10

Боингът...

преди 4 години

...е бил сглобен от пилотите и пасажерите? Аааааааа, това вече е новина!

9

Мога и за ...

преди 4 години

... космонавтите да кажа. Космонавтите не са хора, които сглобяват ракетите, с които летят, по един кретенски начин в гаражите си .

8

И защо се...

преди 4 години

..дърляте? Човекът си е сглобил самолет, искал е да усети "тръпката". Е, усетил я е, доста силно я е усетил, барабар с другия мераклия. Тези на земята и по домовете си не са я усетили. Минали са се, но не правят драма от тази минавка.Следователно, всички, и усетили, и неусетили, са удовлетворени от случилото се.Не се дърляйте!Мир на праха им на усетилите!

7

Дуро

преди 4 години

В цялата ни държава това е ежедневие по пътища,магистрали и кръстовища.Хората гинат като мухи.Преди беше-куче влачи каруца.Днес куче влачи рейс.Пълно безхаберие и безвластие.Важно е едно,колкото повече,толкова повече.

6

Анонимен

преди 4 години

Да можеше и да е по-голяма -да падне върху къщи в селото върху главите на нищо неподозиращи българи -дали е това или друго село е все тая -защото няма контрол върху богаташите -те си плащат но да не ги контролират

5

Анонимен

преди 4 години

Е това е градоманщината да имат тия с парите и собствен самолет вземат часове обаче никой не контролира и не инспектира тези самолети--- струва пари пък те се стискат .Мисля че онзи самолет със семейството беше същия .То не е просто да си вземеш самолет всеки може да си вземе скъпа е поддръжката както и за един по -голям двор

4

Анонимен

преди 4 години

Добре ,че сме бедни ,та нямяме и самолети ,,защото ежедневно щяхме,да получаваме такива трагични вести!Сега при 40 частни самолети +още толкова селскостопански всяка година стават катастрофи!За тази година година,втора с общо 6 жертви!!!

3

ЗАЩО

преди 4 години

Започваш да вървиш като Катър на Мост - Самолета е Експериментален и може да вози само Собственика и Доброволци .Въобще не е Сертифициран - как може да дадеш Сертификат за нещо направено в Гараж и с Лого на Известен Производител на Самолети ???Стига си писал Фалшиви Новини .След няколко дни ще видиш в Истинските Новини - Прокуратурата .

2

ЗАЩО

преди 4 години

Самолета е бил експериментален , не е сертифициран - може да вози само Пилота ,и то около летище - а те са искали да облетят струпване на хора .Това е Глупост - да знаеш че рискуваш живота на деца и родители ако паднеш .

1

ЗАЩО

преди 4 години

Къде е Агенцията за Контрол на Полетите ?Защо са позволили Самоделен Самолет да ИЗЛЕТИ над огромно струпване на хора ?В България се спират самоделни автомобили по пътищата , а пропуснахме цял самолет сглобен от 18 годишно дете с лепенки и тиксо и с Огромен Двигател . Ако бяха загинали Невинни Хора и ДЕЦА ?Тази смърт е за награда Дарвин - направи си сам Самолет - ама и този дъртия с какъв акъл е подвеждал детето ?