40

Анонимен

преди 4 години

Организирай, организирай. Резултатът може много да те изненада.

39

Анонимен

преди 5 години

Остатъка от украйна е с 60% рускоезично население. просто много от тях ги тероризират и заявиха, че са украинци, а не етнически руснаци. Но и това ще мине. В източните части(Новорусия) и Крим рускоезичните са над 95%. По принцип териториите на Украйна, с изключение на бай - западните и части, са си чисто руски и винаги са били руски. Та Русия се е зродила там като държава. Какви да бъдат. После Сталин и след него разселват поляци и унгарци в западните части и това му е било грешката.

38

Анонимен

преди 5 години

Само замазва очите на украинците. няма право да стане член на НАТО докато има нерешени конфликти. А там конфликта скоро няма да бъде решен. Поне близките 20 години Новорусия няма да е в състояние да си върне Киев, което би решило конфликта.

37

Анонимен

преди 5 години

А бе кораби тука,кораби там,а бе я се опуквайте на бързо и да се реши един път завинаги!!!!

36

Вили

преди 5 години

Чиляк, ти оръжеен конструктор ли си, че толкова разбираш, или следваш пропагандната линия.

35

Анонимен

преди 5 години

Настъпва трета световна война,предупредих!

34

Донбас и Луганск

преди 5 години

До Анонимен 30: Горките жители на Крим? Имат най-дългия мост в Европа, който ги свързва с Керченския полуостров, имат хиляди руски туристи, а до края на годината ще имат и жп линия. Тях да не ги мислим. Дано Заленски, ако спечели изборите, да се откаже от опитите за военно решаване на конфликта в Източна Украйна. Ако не го направи, украинците ще загубят И Донбас, и Луганск.

33

Анонимен

преди 5 години

Украйна е с 20% рускоезични и с икономика зависеща от руски доставки. Желае да воюва с Русия и да си върне изгубени територии населени предимно с руснаци. Как става това с масов терор ли? Приятелчета не става така ЕС и НАТО пруста няма да си мръднат за вас. Само ще умирате от глад с ниски заплатки, но с много безполезно оръжие.

32

Хахахаха

преди 5 години

Укрите скоро ще се убедят, че на този първото му име е Хайвер.Жалко

31

Анонимен

преди 5 години

До 38 Крим не ерускиНе ти достига мозъчен капацитет за тази дейност. И, не използвай от рано сутрин наркотични вещества преди да драскаш тук защото си смешен и трагичен

30

патриот

преди 5 години

Като НАТО няма друг,тъй могъщ на света!

29

Крим не еруски

преди 5 години

Путин окупира и открадна Крим.... Русия загуби Украйна ( и целия свят е срещу Русия) поне за 100г....но тогава няма да има такава държава Русия..ха.ха.ха Сега се чуди през къде да му минат маркучите за газ иначе са фалирали

28

Това е положението другари и товарищи, дали ще е Зеленски или Порошенко, Украйна ще извоюва и затвърди своето европейско бъдеще, а мордорианците от сибирската губерния, колкото и да се тупат па гърдите, че Крим е рушки, ще се простят с имперските си амбиции там, и ще надничат от окопа си, за Врагът който дебне пред портата им ... !!!

27

Анонимен

преди 5 години

Няма бунтовници в Донбас , там контролира кремъл .До кат фашистите от кремъл са на власт така ще е .

26

Анонимен

преди 5 години

Поражение на порошенко ще е удар по целия западен елит, толко пари наляха в режима в Украина и накрая един комик май ще ги бие. Не е смешно

25

НАТО терористи

преди 5 години

НАТО е терористична организация . Натовец = член на Ал Кйада или ИД

24

Анонимен

преди 5 години

ТОЯ ШУТ НЕ МОГА ДА ГО РАЗБЕРА КАК ЩЕ ГИ УГОВАРИЯ ТИЯ ОТ ДОНБАС СЪС ПУШКИ ЛИ ИЛИ ЧИФТЕ ПИЩОЛИ?

23

Анонимен

преди 5 години

Ако тръгнат да влизат в НАТО ще гризнат много яко дърво. Няма да се очудя и Русия да им обяви директно война.Руснаците няма как да допуснат да бъдат заобиколени от всякъде с враждебни държави, които разрешават на тяхна територия да се разполагат какви ли не гадости. И не, не симпатизирам на Путин, просто мисля, че ситуацията в света лека полека си отива към голям бой.

22

запазена марка

преди 5 години

НАТО е търговско дружество на САЩ за пласиране на скъпото и некачествено американско оръжие на васалите и марионетките.

21

Очевидно?

преди 5 години

До Крим не е руски: Очевидно, че Путин бил "клекнал" е само за т'ролове като теб. Крим е част от Руската федерация, както Тексас е част от САЩ. Американците не могат да признаят че Крим е част от Русия за да не загубят Украйна. Доста долари вложиха в Майдана, чакат възвращаемост.