насилваш ...