165

Анонимен

преди 4 години

Чудя се защо още има българи, които да гласуват за БСП, ДПС и русия. България е с НАТО и ЕС. Каква русия сънувате? Никой не ходи в русия, било то на почивка, да учи или на гурбет. Искате да бъдем като русия или като западна Европа? Ако искате русия, отидете за една седмица да видите голите, бедни, гладни и пияни руснаци как живеят и тогава помислете. БСП=ДПС=русия.

164

Анонимен

преди 4 години

Според КАЛЪП И ТРЕНД,ясно,гледах го скоро по бнт тоя от тренд,по-прокрит комуняр от другия от АФИС-ЧИСТ КОМУНЯР.ЗА КЪНЧО С ГОЛФ ИГРИЩЕТО ДА НЕ ГОВОРИМ!КАСКЕТИ,ТАЯ "ПРЕДНИНА"С ПОЛОВИН,ЕДИН % НИ-ЩО НЕ ОЗНАЧАВА ЗА ЕВРОИЗБОРИТЕ!Ако наистина така се случи просто БКП и ГЕРБ ще имат еднакъв брой евродепутати,Корнела ШЕ Е ГОРДА "ПОБЕДИТЕЛКА"ама ГЕРБ НЯМА ДА СА ЗАГУБИЛИ!По-скоро отново ГЕРБ ще "СПЕЧЕЛИ" с малко!Аз не мислех да гласувам,но ме амбицират кънчовци и сие,ще нахъсам и много други за това.

163

Анонимен

преди 4 години

Ало шефе , търсят те по мобифона ..ооо тигре тигре , имаш ли пари , нямаш ли пари стари панелки

162

Анонимен

преди 4 години

И без статистики е повече от ясно,че ГРОБ ще загубят,а БСП ще победят...царят Борисов е гол...

161

БГ

преди 4 години

А Путин защо иска точно от тука да минава тръбата защото само тука има шанс да му мине номера и ние да платим сметката

160

Анонимен

преди 4 години

Строителна фирма Герб

159

Анонимен

преди 4 години

Путин каза за управлението на ГЕРБ:България се отказа от "Южен поток" под натиск отвън. Сега те съжаляват, сега те говорят, че биха искали да получават руски газ, но вече през "Турски поток". Не бихме желали цяла Европа да изглежда като България, която прояви такава слабост и неспособност да защитава своите национални интереси.

158

Анонимен

преди 4 години

Хора, гласувайте! Само така може да изгоним шайката от власт.

157

Анонимен

преди 4 години

Това че путим и медведев са гей двойка си е тяхна работа да си се държат подрачичка .не разбирам защо ревнува Олгин и гей дружинкта му

156

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 162Не, не е толкова просто. Не слушай какво говорят, а какво правят. Българинът вярва на етикета, дори и да е менте. По същество, ГЕРБ са си милиционерски комунисти отвсякъде. Гледай действията и реакциите им. Дори си имат и нещо като подобрено копие на Сталин. Той решава, той поощрява, той наказво. Това е немислимо в демократично общество. Но хората са казали, че какъвто народа, такива управляващите.

155

Анонимен

преди 4 години

Пишете за комунисти, но не уточнявате дали са от ГЕРБ или от БСП. Щото в ГЕРБ май са повече.

154

Анонимен

преди 4 години

До 162А кой наскоро разговаря с Медведев? И даже го държеше за ръкава.

153

ГЕРБераст-помияр

преди 4 години

Папата идва в България за да освещава апартаментите на Цецо АСАНСЬОРА, Пацо Терасата и Сашо Къщата за Гости!!! Много работа му се отваря на светия отец...... ОСТАВКАТА 3 е спасението за България!!!

152

Анонимен

преди 4 години

Изборите в България са цивилизационен избор - гласуваш или за приятелите на Европа(ГЕРБ) или гласуваш за агентите на Кремъл(ПСБ) . Толкова е просто! Борисов се среща и разговаря с Меркел и Макрон, а *** с Решетников. И ако последната дойде на власт Европа ни спира фондовете, докато народа се сети да я изгони. По-умно би било изобщо да не я избира, ама те червените изпечени майнипулатори и дебилолози.

151

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 160Може и да бият. Въпросът е кого ще бият. Май на този народ му харесва да го бият.

150

Анонимен

преди 4 години

Герб ще бият както винаги

149

Анонимен

преди 4 години

Познавам новото поколение партици в бсп 40 годишни гладни за държавна софра лузари не годни за нищо Герб ще ги смаже като гнил домат

148

Анонимен

преди 4 години

Колко трябва да си неадекватен, да искаш да демонстрираш нещо, а да покажеш точно обратното. Тоя случай с Иванчева наистина ще им коства най-вероятно загуба на управлението през есента. При това поне за втори път настъпват същата мотика.

147

Анонимен

преди 4 години

Е сега като дойде папата, някой очаква ли от БСП да бъдат приети?

146

Анонимен

преди 4 години

А те кво ще дадат ако гласуваме те искат евродепутати да станат я да раздадат евродепутатски заплати за нас да гласуваме ако не раздадат няма да гласуваме за който и да е