27

Totenkopf

преди 5 години

Марката на колата говори достатъчно.

26

Baian

преди 5 години

Тези същества хора ли са според вас. Шофьора е карал със съобразена скорост детето внезапно е изскочило пред колата. Да караш децата ти да се хвърлят под колата родителите на това дете в затвора а случаят да се даде на сорос да види какво представляват

25

Baian

преди 5 години

Детето е от ромски произход хвърлило се е пред колата за да може семейството му да изнудва българите за пари

24

Това са новите

преди 5 години

измамници, блъскат се в колата, търкалят се на земята и става като целувката на Кобрата, да му мисли шофьора!? Преди време даваха такъв филм, по стръмна пресечка на главен път пускаха шейна с ***-дете в нея. Спускаха я пред по луксозни коли, правеха снимки и после изнудваха шофьорите. Тази трагедия на това ми прилича, но за жалост каскадьора не е бил добър, но семейството му ще одере шофьора.

23

На 7 години, а само

преди 5 години

се разхожда из града!? Това само ромчета може да са, те ходят на тумби, а и другите две са избягали, това възпитани деца не биха го направили.

22

очевидец

преди 5 години

До Анонимен10-15 км/ч

21

ОХ

преди 5 години

в Столипиново дори блъскат колички с бебета пред колите.

20

Анонимен

преди 5 години

До 23Имам вътрешна информация.

19

КОЗЛОДУЙ

преди 5 години

БОГ ДА ПРОСТИ ДЕТЕТО

18

до 22

преди 5 години

Казаха, че е карал бавно. И от къде знаете, че е мутра?

17

Анонимен

преди 5 години

Интересно мутрата с бмв-то с колко ли км в час е карала в центъра на града?

16

Анонимен

преди 5 години

До БългаринИ аз това си помислих най-напред. Жалко за шофьора, спретнали са му номер, ясно е.Жалко и за детето, разбира се. Още в ранна възраст са го научили на шмекерии, но е платило с живота си горкото, още преди да има шанса да се усъмни, че родителите му може би не го учат на най-правилните неща.

15

Българин

преди 5 години

Тъкмо показаха родителите по новините-от малцинствата. Детето събирало ягоди до кофите за ***....Какво да говорим!Жалко за шофьора!

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10По-точно е да се каже, пак малки питиета се хвърлят пред автомобилите в последния момент, с определена цел.

13

Варианти

преди 5 години

Дъртите ...гали не са били наблизо, за да го изнудват за пари.Въпросът е, дали децата са се стрелнали пред автомобила без да се огледат - защото никой не ги учи да спазват каквито и да било правила, или са били добре научени - хвърляш се пред колата, тя набива спирачки и ние я ограждаме, за да издрънчим от шофьора каквото можем, заплашвайки, че ако не шари, ще викаме полиция!

12

Анонимен

преди 5 години

СЕГА ЩЕ МУ СЪДЕРАТ КОЖАТА НА С КРУПНИ СУМИ ЗА КРЪВНИНА, КОЕТО СИ Е БИЛА ЦЕЛТА.

11

Въпроси

преди 5 години

Добре де, ако детето е изтичало внезапто пред колата, как да реагира шофьора?Не е само до отлични реакции, а и до физика. Как колата да се закове на секундата. Отделно не се споменава детето да е пресичало на пешеходна пътека. И как на 7 г дете ще бъде оставено само на улицата?!Къде са били родителите?Жалко и за детето и за шофьора, който няма да може да забрави това до края на живота си!

10

Анонимен

преди 5 години

Е, в случая обаче хлапето е блъснало колата. Нарочно. Правят го често ... А как си обяснявате бягството на приятелчетата??????????????? ВИНА . ЗА СТОРЕНОТО.

9

Анонимен

преди 5 години

Карайте блъснатите пешеходци директно в болницата, така няма да имате вина!(според хаус.м.д)

8

Анонимен

преди 5 години

Мен лично ме пртеснява това "детето било ударено от КАЛНИКА на автомобила"...Демек, виновен ше излезе КАЛНИКА...На края на калника, да бяхте уточнили!На последната, крайна част на калника!Ех гиди фарисеи!БОГ да прости горкото детенце, какво ли им е на семейството!А коя е мутрата убиец?