39

Спасявайте се,хора!

преди 4 години

Подготвя се българска пролет ако падне ГЕРБ,ako падне ГЕРБ,спасявайте се!Такива "пролети" и майдани знаете,че са опасни.

38

хаха

преди 4 години

АМи никой не си научи урока...Няма значение колко добри неща си постигнал при управлението, ако дори само един път сгафиш . Всичко се сгромолясва и обезценява.Като *** ЦЦ. Те му викат корумпиран си , махай се , а той ми отговаря рейтинга на БГ бил повишен от Мудис WTF ... scheissegal...

37

Анонимен

преди 4 години

Тя си е точно това, което трябва на държавата- човек, който да движи и пази износа на стоки. Високо прокламира либерализми до степен да шокира южняците в ЕС- най- добрата пушилка зад която се скрива мощен експорт и меко поведение към путинци, орбани и ердогани- само и само износа да върви и той- върви. Тръмп разгада този номер. Ако немците не ни включват в собствената си производствена верига и ние нещичко да сглобяваме, то цинизма при бате рязко ще нарасне.

36

Анонимен

преди 4 години

Клякането и снишаването на радетелите на извратен либерализъм е неизбежно, защото народите се събудиха и видяха резултатите. Въпросът е да им пробутат пак свои хора под *** кожи. Както пробутаха Макрон на Франция.

35

Ха-ха

преди 4 години

Политическият труп на Меркел вече не мирише,а вони!

34

Анонимен

преди 4 години

Много противна завалийката

33

Не извратен тип

преди 4 години

Да си бял не е порок,да си християнин не е престъпление

32

...

преди 4 години

Дано си изкара добре отпуската в Сирия.

31

Чичо Ристо

преди 4 години

Да се маха тая дърта швабска кукумявка, че цяла Европа не може да я диша!

30

Анонимен

преди 4 години

Бай, бай, фрау Кашнер, и мигранти да сънуваш...

29

4i4o kype

преди 4 години

Колегата на бацката порошенко с който сигурно целуват едни и същи дупета във вашингтон му пускат сифона , следващия е бацката , вече са го прежалили , баба меркел любителката на черни паламарки и тя е на старта за изпращане и после започват да гърмят бушоните един по един , тая смрад отдавна трябваше да си ходи, либерална гнилоч , проядоха държавите и обществото на цяла европа, вкараха мигранти , одобряваха изнасилванията и убийствата от мигранти, поддържат престъпността във всички държави ,

28

Анонимен

преди 4 години

По БТВ НОВИНИТЕ започва предаване за нашия пътник б.б. и снимки с престъпници !!

27

Присмехулник

преди 4 години

но никой не може да отрече успехите на меркел в програмирането на измами! като се започне с подаръка на подводници с възмозжност за окачване на атомни ракети на "безядрената" държава израел, та се стигне до софтуер измамите на концерните, търгуващи не само с автомобили. както и въоръжената подкрепа на отявлени диктаторски управляния, като своето собствено... и всичко това с подкрепата на социалистите и зелените. Факт(и)!

26

Анонимен

преди 4 години

Дъртата си отива и никой няма да заплаче за нея.

25

Присмехулник

преди 4 години

ако трябва да обрисуваме 14 годишното управление на меркел с една дума, то тя ще е: застой. или заблатяване. но дето се вика: какво я интересува меркел какво струват бруталните и грешки в управлението и комсомолско?! та нали сметката най-накрая пак и отново я плащат все дънъкоплатците... дори бруталната и медийна цензура!

24

Присмехулник

преди 4 години

ако новите картини на стената можеха да променят нещо, то меркел трябваше да сменя всеки ден портретите на шорош и ротшилд така: шорош, ротшилд, чорош, родтшилдд и чат пат хонекер...:-))) но сега сериозно: разбрахме че, в дизеловия локомотив на европа демокрацията се преотстъпва. ето, убедете се сами: "Тя вече преотстъпи лидерския пост в партията - Анегрет Крамп-Каренбауер". а от дойче веле ни говореха за "избори" и "демокрация", смешно, нали... :-)))

23

привет от Германия

преди 4 години

Ома Меркел си изпя песента , а и германците са едни такива хора ,че само чакат някой управник да направи някаква елементарна грешка ,че да му бият шута ! А Путин прави грешка след грешка , разруши икономиката на Русия и докара руснаците до просешка тояга , но руснаците пак си го " обичат " , винаги партията на Путин печели изборите и то съвсем " демократично без никакви фалшификации " !

22

Анонимен

преди 4 години

Нечествите сили маскират своите античовешки и антидуховни цели с добре звучащи лозунги: свобода, братство, равенство, просветителство, хуманизъм, наука, култура, възраждане, прогрес, либерализъм и много, много други. Но това са само кухи фрази, зад които се преследва и върши точно обратното!

21

Анонимен

преди 4 години

Анегрет Крамп-Каренбауер (АКК) е много привлекателна ...

20

Анонимен

преди 4 години

И никой представа си няма защо е така,нали?Всички са много Учудени,и се вайкат...и продължават да приемат парапитеците,нали!И после,когато "внезапно" на власт дойдат крайно-десните,да не се чудите пак"какво стана,защо това малко човече,с малко мустаче пак крещи от малка трибунка...ама ние не сме виновни,НИЩО не знаехме.."