21

Анонимен

преди 5 години

До Шаломxaxaxaxaxaaaaaaaaxaxaxaxaaaaaaaaaaa

20

Анонимен

преди 5 години

Преди много години христианите колонизираха с кръв тази държава-. И близо на тази дата преди години точно христианите с техните оръжия мачкаха тези хора..Каквото си посееш-такова ще ядеш.Афганистан,Сирия,Виетнам, Сърбия,Либия..къса памет има населението.Уж турци избиваха,насилваха,грабеха- ама сега ...добри приятели,а? И много разбирате от политика.

19

Анонимен

преди 5 години

Благодарение на гнусните дела на ЦРУ ще има такива радикални клетки !

18

До АнонимеН

преди 5 години

Под втория ти вариант "ПОЛИТИЧЕСКИ ОПОНЕНТИ" има още един под-вариант:- "Тамилските Тигри" за които всеки шриланкиец знае, са поддържани от руснаците. Те са главно индуси, но това няма значение.

17

УжасТ

преди 5 години

.... а и още нещо . Боли ги фара световните политици и лидери за атентатите . А някои от тях дори съм забелязал сигурно ги имат тези "съболезнователни " съобщения на готов текст и само сменят името и държавата и изпращат...... в Туитър , или Фейсбук. А може и писач на съобщения да си имат на заплата за такива случаи . Като наш Боко.

16

УжасТ

преди 5 години

Ислямска държава спря да се хвали с атентатите щото вече няма територия . От където и да се обади все ще се намери някой да изпрати там войски да ги унищожава. А това че са мююслита - няма съмнение. Според статистиката християнски църкви на 90% се нападат от ислямски терористи , 10% изперкали *** и 0% от будисти, сикхи или евреи .Няколко държави вече забраниха исляма в собствените си страни. Време е и Шри Ланка да направи същото .

15

Европеец

преди 5 години

Аз СТРОГО осъждам този терористичен атентат и призовавам папата да целува още крака!

14

Анонимен

преди 5 години

Значи да чакаме атентати в други държави дето няма полицейски час или пак да изгори нещо. Сталин казваше нет терорист - нет проблем.

13

червен щит

преди 5 години

Корицата на "дъ економист" за тази година беше изцяло черна, нямаше ги шифрованите картинкови послания, т.е... всичко е "по план" - "Ordo Ab Chao"

12

до 13

преди 5 години

А теб изобщо, кой те пита какво разбираш и какво не? Хората имат избор и така са решили. Защо изобщо реши, че някой се интересува от *** ти мнение, още повече на фона на трагедията, която се случва? Мълчи и не се обаждай и светът ще е едно по-добро място.

11

Анонимен

преди 5 години

Не мога да го разбера това, европеец да ходи на някакъв индийски остров за Великден, вместо да си посещава собствените катедрали които се изместват от джамии и да се види със собствените си бели близки, а не някакви шоколадови ***.

10

АнонимеН

преди 5 години

До Анонимен 9БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СТАНЕ КАТО ИНДИЯ ПО-ВЕРОЯТНО Е ГЕРМАНИЯ ДА СТАНЕ!!ГЕРМАНИЯ ОБЯВИ, ЧЕ НАД 100 ХИЛЯДИ РОМИ ОТ БЪЛГАРИЯ СА СЕ ПРЕСЕЛЕЛИ ТАМ ОТКАКТО СМЕ В ЕС ТУК ПОМОЩИТЕ БИЛИ 40 ЛЕВА А ТАМ ИМ ДАВАЛИ ПО 400 ЛЕВАНАЙ-ГОЛЕМИЯ ПЛЮС НА БЪЛГАРИЯ В ЕС Е, ЧЕ ЕТНОСА БЯГА ОТ НАСОБАЧЕ ГЕРМАНИЯ ЩЕ СТАВА САМО ПО-ЗЛЕ ПЪЛНИ СЕ С ВСЯКАКВА ***

9

Кисинджър

преди 5 години

До Анонимен Прав си, но има нещо което се нарича г.нус.на политика. Светската власт на Асад е подкрепяна от режима в Иран ... Там няма нищо светско. Иначе всички знаем от къде идва (къде е роден) и къде се развива, и подкрепя тероризма ...

8

Анонимен

преди 5 години

Там 99 % са роми и България ще стане като Шрибланка към 2034-2040 г.

7

Анонимен

преди 5 години

Жалко не са сетили за народно събрание. Тука чистката е наложителна и народа е по-зле от турско.

6

АнонимеН

преди 5 години

НИКОЙ НЕ Е ПОЕЛ ОТГОВОРНОСТ ЗА АТАКИТЕ !! А ИСЛЯМИСТИТЕ ОБИЧАТ ДА СЕ ХВАЛЯТ!КАКТО ВИНАГИ ВАРИАНТИТЕ СА САМО 2 ТУК!-ИСЛЯМИСТИ- ПОЛИТИЧЕСКИ ОПОНЕНТИ ЦЕЛЯЩИ ДЕСТАБИЛИЗИРАНЕ НА ДЪРЖАВАТА С ЦЕЛ ПЕЧЕЛЕНЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ ИЛИ СВАЛЯНЕ НА СЕГАШНИЯ УПРАВЛЯВАЩ

5

Шалом

преди 5 години

Исляма е най-агресивната и терористична секта в света...

4

Анонимен

преди 5 години

До2. Какво си гледал не знаеме но най много ислямисти има в Русия. Както и най голямата църква на исляма е в Москва.

3

Анонимен

преди 5 години

Е какво като си 1914г. Напиши нещо умно!?

2

Само питам

преди 5 години

Атентаторите от някоя мирна религия ли са?