20

Крим не е руски

преди 4 години

"Знайте САЩ ще продължат да държат Русия отговорна за Крим, дори докато търсим нови допирни точки" каза вицепрезидентът Пенс . Това е отношението на САЩ към Русия . Путин очевидно вече е клекнал на Тръмп. Това е положението...

19

Анонимен

преди 4 години

Зеленски: Ще организирам референдум за Украйна в НАТО, който моите московски господари ще фалшифицират и Украйна ще остане в руска орбита да следващото насиране на Русия както през 1991г.

18

Анонимен

преди 4 години

Съвсем ни считат за ***! Соломон Паси ни съобщи, че атомното оръжие е най-хуманното, сега ни твърдят, че НАТО е хуманна организация! Тогава да ни подарят самолетите и да пазят мира безплатно! .

17

Анонимен

преди 4 години

Зеленски е подводница на Соpос ама каквото и да решат украинците Донбас и Луганск са си самостоятелни, накрая референдума ще завърши 50 на 50 после Украйна ще се раздели на още две части и накрая последните патриоти Зеленски и Порошенко ще се съберат под сянката на една круша и ще кажат тук ще бъде *** и ще викато НАТО победа.

16

Един Дебил

преди 4 години

До това екак мислиш...? Дали всички *** ще ти се вържат на лъжата...?Въпроса с паспортите все още е на дневен ред и, и няма указ на президента..попрочети малко преди да пишеш глупости...Аааа...верно, Вие русофилските мършляци не четете...

15

това е

преди 4 години

80% от населението на Донбас и Луганска област имат Руски паспорти и искат да са част от Русия,Украйна загуби завинаги тази част с своите действия и убийствата на мирни граждани и война срещу народа.

14

Анонимен

преди 4 години

А как гласува българите в Южна Украйна на първия тур :Региона с компактно българско население попада в 2 избирателни района - 142-ри и 143-ти.В 142-ри избирателен район на първия тур на изборите с 35 % печели ... Юрий Бойко (представен ни като проруски кандидат). Втори е Зеленски - 33,9 %. Порошенко има само 8,8 % от гласовете на българската общност.Още по-интересни са резултатите в 143-ти избирателен район. На първия тур Юрий Бойко е с цели 36,5 %. Втори отново е Зеленски - 34,5 %. Порошенко има жалките 6,7 % от гласовете на българите там.

13

това е истината

преди 4 години

НАТО не обединява а разделя народите,тази организация умишлено насажда напрежение и пуска лъжи за да съществува те нямат спечелена мисия но са похарчили милиарди за лъжи и провокации.

12

Анонимен

преди 4 години

МАКРОН - ДНЕС РЕЙТИНГ 23 ПРОЦЕНТА, ЕКВАДОРСКИЯ ЛЕНИН МОРЕНО - РЕЙТИНГ 11 ПРОЦЕНТА, УКРАИНСКИЯ СЛЕД ГОДИНА РЕЙТИНГ КАТО НА ПОРОШЕНКО. ТОВА Е ПРОБЛЕМА НА ЧОВЕЧЕТАТА НА СОРОСОИЗМА, ВНЕДРЕНИ КАТО УЖ ЗАГРИЖЕНИ ЗА НАРОДИТЕ СИ И СПЕЧЕЛВАЩИ ИЗБОРИ С ПОПУЛИЗЪМ, А ПОСЛЕ УПРАВЛЯВАТ В ИНТЕРЕС НА УСА САМО В БЪЛГАРИЯ НИ УПРАВЛЯВА КОРУМПИРАНА ШАЙКА, КОЯТО ВЕЧЕ Е ВТРЪСНАЛА И НА АМЕРИКАНЦИТЕ С БЕЗОЧИЕТО СИ...И КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И КЪМ ТЯХ.

11

Анонимен

преди 4 години

До 13 Да направим де защо не се прави ? Какво си седнал да ни се обесняваш по жендърски ?

10

Анонимен

преди 4 години

Щатска марионетка....

9

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

8

Анонимен

преди 4 години

По покупателна способност Русия на 48 място в света,България на 60Украйна на 145 о.

7

Анонимен

преди 4 години

Марионетката на Сороса си показа истинското лице. Ако беше казал това преди първия тур, щеше да получи няколко процента от гласовете. Сега украинците разбират, че трябва да избират между кандидат на Сороса и кандидат на Сороса. Няма да се учудя, ако Путин реши да приключи окончателно с този цирей, създаден от коминтерна и препотвърден от Сороса и компания. Украинското население дейно ще подпомогне руската армия, това е единствения начин да се отърве от хунтата и мимикриите и.

6

фейк

преди 4 години

До Анонимен 7Да бе същата "атака"като в САЩ ли която се доказа че не е имало?!

5

тя

преди 4 години

НАТО е военна организация и не се надявайте на хуманност! Те търсят само територии , където да си хвърлят бомбите !

4

факт

преди 4 години

Никакъв референдум няма да има ще набутат Украйна насила против волята на народ,както бе и у нас.Има ли референдум НАТО ще загуби.

3

тя

преди 4 години

По-умерен и по- умен от предишния антипатичен управник!

2

Анонимен

преди 4 години

НАТО означавало високо ниво на армията им. Ако ще е с ниво като нашата ...

1

Анонимен

преди 4 години

В Украйна се води война и имат пари за референдуми и демокрация Боко Стабилния няма пари за референдуми за НАТО.