196

Анонимен

преди 1 година

Който иска да съсипе бъдещето на децата си да гласува за шайката на алчните апартаментни измамници!

195

Анонимен

преди 1 година

Няма значение за коя партия гласувате. Важното е да гласувате за български моми, които ще станат брюкселски снахи. И като си сменят имената, няма да се знае, че са българки.

194

Анонимен

преди 1 година

Гласуването за Гроб е тежко криминално престъпление!

193

Анонимен

преди 1 година

Давайте тролчета гербави, но отивате в затвора! Нямате избор.

192

Заслужават си го

преди 1 година

В България глад и мизерия е само за БСП троловете, че малко им плащат другарите от Позитано 20 :)

191

Анонимен

преди 1 година

Аз преди една седмица каквото написах бат Серго го каза,като да ме е чел бе маа/му стара. БКП ще бъдат попитани "що дирите в групата на ПЕС като сте такива антиевропейци бе другари НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИ"??Каскети да ви каже СТАНИШЕВ в какво сте се превърнали!?Сложиха го на ПЕТО МЕСТО,а корнеловци се заканват че ще го маанат защото си искат ФИНАНСОВИЯ ГЕНИИ НА ЖАН РЕЧЕВ ГУМЕН!СА КАСКЕТИ И ВАШТА НЕ Е ЛЕСНА-първа кипра ОБВИНЕНА ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ,втори некъф световно неизвестен,ТРЕТАТА ОБАЧЕ-СОРОСОИДКА!

190

анонимен

преди 1 година

Не вярвам нито на ГЕРБ, нито на БСП, защо! Станишев, сиреч БСП въведе най-несправедливият ДОД от 10% за работещите и така облагодетелства тези с високите доходи, а за тези с МРЗ е като воденичен камък, на 560 лв 56 лв са доста! ГЕРБ вдигнаха пенсионната възраст и вместо на 55 /преди 2 години/, сега ще се пенсионирам на 62 г. На всичкото отгоре ми зачеркват осигурителния доход преди 2000 г. или за 18 г. трудов стаж, половината от трудовата ми дейност! Защо поставят граница 2023 г. не обясниха!

189

Просперитет Бг

преди 1 година

Мъчат се разни гербаджий да ни баламосват , то се вижда глад , мизерия , икономически скок на пенсионер от боклукджиската кофа намерил чепка потъмнели банани

188

Анонимен

преди 1 година

А може да гласувам и за двете: за *** Константинова Паунова-Майдел и за *** Майдел.

187

Не знам другари

преди 1 година

За кого да гласувам, за рускинята Йончева или за Съветския гражданин Станишев?
И двамата ще защитават нашите интереси в ЕС и много съм затруднен !

186

Анонимен

преди 1 година

РАДАН И Ристо си правели тънки сметки,СВАЛЯМЕ ГЕРБ,ИДВА КАК КОРНА,СЛЕДВА ЗАМРАЗЕНИ ФОНДОВЕ,ДЕМОНСТРАЦИИ АМА С ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ И СЕГАШНИТЕ ОРТАЦИ НА КОРНЕЛА И КОМПАНИЯ ПРОКОПИЕВЦИТЕ НАЧЕЛО НА "БУНТА'!!Оттам дежаву КАКТО БИ КАЗАЛ ТОДОР КОЛЕВ НА "английски"и, мечтата на Радан и Ристо с пти женераль се сбъдва,а именно-ТЕ ПОМИТАТ И БКП И ГЕРБ, И ИДВАТ НАЙ НАКРАЯ"ФТЕНТИЧНО НАЙ-ДЕСНИТЕ"с розовите гащи в коалиция с екоталибаните на Томето ...МЕЧТИИИ,МЕЧТИ ДРУГАРИ НЕОБОЛШЕВИКИ ОТ ДайБългарийо!

185

Ха Ха

преди 1 година

Гербаджий отидете в Англия или Франция да видите как живеят вашите братя и съмишленици , едвали скачат от казаните с намерени потъмнели банани и ходеше със скъсани обувки

184

Анонимен

преди 1 година

Чудя се за коя от двете да гласувам: дали за Мария Иванова Неделчева-Габриел или за Мария Габриел.

183

Анонимен

преди 1 година

Хора, ако не искате да пътувате до русия, за да видите как живеят вашите пияни и гладни идоли, има страници в Тубата, които показват "как жизн в рассии". Там е истината. Ако искате все още да живеете като руснаците, ваш си е проблема, изберете си БСП и ДПС.

182

Слаба бира

преди 1 година

Поръчкови проучвания с предварително зададени параметри от Партията Майка БСП !
И накрая пак ГЕРБ печели евровота :)

181

заеби

преди 1 година

не са апартаментите хората вече не им вярват време е да ди ходят

180

Анонимен

преди 1 година

АБЕ ЗАЩО ДАЛАВЕРИТЕ НА БКП НЕ ВДИГАТ % НА ГЕРБ,А ПОМИЯТА НА БКП ....ПАК НЕ ВДИГА % НА БКП а само с малко повлиява на % на ГЕРБ???ДРУГАРИ СОЦЦОЦИОЛОЗИ или както ви нарекоха прос....и на повикване ДА ИМАТЕ НЯКАКВО ОБЯСНЕНИЕ?Твърде много колебаещи се,твърдемного време до изборите,А СМЕТКИТЕ НА ПОДБУДИТЕЛИТЕна "апарт- аментгейт""ПСИХИЧНОДЕСНИТЕ'НА РАДАН И РИСТО ЩЕ ИЗЛЯЗАТ КРИВИ!Ама много криви!

179

БГ

преди 1 година

Видяхме ги на изборите им колко добре живеят

178

Анонимен

преди 1 година

чак лошо, живеят в по 200квадрата жилища, много им е лошо!

177

Анонимен

преди 1 година

Аз пък убедих всичките си многобройни познати да гласуват за БСП.
Всички единодушно желаем да видим гербавите престъпници в затвора!