225

РОСЕН

преди 5 години

До Анонимен: АКО ИМАШ ПРЕДВИД СЕДЕСАРИТЕ И ГЕРБЕРИТЕ ЗА КОМУНИСТИ , НАПЪЛНО СИ ПРАВ . ТОЧНО ТЕ РАЗСИПАХА И ЛИКВИДИРАХА ИКОНОМИКАТА И ДЪРЖАВНОСТТА В БЪЛГАРИЯ. ДАЖЕ И ПРЕЗИДЕНТСКИ УКАЗИ СИ ИЗДАДОХА ПРЕЗ 1992 Г. ИМЕННО С ТАКИВА ЗАГЛАВИЯ -ЛИКВИДАЦИЯ. НЕ СПОМЕНАВАМ УМИШЛЕНО ИМЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА ,ЗАЩОТО НЕ Е МЕЖДУ ЖИВИТЕ. ФАКТ НЕОСПОРИМ И ТОВА ВИ ДРАЗНИ МНОГО,ГОСПОДА ЛИКВИДАТОРИ. ДАЖЕ НЕ ИСКАТЕ ДА ГОВОРИТЕ ЗА ГОДИНИТЕ ПРЕДИ 1997.,НО БЪЛГАРИТЕ ПОМНЯТ.

224

Хм

преди 5 години

За ГЕРБ и БСП никога не съм гласувала. И сега ще гласувам за някоя малка партия. Защото не виждам измежду желаещите да управляват образовани и честни хора! Всички се кандидатират за да се доближат до меда и да крадат колкото могат!

223

Анонимен

преди 5 години

останалите 97% - *** и тролейбуси на хранилка с промити мозъци

222

Българин

преди 5 години

Бат Цецо Цветанов ще ги опрай ГЕРБ на изборите,след това Бойко ще му подари още един Апартамент!

221

но Киа фен

преди 5 години

ГЕРв се засилиха мощно към пропастта, дано след тоталният им разпад всички от тази нагла гропировкааа се завърнат по родните си места

220

Анонимен

преди 5 години

Заменките на Станишев удариха БСП веднъж за винаги

219

Анонимен

преди 5 години

Тия герберастки *** нещо умно няма ли да напишат ами само простотии бръщолевят...

218

Анонимен

преди 5 години

Комунистите фалираха държавата няколко пъти, продадоха заводите за скрап, ограбиха банките и изнесоха парите в офшорки........сега хвърлят и надуват спукани червени димки и балони за еФтини апартаменти...........ба лъци ли сте?

217

Анонимен

преди 5 години

Столетницата има ли достатъчно кислород........да диша?

216

Анонимен

преди 5 години

100 годишната я хвана деменцията ... Такъв бой я чака че нинова ще роди мъртво коте :)))

215

Анонимен

преди 5 години

Скоро ще ядете тежките народни шамари, гербави мишки!

214

Анонимен

преди 5 години

Само 3% ли?Ех тия "комунисти" от "Свободна Европа"...тц тц тц...

213

Mister Cro

преди 5 години

И докога ще избирате евродепутати и ще гласувате на такива избори без дори да има елементарен дебат по основни европейски проблеми и нашенски такива, които могат да бъдат защитени пред/чрез евроинституциите... Ние сега не знаем за чий *** ги пращаме теа ора да зима по една торба пари на месец....без никакъв отчет за стореното! Егато и благата работа!

212

Анонимен

преди 5 години

Сега Бойко Василев добре ще излъска ...имиджа на Гумен,техните апартаменти са купувани отдавна,не се знаело дали ще живеят там,на поляна и т.н,и т.н.,ЧЕСНИ,ЧЕСНИ МУЛТИЛИОНЕРИ КОМУНИСТИ!!Чак да се разплачеш,а за двойния щат на любовницата ще го пита ли?Няма да го гледам че не мога да гИ понасям,но ще прочета какво е дърдорил величеството ПАРАШУТИСТКО.И БОЙКООО,НЕ СЕ КАЗВА ЖИВЯЛИ,А ЖИВ-ЕЛИ БЕ *** ЧЕРВЕН!

211

Mister Cro

преди 5 години

В България трябва да се случат такива избори, при които избирателната активност клони към НУЛА! Това ще бъде шок и шамар за цялата импотентна политическа класа! Това обаче надали ще се случи! Не може с политика и държавно управление масово, ама наистина масово да се занимават хора, които иначе и за среден упрвленски персонал на стават и без връзки не биха ги взели никъде! А сега такива са кметове, шефове на агенции, министри, мин председатели, председ на народно събрание...ужас!!!!

210

Анонимен

преди 5 години

Брейй да не би при удобния червен *** Бойко ама ВСИЛЕВ ДА ГОСТУВА НЕГОВВО РЕЗИДЕНТСКО ВЕЛИЧЕСТВО ГУМЕН??Нещо такова ми се счу от кухнята а телевизорът е в трапезарИята и чух въпрос "живЯли ли сте някога..."и неща "поляна..."??Четох че колеги на Василев възмутени от националните УЖ медии ЧЕ си траят за ДАЛАВЕРИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ И ГУМЕН и занесли един лист с въпроси към директора на БНТ-НЕЗАВЪРШИЛИЯТ ДОКТОРЛЪК ВИДЕН ЛЮБИТЕЛ НА ЧАШКАТА КАМЕНАРОВ??А ЗАЩО ЧАК СЕГА БЕ ДАМИ И ГОСПОДА "НОВИНАРИ"??

209

Оптимист

преди 5 години

Ударил ги лошо апартамента. Ами може и по добре.

208

Тотото

преди 5 години

Важното е че си оправиха тотото.

207

Анонимен

преди 5 години

Обаче каква ирония на съдбата-човека,който печелеше всички избори на герб със своята селска жажда за апартаменти ги засили по пързалката и заради него ще изгубят всичко.

206

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов е добър политик и държавник