30

Анонимен

преди 2 месеца

До Очевидно?

горките жители на крим ... нищо не спечелиха от окупацията им 9има материали в тубата), а в същото време станаха мишена на "доналд кук" и "пепелянките" от граф игнатиево

пп.
дано вместо ердоган, гърците да вземат ф-35, както се говори...че на двамата лу.ди (единия отдолу, другия отдясно) не може да се вярва...

29

Очевидно?

преди 2 месеца

До Крим не е руски: Очевидно, че Путин бил "клекнал" е само за т'ролове като теб. Крим е част от Руската федерация, както Тексас е част от САЩ. Американците не могат да признаят че Крим е част от Русия за да не загубят Украйна. Доста долари вложиха в Майдана, чакат възвращаемост.

28

Крим не е руски

преди 2 месеца

"Знайте САЩ ще продължат да държат Русия отговорна за Крим, дори докато търсим нови допирни точки" каза вицепрезидентът Пенс . Това е отношението на САЩ към Русия . Путин очевидно вече е клекнал на Тръмп. Това е положението...

27

Анонимен

преди 2 месеца

До 24
само да имаш паспорт, в който пише, че си жител на тези две територии и веднага ти дават "краснокожая паспортина" но ти взимат веднага украинския
---

и влизаш в капана - можеш да пътуваш из цяла сибир ... и евентуално до северна корея и китай, а в интерент излизаш само през впн, защото сайтовете те блокират влизайки от "точка ру"

26

Анонимен

преди 2 месеца

Зеленски: Ще организирам референдум за Украйна в НАТО, който моите московски господари ще фалшифицират и Украйна ще остане в руска орбита да следващото насиране на Русия както през 1991г.

25

Анонимен

преди 2 месеца

Съвсем ни считат за ***! Соломон Паси ни съобщи, че атомното оръжие е най-хуманното, сега ни твърдят, че НАТО е хуманна организация! Тогава да ни подарят самолетите и да пазят мира безплатно! .

24

Анонимен

преди 2 месеца

До 21
80% от населението на Донбас и Луганска област имат Руски паспорти и искат да са част от Русия,
---

това е било 2015 г.
сега неща са започнали да се променят и хората вече са "на кантар" ...има материали в тубата за това

ако 80% са с руССКи паспорти, *** нямаше да бърза с указа за "бързо издаване на паспорти" на живущите там! условието бил- само да имаш паспорт, в който пише, че си жител на тези две територии и веднага ти дават "краснокожая паспортина" но ти взимат веднага украинския

23

Анонимен

преди 2 месеца

Зеленски е подводница на Соpос ама каквото и да решат украинците Донбас и Луганск са си самостоятелни, накрая референдума ще завърши 50 на 50 после Украйна ще се раздели на още две части и накрая последните патриоти Зеленски и Порошенко ще се съберат под сянката на една круша и ще кажат тук ще бъде Усрайна и ще викато НАТО победа.

22

Един Дебил

преди 2 месеца

До това е
как мислиш...? Дали всички *** ще ти се вържат на лъжата...?
Въпроса с паспортите все още е на дневен ред и, и няма указ на президента..
попрочети малко преди да пишеш глупости...
Аааа...верно, Вие русофилските мършляци не четете...

21

това е

преди 2 месеца

80% от населението на Донбас и Луганска област имат Руски паспорти и искат да са част от Русия,Украйна загуби завинаги тази част с своите действия и убийствата на мирни граждани и война срещу народа.

20

Анонимен

преди 2 месеца

А как гласува българите в Южна Украйна на първия тур :
Региона с компактно българско население попада в 2 избирателни района - 142-ри и 143-ти.
В 142-ри избирателен район на първия тур на изборите с 35 % печели ... Юрий Бойко (представен ни като проруски кандидат). Втори е Зеленски - 33,9 %. Порошенко има само 8,8 % от гласовете на българската общност.
Още по-интересни са резултатите в 143-ти избирателен район. На първия тур Юрий Бойко е с цели 36,5 %. Втори отново е Зеленски - 34,5 %.
Порошенко има жалките 6,7 % от гласовете на българите там.

19

това е истината

преди 2 месеца

НАТО не обединява а разделя народите,тази организация умишлено насажда напрежение и пуска лъжи за да съществува те нямат спечелена мисия но са похарчили милиарди за лъжи и провокации.

18

Анонимен

преди 2 месеца

МАКРОН - ДНЕС РЕЙТИНГ 23 ПРОЦЕНТА, ЕКВАДОРСКИЯ ЛЕНИН МОРЕНО - РЕЙТИНГ 11 ПРОЦЕНТА, УКРАИНСКИЯ СЛЕД ГОДИНА РЕЙТИНГ КАТО НА ПОРОШЕНКО. ТОВА Е ПРОБЛЕМА НА ЧОВЕЧЕТАТА НА СОРОСОИЗМА, ВНЕДРЕНИ КАТО УЖ ЗАГРИЖЕНИ ЗА НАРОДИТЕ СИ И СПЕЧЕЛВАЩИ ИЗБОРИ С ПОПУЛИЗЪМ, А ПОСЛЕ УПРАВЛЯВАТ В ИНТЕРЕС НА УСА САМО В БЪЛГАРИЯ НИ УПРАВЛЯВА КОРУМПИРАНА ШАЙКА, КОЯТО ВЕЧЕ Е ВТРЪСНАЛА И НА АМЕРИКАНЦИТЕ С БЕЗОЧИЕТО СИ...И КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И КЪМ ТЯХ.

17

Анонимен

преди 2 месеца

До 13


Да направим де защо не се прави ? Какво си седнал да ни се обесняваш по жендърски ?

16

Анонимен

преди 2 месеца

До 15
Щатска марионетка....
---

дали ?!? с тия палчета "нагоре" ми се чини друго ...

15

Анонимен

преди 2 месеца

Щатска марионетка....

14

Анонимен

преди 2 месеца

УжасТ!

13

Анонимен

преди 2 месеца

До 1
Боко Стабилния няма пари за референдуми за НАТО.
--

хайде да направим - ще има голяма активност и резултата ще те изненада!

12

Анонимен

преди 2 месеца

До фейк
Да бе същата "атака"като в САЩ ли която се доказа че не е имало?!
--

и ти смяташе, че се очакваше, че Ще се докаже ли"? не ставай смешен... НИКОЙ вече НЕ вярва на никакви "независими" органи, съдии, прокурори и т.н... той ако е независим, обективен и справедлив, няма да е на тази длъжност и да са го уволнили!

11

Анонимен

преди 2 месеца

По покупателна способност Русия на 48 място в света,
България на 60
Украйна на 145 о.