65

Жиб.

преди 4 години

България на русофилите е едно,България на Българите е друго!

64

Жиб.

преди 4 години

И Турция един ден ще изчезне,ще загине сиреч- не бойте се!

63

Анонимен

преди 4 години

Да живее,комунизма,другото е разруха

62

Анонимен

преди 4 години

еваллах, българин като този.обича хубави жени, хубаво пиене, каква е разликата между мен и него? Ако аз съм турчин>

61

Анонимен

преди 4 години

До оцелял българин -Като гледам имената на "виновниците" , разбирам оти си от 4угунените кратуни и любимци са ти партизаните - мандраджии ,дето Хитлер ги докара на власт .

60

анонимен

преди 4 години

Като няма кой да пази кошарата вълка влиза. ама българските мъже направо му отвориха широко вратите. и вс. живо се разбяга а кой остана... тежко му. Няма мъже!

59

Стамат

преди 4 години

"България никога няма да загине!"Охо-хо-хо-хо-хоооооооОтдавна не се бях смял така.

58

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Прав си генерале,България никога няма да загине,независимо от...джендърите,окупирали власта вече много години и съсипали народа,армията и държавата.Но историята е...спирала и вече излизаме от тяхната...джендърска хватка.Ще си върнем България на българите и това ще е скоро.

57

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонименкъде прочете да съм написал ,че българите сме "ЕДИНСТВЕНИЯ стар народ в Европа"?!?!..Това първо...Второ:"Народ по-стар от света" е САМО ИЗРАЗ!!!...НЕ Е ТВЪРДЕНИЕ!!...Ако разбираш..Трето:-ВСЯКА проява на патриотизъм ,ако я погледне от страни човек,може да му замяза на.."оливане"...ВСЯКА!!!!!!!

56

боклуци

преди 4 години

До пехотинецхрабри бойци с *** командири и политици!

55

ГРАНИЧАР

преди 4 години

"слабост към веселите компании и хубавите жени""Е и други имат такива слабости ,но не са генерал Тошев.То ,кой ли ги няма.Всеки нормален,средно-статистически мъж ,харесва и двете

54

baikobaev

преди 4 години

Майка му е Анастасия Тошева , от каято е наследил този непокорен и свободолюбив нрав.Като педагог тя няма нужда от представяне !

53

пехотинец

преди 4 години

Успешни битки срещу руско-румънски войски! И срещу сръбски! Истински БЪЛГАРИН! СЛАВА!

52

минаващ

преди 4 години

Генерале, генерале, стани да видиш твоя "трудолюбив, обвързан със земята си народ". Жените, дъщерите,сестрите са по улиците с фенерите на Копенхаген,Бон,Берлин, Париж...Мъжете са покръчмите от сутрин до късна нощ. Няма сватби, семейства, деца. Има "съжителство" което си е чисто к**валък.Взема момичето,живее с нея 5 години и после "не се разбираме-разделихме се".Българската стана чиста и велика к**ва на Европа. Мъжете станаха пед**аси и не става за нищо. България изчезва, България умира бавно...

51

Анонимен

преди 4 години

Няма нужда да изкарвате националистически надъхвания. България отдавна беше продадена от нескопосани политици. Вече никой не вярва на нищо.

50

HH

преди 4 години

Генералът не е имал честта да познава другия Генерел, Генерал ББ

49

Анонимен

преди 4 години

Този Генерал не е знаел че Българи предатели ще ни унищожат като държава и нация. Ако можеше да стане да види на какво дереже е държавата и народа знаете ли че няма да остави един управник Жив. Ще ги изправи всички до стената и няма да задава въпроси. Въпросите ще ги задават картечарите.

48

оцелял българин

преди 4 години

България умря преди четвърт век!За туй заслуги тук има, четниците на ДрагалЪвския гърбат @й дук:Сашо Нереза,Бакъра,Прероден Пастиркин, Крастав Петко,Сюлекман Безродний, Стефан Крълежа,Катъра ,и още около хиляда гада,все от същата бригада!А сега-от мен едно гомямо А н а т е м а!

47

Генерале

преди 4 години

Народността гасне за съжаление под ударите на асоциални, безполови, безпросветни, безродни юридически.

46

Мл.

преди 4 години

Ето двама от великите личности на България- ген. Тошев и ген. Колев разбира се,не онези Догановци и Азисовци,които бяхте набутали в смешната ви класация!