13

Само питам

преди 5 години

Какво е това НАТО, което не може да отвърне на огъня на двама стрелци?

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13"Напук на всички български предатели!" всъщност точно заради тях е там! даже и македонците предадоха дедите си и се продадоха на нато, като си смениха името на родината си! срам!

11

Анонимен

преди 5 години

До 13 Анонимендрогата не прощава, не е пропуснала и тебе

10

Анонимен

преди 5 години

България е в НАТО.Напук на всички български предатели!

9

Анонимен

преди 5 години

Toтални изтрещялници има. Някви хора в тоя сайт всекидневно ми се вживяват като Христови войни хръстоносци или сектанти с мисия да пропагандират назадничавата си религия. За какво ви е това убито християнство? Религия на мaлоумните и немислещите. А тия дето ми реват за някакво християнство, даже не са чели Библията. Те ако я бяха чели и ако бяха нормални хора, щяха да бъдат потресени от всичките убийства и насилие в което насърчава тая книга. Християнство, та християнство... чудо голямо!

8

До 9-ти

преди 5 години

Съгласен. Нато няма място в Европа. Иначе нормалните мюсюлмани са хора като хора и не бива да се слагат всичките в един кюп. Трябва всички хора да се научим да живеем заедно и в мир и да не се хващаме на провокациите/идеологическата пропаганда на англосаксонците и на циoнистките им господари, които ни настройват един срещу друг и разпалват войни и конфликти за собствени изгоди.

7

Натанчо

преди 5 години

НАТО-то, е нантото...Каква въпиюща любов струи по цял свят към тях ! Всички ги обичат и пазаят!

6

Ванката

преди 5 години

Е, пак добре, че са се насочили към виновника, а не към мирни граждани. Да не се лъжем, но всички днешни войни са режисирани от ЦРУ и НАТО... Налагането на кървава "демокрация" е запазена марка на американците, стига да имаш петрол поне.

5

Събудете се

преди 5 години

Турците се радикализират, време е Турция да бъде изхвърлена от НАТО. Няма никаква логика Европа/САЩ да са в един съюз с цивилизационните си врагове. Правилно прочетохте: мюсюлманите са цивилизационни врагове на Европа и винаги са били такива. Докато не ислямизират цял свят няма да се кротнат. Това е същността на исляма. Да се разпространява като болест в здравия организъм. Този процес не е спирал през последните 1400г. Някога Египет и Сирия и Анатолия са били християнски.

4

Менто

преди 5 години

Задържаха първите анадолски скиори, каква мирна религия.!.

3

До 3

преди 5 години

Не разбирам ромски

2

Анонимен

преди 5 години

Явно и в Турция много ги обичат натовците.

1

Анонимен

преди 5 години

Хубава работа ама